Buna ziua,
Situatia mea este cam asa: angajatorul trebuie sa primeasca bani de la Casa deoarece indemnizatia mea cic depaseste obligatia de plata a lui; ultima indemnizatie primita a fost pe februarie; de atunci nimic; explicatia contabilului angajatorului este "Casa nu are bani".
Intrebarea este daca cineva a mai auzit de o asemenea intarziere uriasa si daca se poate obtine de la Casa un raspuns scris in legatura cu faptul daca angajatorul a depus actele necesare pentru virarea banilor.
Multumesc
Nu e firma mea. Sunt 2 angajati: eu + contabilul. Ce e ciudat e ca timp de 13 luni au fost bani totdeauna la timp si brusc apoi 7 luni intarziere ?!?!??
Multumesc de raspuns
Adreseaza-te serviciului metodologie asistenta contribuabili din cadrul Casei de Asigurari cu precizarea ca esti beneficiara directa a asigurarii prin serviciul tau si solicita intocmirea si preluarea directa a dosarului tau pt a fi platita de catre Casa de Asigurari in cazul in care aceasta nu face platile.
Eu insa am o suspiciune ca situatia nu sta tocmai asa de aceea aceasta vizita poate sa clarifice situatia reala, daca s-au sau nu s-au facut plati si mai ales din ce cauza, sau daca s-au facut unde sunt banii? Este recomandabila o vizita directa nu uita sa cunosti datele firmei si datele tale (CNP).