Puteti sa ma ajutati?

Puteti sa ma ajutati? | Autor: blondel

Link direct la acest mesaj

Imi poate spune cineva ce fel de medic este d-na doctor Neagu Cristina, spitalul Giulesti?
De fapt as vrea sa stiu ce fel de chirurg este.Mama are nevoie de o interventie chirugicala in sfera genitala (histerectomie total, ruptura de perineu si refacerea ligamentelor din zona care sunt laxe si au dus, din cauza rupturii de perineu nedepistate la timp, la prolaps genital). Din cate am vazut pana acum d-na doctor mi s-a parut un clinician bun, dar nu stiu cum si cu cine opereaza de obicei. Am emotii pt. ca este o operatie ampla, complicata si nu stiu cat de bine i-ar face fata un medic care nu are multa experienta in astfel de interventi chirurgicale. Sper ca ma poate ajuta cineva!
Orice fel de informatie este binevenita.
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blondel spune:

se pare ca nu stie nimeni nimic
dar macar poate cineva sa-mi recomande un ginecolog care este si foarte bun chirurg...stiu ca este un site despre mamici si am citit impresiile voastre despre diversi medici, dar ma gandeam ca daca aveti un ginecolog stabil poate ati auzit si despre operatiile pe care le face (in avara de nasteri normale sau cezariene)
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dr. Badiu este un f. bun chirurg.E la spitalul Universitar, dar are si cabinet particular.Acolo merg insa mai mmult gravidutzele.

Sabina siSofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Unde e, mai subiectul ala cu listele de ginecologi? Ca nu=-l m ai gasesc si sunt in criza de timp. Daca il gasesti tu, vei gasi o gramada de info.
Sa nu te duci la Suciu de la Polizu. Eu ii fac acuma anti-recoama pe unde apuc.
La Giulesti - parere foarte buna are toate lumea despre Dr Puia. Nu foarte buna! Ultra buna! Mie mi-a placut foarte mult si ce am auzit despre Ciprian Cristescu - este mana lui dreapte.
La fel de frumos se vorbeste si despre Elias - dr Parvu, dr Tutunaru si mai este o doctorita pe care am uitat cum o cheama. Toti au experienta, nu numai "mosire"...
Eu din lista asta ti-as recomanda Puia. Cred ca este cel mai bun.
Sanatate mamei tale

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am uitat sa iti spun ca poti suna si la spital, si la centrul de planificare, si ti se va spune ce program are, daca te hotarasti. Stiu sigur ca joi seara are consultatii la centru.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

dr horhoianu de la municipal (seful sectiei de obstr.gineco) e fff bun. are experienta si la alte genuri de operatii, are si cab particular (unde face consultatiile).

Sanatate multa

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

lista cu ginecologi/obstetricieni este www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33818" target="_blank">aici!
Multa sanatate mamei tale!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

Mama mea a suferit aceeasi interventie acum 5 ani si se simte f. bine. A fost operata de dr. Parvu, spitalul Elias, policlinica Medsana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondel spune:

va multumesc foarte mult fetelor!
inainte sa postez subiectul am citit lista medicilor, insa acolo sunt date foarte multe despre gravidutze si interesandu-ma am aflat ca nu toti medicii se ocupa de tot ceea ce insemna ginecologie si obstretica ci fiecare este mai bun intr-o anumita ramura
de aceea am apelat la ajutorul vostru
P.S. d-nul doctor niculescu (sterilitate) m-a refuzat pt ca dansul nu face astfel de interventii chirurgicale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Eu am fost consultata de Dr. Puia de la Giulesti, este un doctor foarte bun, are ore de consultatii si la cabinetul de planificare familiala de linga maternitatea Giulesti, cu el am suferit o mica interventie chirurgicala si dupa ce m-a consultat m-a chemat intr-o zi anume la spital unde m-am internat si tot in ziua respectiva m-a operat, seara am plecat pe picioarele mele acasa, am avut doar anestezioe locala, nu i-am dat mare lucru, dar am apreciat ca s-a purtat exemplar cu mine si apoi a trebuit sa merg la el in maternitate pentru consult si pansamente. Este un doctor renumit, avea pe vremea operatie mele si cabinet particular sau poate mergea la consultatii si la o clinica privata, dar cind i-am cerut sa merg acolo la conulturile de dupa interventie a refuzat, probabil si-a inchipuit ca nu e atit de grav incit sa merg pina la cabinet. Ce-i drept cind mergeam la pansat dupa operatie, avea program dimineata de la 9h00 cred si stateam la coada sa-l astept, insa totul decurgea repede. La cabinetul de planificare familiala avea in schimb program seara si avea programari mul;te de te intrebai daca mai apuci sa intri, insa vedea pe toata lumea, nu trimitea lumea acasa daca se facea 8 seara si inca avea paciente in sala de asteptare.

Multa sanatate !

julyjuly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La Giulesti doctorii Moisa Marcel si Ion Ionut sunt foarte buni chirurgi. Dr Ion e dr meu si stiu ca opereaza zilnic. Inclusiv asa ceva. Nu stiu cine este dr. Neagu Cristina.

Un sfat: ar fi fost mai bine daca iti intitulai subiectul mai sugestiv, de exemplu Operatie in sfera genitala, ca sa citeasca subiectul cele care au informatii despre astea. Puteti sa ma ajutati poate fi despre orice.

Mergi la inceput