oare am un barbat zgarcit?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns astrid spune:

Geut, plzzzzzzzzzz detaliaza, te roooooooog, acu pana nu mi se termina programul si tre sa plec acasa unde nu am internet. Tine cont si de faptul ca mi-ar placea candva si o fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Aveam eu un coleg al carei mama era avocata si castiga destul de bine. Colegul asta al meu era tare suparat ca maica-sa e risipitoare, isi cumpara ness, ce-i trebuie ei ness, arunca banii pe prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Eu fata practica, vin cu o solutie, poate te ajuta: pai daca mama ta e medic si ar fi dispusa sa stea cu nepotul, de ce nu mai ia un copil de care sa aiba grija, adica sa fie bona, asa si-ar suplimenta pensia, iar bebele ar avea un partener de joaca, bunica ar sta cu nepotul si toata lumea ar fi fericita. Eu daca as avea nevoie de bona as prefera sa stea cu un alt copil de virsta lui, sa se socializeze si sa se joace impreuna.

o solutie mica la o problema spinoasa, poate te ajuta.

Andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Astrid eu zic ca nu-i zgircit, o fi si el mai econom. Hai ca tocmai ti-am raspuns la alt subiect (chiar asa cite ai deschis azi, sigur numa 3) si cum am aflt ca sotzu' are radacini nemtesti, poate asta-i cauza tu.. Asa-s astia cica nu zgirciti ci economi.Na ce sa-i faci alt singe alta mentalitate. Eu n-am sotz neamtz da mai vad si eu prin jur. Si cum tot sunt pe frecventa la celalalt subiect al tau, ma gindeam ca poate si pt faptul ca nu a reusit sa se stabileasca in G. poate acum vrea sa stringa pe alta parte in limitele pe care le are sa-i ofere copilului tot ce-si doreste asa ca tata.Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Pai si al meu sot e econom, dar...Cand m-am mutat aici, avea inca lucrurile ce le-au cumparat impreuna, el si fosta nevasta (filtru de cafea, prajitor de paine, cuptor cu microunde, farfurii, perdele etc...). Eu fara sa-i zic vreun cuvant, le-am aruncat, rand pe rand la gunoi si am cumparat altele noi... Si n-a zis un cuvant rau, doar: "daca te simti tu mai bine cu lucrurile "noatre" (ale mele si ale lui), e ok cu mine, schimba ce vrei. Asa ca am schimbat tot, intr-un an: Electro-casnice, zugraveli, mobile, tot! Parerea mea, e sa nu zici nimic, ci doar sa faci tu cum crezi tu ca e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

iti spun si eu parerea mea. Pare putin zgircit sotul tau si intlege ca e deranjant de multe ori, dar eu zic sa o iei cxa pe o calitate. Nici risipitor nu e bine, al meu sot mi s-a parut super generos la inceput, dar acum mi se pare ca arunca cu bani pe toate prostiile, noi cam cheltuim tot ce cistigam, avem mobile noi si o casa frumoasa si de toate dar in banca sufla vintul si eu nu ma simt deloc bine fara bani albi pentru zile negre, niciodata nu mi-a placut sa cheltui la blana tot ce am. Io am mai discutat cu sotul si incearca sa se dea pe ¨brazda, dar nu sint cine stie ce schimbari. Asta ca sa vezi ca nici pe invers nu e bine.
Incearca sa vorb cu sotul tau si sa-i explici cum vezi tu lucrurile poate se mai schimba. dar nici exagerat de zgircit nu mi se pare, cunosc unii care sint zgirciti cu familia dar nu cu ei insisi, isi iau toale si parfumuri scumpe si la sotie nimic, deci eu zic ca al tau sot nu o fi perfect, dar pentru multe femei ar fi ideal
Cit despre parerea lui ca mama ta ar trebui sa nu mai lucreze si sa stea cu copilul vostru nu cred ca are dreptul sa se bage. E viata ei si si-o traieste asa cum considera, are dreptul sa faca ce vrea cu banii ei.

iar la Polul Nord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrid spune:

cipcipcip ai dreptate nici risipitor nu-i bine. Eu sunt pragmatica de felul meu, daca ceva e in plus sau nu foloseste arunc/nu cumpar, asa ca unul risipitor chiar m-ar scoate din minti. Dar nu-mi place nici sa inoculez idei juma de an ca sa schimb un amarat de covor.

Vikinga, uite la asta nu m-am gandit...
da tine cont de faptul ca doar doi bunici de-ai lui au fost nemti ceilalti 1 ceh + 1 ungur, ei? O mai avea calitati ascunse...

Mai spunea o fata sa o fac pe mama bona. Mama e medic cu reputatie, in stare sa lucreze si in ziua mortii, pt ea meseria e o pasiune, e o femeie curajoasa, tupeista, rece, impunatoare, ranchiunoasa, fara rabdare, m-a crescut singura (tata a murit), considera ca toti trebuie sa-si duca crucea, ca ea are intotdeauna dreptate, si e si cu un cap mai inalta decat mine. Nu pot "sa-i fac ordine in viata" ca. Si nici n-as vrea sa stea f mult cu Harald, sta oricum 2 zile /sapt.

Fac o mentiune - ca sa nu ziceti ca ma contrazic: copilul meu e la cresa, dat a facut rubeola( nu, si subliniez, nu de la cresa, ci din parc) si trebuie sa stea acasa pt ca sa facem si vaccinurile de rujeola si de gripa, deci cam pana la sf anului. Pana atunci le-am rugat pe bunici sa stea cu el, dar deja dupa o sapt soacra-mea a inceput sa se vaite ca alearga prea mult dupa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b4delia spune:

quote:
Originally posted by cipcipcip

Cit despre parerea lui ca mama ta ar trebui sa nu mai lucreze si sa stea cu copilul vostru nu cred ca are dreptul sa se bage. E viata ei si si-o traieste asa cum considera, are dreptul sa faca ce vrea cu banii ei.

De acord cu cip. Bunicii si-au crescut copiii. Acum e timpul lor sa se odihneasca, sa calatoreasca, sa se respecte, sa faca ce vor mushchii lor. E nesimtire curata sa astepti ca bunicii sa creasca si nepotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

quote:
Originally posted by astrid

"Astrid, ne luam de mana si dansam.
Cati ani are sotul tau?"

34 (iti dai seama cum o sa fie la 70)

Astrid si micul Harald

nu stiu ce sa zic decat ca odata cu inaintarea in varsta, toate defectele se accentueaza, asta e batuta-n cuie.

al meu arunca banii pe geam, nu strangem la ciorap (ba chiar ne si certam din asta, dar o tzine tot pe-a lui "o singura viatza am??? ce, vrei sa stai nefericit si-n mizerie daca tot muncesc ca un apucat" " sa plecam in vacantza" si alte alea).
Eu cu distratu' si plecatu' mai rarutz, e placut, dar nu prea des, sunt mai harciog, stau in vizuina mea.
Problema e alta: nu pot s-arunc nimic, strangem toate vechiturile ("poate o s-o mai port" - la o gioarsa pe care n-a mai purtat-o de 5 ani si e clar ca n-o mai poarta, sau borcane goale pe balcon, sticle goale, cuie, valize vechi si toate ciurucurile). Noroc ca ma mai apuca istericalele si cand nu-i acasa incep sa arunc sau sa-i dau femeii de serviciu....iese cu scandal si amenintzari "o sa-tzi arunc si eu lucrurile" dar furtuna trece si am scapat de porcarele...da-i greu, vorba voastra, o sa avem putere si la 70 de ani sa ne mai luptam???

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Mai, numai sotul meu e mina mai sparta ca mine??? Ca noi ne facem saptaminal planuri sa nu cheltuim si reusim amindoi sa ne entuziasmam de toate prostiile... Si eu cind vin din oras cu plasa plina si mutrisoara spasita , ma mingiie doar pe crestet si imi povesteste ca si el cheltuie zilnic pe bere si saptaminal pe fotbal sau baute cu prietenii.... Adevart e insa ca noi n-avem inca nici un copil...atunci s-ar putea sa se schimbe. Deocamdata eu sunt mai econoama decit el si inchid peste tot luminile si il bat la cap sa mai merga si pe jos un pic (nu de altceva dar are o burtica cam rotunda, dar lui nu pot sa-i spun asta ) ca sa economisim benzina (nu stiu in tara ce pret are, dar aici ne arde buzunarul).

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput