Jocul cu filmele (partea a 16-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28364" target="_blank">Jocul cu filmele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29205" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 2-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29651" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 3-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30101" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 4-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30724" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 5-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31060" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 6-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31406" target="_blank">
Jocul cu filmele (partea a 7-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32180" target="_blank">
Jocul cu filmele (partea a 8-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32630" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 9-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32732&whichpage=1" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 10-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32962" target="_blank">jocul cu filmele (partea a 11-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33266" target="_blank">jocul cu filmele (partea a 12-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33493" target="_blank">jocul cu filmele (partea a 13-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33625" target="_blank">
jocul cu filmele (partea a 14-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33862" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 15-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31059" target="_blank">Jocul cu filmele - rezumat
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33618" target="_blank">Jocul cu filme - rezumat (continuare)
Raspunsuri
mara03 spune:
o sa incep eupartea asta de joc ccc cu o dojana! mai fetelor da' ce e cu apatia asta la jocuri ca eu de cand ma perind pe aici n-am mai vazut atata lipsa de interes...
hai sa luam exemplu de la albinute...
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
ticka spune:
si eu stau ca dejtu pe F5, poate poate....da vad ca dejeaba. Andrada?
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!
Kehleyr spune:
Andrada la ora asta dusa .
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
Andrada spune:
Aoleo!!1 Ce jena mi-e!! Eu de obicei nu ma dedam la filme si-am uitata complet ca am raspuns. Scuzare mia fetele!!!
Pui repede un film frumos de inima albastra (si alte culori chiar)
O femeie-fetitza cu suflet bun si idei nastrusnice aduce dragostea in ceilalti in jurul ei...si mai apoi isi ia si pentru ea o portie,
A
Clue: sint tunsa ca ea!!!
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
Andrada spune:
Uuuu ce bine!!
Lai tu esti!
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
lai spune:
Andrada, chiar esti tunsa ca ea?
Periplul unui cuplu mai neobisnuit prin America, origini obscure, dar cuplul devine faimos, colinda colinda si fac ce fac, intr-un final ajung la inchisoare. dar au avut ceva de spus.
Lai
sfarsitoarea spune:
Bonnie si Clyde? Dar ei parca nu au ajuns la inchisoare.
Sau Nascuti asasini?
Cu stima
Irimell spune:
Nascuti asasini?
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci