Cabina de Vot
Sa intram si noi in tema alegerilor si sa vedem care este orientarea politica a comunitatii DC!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Intrebare sondaj:Cabina de VotWho Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote. |
Raspunsuri
danis spune:
am ales altul, pentru ca am de gand sa ma duc la vot si sa umplu buletinul de stampile, cate una pentru fiecare candidat, sa se sature de voturi... asa ii voi sanctiona pe toti si nici nu va vota nimeni in locul meu
ruxij spune:
quote:
Originally posted by danis
am ales altul, pentru ca am de gand sa ma duc la vot si sa umplu buletinul de stampile, cate una pentru fiecare candidat, sa se sature de voturi... asa ii voi sanctiona pe toti si nici nu va vota nimeni in locul meu
Scuza-ma, dar ce prostie! Mai bine stai acasa si nu te mai deranja, nu iti face iluzii ca sanctionezi pe cineva cu gestul asta si nici nu o sa voteze nimeni in locul tau, nu iti face griji.
Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.
simonaburg spune:
Sunt de acord cu Danis. Si eu voi face acelasi lucru. Nu vad printre ei candidatul ideal din punctul meu de vedere.Sper sa nu imbatranesc cu SPERANTA de mai bine.
anca tanasica spune:
Cu basebineinteles
Sper ca votul pt.cv tudor e o gluma!
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
mami-corina spune:
Pentru Simonaburg
Draga, in conditiile in care astepti , candidatul ideal, sa fii sigura ca o sa astepti muuuuult si bine!
Asa ca, mai bine ar fi sa alegi dintre candidati ,pe cel care se apropie cel mai mult de cel pe care tu il consideri ideal!
Ideea de a te deplasa la urna si de a imparti cu stampile in stanga si in dreapta, nu rezolva absolut nimic si pare...scuza-ma, o razbunare copilareasca!
tot cu speranta, Corina
andrada biris spune:
Eu sper ca glumiti....cu stampilele.
Sper din tot sufletul ca altfel suntem pierduti. Nu fiti fraieri(e) ca doar asta e tot ce ar putea dori....nu suntem noi prostii lor de atatia ani. Eu nu am votat niciodata PSD si versiunile lor anterioare. De fapt pot spune ca niciodata nu a iesit ce am votat dar MERG LA VOT SI VOTEZ CORECT !!!
Doar nu o sa las dusmanul sa castige fara batalie. NU EU!!
Sper din suflet ca iese Basescu sau oricine in afara de Nastase.
Altfel....
Deschideti-va mintile si maturizati-va ca astea sunt razvratiri de adolescent. Mai bine stati acasa cu popcornul la un film. Si poate gasiti o explicatie pana va cresc copii. Sa va cum le explicati ca nu ati miscat un deget, ca nici macar nu ati luptat pentru viitorul lor.
Daca se supara cineva....eu asta gandesc nu ma scuz dar imi pare rau ca nu intelegeti ca e vorba de viata si viitorul vostru orcat de dramatic ar suna. In plus ii afecteaza si pe altii nehotararea asta.
iselin spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
eu sper ca votul pentru Gigi Becali e o gluma
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
si euuuuuuuuuuu
ajungem rau de tot
bibyrox spune:
Cu Nastase!
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy