oare am un barbat zgarcit?
Raspunsuri - Pagina 3
astrid spune:
Fetelor, pana la urma eu ma declar multumita de sot. M-ar apuca pandaliile daca ar cheltui pe baute cu baietii sau pe prostii. Oricum prietenii lui ori s-au insurat si-i tin nevestele acasa ori au plecat din tara ori care cu cei care mai sunt burlaci zice ca nu mai are multe de discutat. De obicei "bautele" le facem impreuna dupa ce culcam copilu si a doua zi e sambata, duminica.
Pana la urma devine chiar amuzant cand intra in bucatarie si masa e pe peretele celalalt, nu mai gaseste cutia cu paine, nici dulapul cu furculite fiindca e dupa usa si se uita neajutorat la mine: iar le-ai schimbat pe-astea? Da-mi si mie un scaun.
Tot ce as vrea e sa se inteleaga cu mama macar asa pentru mine.
ana maria spune:
Nici nu stiu ce sa-ti spun. Eu am trait intre doua extreme, intre tatal meu care e mana sparta (in special pt el) si care are aproape 60 de ani si nu stiu ce a realizat pana acum si bunicul meu (stalpul familiei) care semana foarte bine cu ce descrii tu. Diferenta dintre cei doi era ca bunicul meu a fost cel care ne-a sustinut pe mine si fratele meu (din toate punctele de vedere si mai ales material), a lucrat pana la 80 de ani si chiar daca era zgarcit cu el si bunica ne-a ajutat enorm. Asta e perspectiva mea. In schimb bunica, o femeie foparte gospodina a suferit ca ii refuza investitiile in casa. Si mereu ne spunea ca ar fi trebuit sa actioneze si cum vroia ea.
Daca ma intrebi acum, cred ca am ales o cale de mijloc. Dar privind in urma ma gandesc la bunicul meu ca la un factor de echilibru si de incredere.
Din fericire sotul meu este undeva la mijloc, este econom, dar deschis la investitii, in casa dar si la distractii (mancat in oras adesea samd).
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!