Mamici de martie-aprilie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corrinutza spune:

Eu m-am trezit pe la 23:30 cu o durere de burta si nishte crampe ...
Apoi, crezand ca sunt ametita de somn imi zic ..hai sa merg la baie ptr ca BB meu o sa iasa sigur un pishecios mare...
Dar..nu am putut sa ma ridic ptr ca tocmai atunci a in ceput cutremurul: Larry trezeste-te ii spun eu sotului care dormea super bine...E cutremut...
La care el: Hai tremurici culca-te ca nu e nimic.....
A fost primul cutremur din viata mea pe care l-am simtit!

In rest..suntem bine am vazut ca mai e si altcineva(Cristina Costinescu) care ia ampicilina...Eu iau 2gr/zi ptr infectie urinara. Sper sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaanast spune:

Si noi suntem bine. Se pare ca sperietura a fost mai mare. Ca si la voi bebita mea din burtica a fost foarte agitata. Tocmai spuneam ca nu a miscat toata seara, iar dupa eveniment, nu se mai oprea. Cred ca a speriat-o si pe ea foarte tare.

Oana si bebita. 20 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Buna!
Suntem si noi p-aici, mai rarutz, dar suntem!. are 20 de saptamani si este baietzel. Am facut eco morfofetala la 17 saptamani, la diagnosis la dr.Pop si o sa mai facem una la 23 de saptamani la CMU la dr.Iosup.

Probleme cu hainele nu prea avem, avand cerclaj si recomandare sa stau mai mult in pat, nu prea ies din casa decat la cate o plimbarica scurta. Kilograme doar 2,5 am luat, burtica nu prea am decat un bombeu. Cat despre miscarile lu'.... eu simt ceva in partea dreapta, de fiecare data in acelasi loc si de obicei seara tarziu...nici nu stiu daca este el sau nu..

Va pup! Sanatate maxima!

Costina & bebe din burtica
DPN 23 martie
Dr.Puia, Giulesti

_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

si eu m-am speriat tare rau...stau la etajul 4, in Bucuresti, s-a zgaltait destul de tare blocul, stateam in pat ma uitam la un film, am crezut ca visez....Doamne...si acum mi-e frica, ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de noi

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna mamicilor,

Si noi ne-am speriat destul de tare azi noapte (ba chiar dupa cateva minute am iesit afara impreuna cu sotul si baietelul meu care, desi a fost trezit din somn, nu s-a speriat mai deloc si ne-am plimbat un pic cu masina). Fii-miu era chiar fericit cu aceasta plimbare si incepuse sa numere Logan-urile cu care ne intalneam pe traseu. Noroc cu inocenta si intrebarile lui haioase ca am mai uitat si noi de sperietura.
Fetitei din burtica cred ca i-am cam transmis starea mea pentru ca a fost cam agitata dupa aia. Sa speram ca nu vor fi replici puternice.

In rest suntem bine, am intrat intr-un concediu medical pentru a ma mai odihni si pentru ca la eco facuta in saptamana 18 dr. Pop mi-a zis ca am colul cam scurt si ar fi bine sa mai stau cand si cand intinsa. Voi aveti contractii nedureroase?

Va pup si aveti grija de voi,

Ana, 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

buna mamici,

sper ca sinteti cu toate bine si ca v-ati revenit din sperietura. m-am gindit la voi toate si m-am rugat sa nu mai vina alt cutremur si sa fiti bine si voi si bebelushii.

noi nu avem noutati, abia saptamina viitoare mergem la doctor. am scapat de constipatie (cel putin temporar) dar am niste arsuri, mama-mama. nu conteaza ce maninc, ma apuca si inainte si dupa masa. ii trag tare cu ceaiuri de musetel si sper sa treaca.

ana71, si eu am contractii nedureroase. incerc sa stau intinsa cind ma apuca si ma relaxez. ce am observat e ca ma apuca mereu cind intru la dus, desi prin carti scrie ca apa calda ar trebui sa relaxeze uterul. nu stiu ce sa mai cred. doctorul zice ca sa nu ma sperii ca e normal.

an_k, ma bucur ca ai primit vesti bune de la test si ca te-ai linistit.

andruzza, felicitari pt baietel.

bun venit noilor mamici. aveti grija de bebei.

pupici,
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

si noi suntem bine, am auzit de cutremur de dimineatasi sper sa se opreasca aici
probleme tot cu arsurile am postat si subiect separat, ca daca de acum sunt asa rele si zilnice, la 8 luni nu stiu ce o sa ma fac
va pup pe burtici si numai bine

anca DNP21martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

Buna fetelor!!!noi am lipsit pt ca am avut ceva .Am citit tot ce era nou pe aici.
Noi suntem ok.; e adevarat ne-am speriat f.f.tare la cutremur pt ca dupa ce s-a terminat am vomat si ne-am simtit rau.
Alta problema pe care o am eu acum ar fi ca ma sperii cam de tot.. adica de fosnete, zgomote, dimineata cand ies pe palier in bloc,cand intru in lift am impresia ca este cineva in spatele meu..nu stiu ce am... si mi-e somn incontinuu,seara la 9-10 sunt rupta.
As vrea sa aflu de la voi daca mai aveti ceva greturi, pt ca eu daca sunt undeva unde sunt in imposibilitatea de a manca (de ex. pe strada si as manca ceva gatit de acasa, doar asta nu ceva ce-mi pot cumpara) pana ajung acasa ma iau greturile
Altceva ,eu fiind la prima sarcina nu pot sa realizez daca a miscat sau nu.; eu simt ceva in dreapta sub ficat dar nu stiu daca este ceea ce astept eu. Voi ce-mi ziceti?
Gata cu tot ce aveam pe suflet ,acuma spuneti-mi voi ce mancare gatita mai potiti ,.
eu am mancat sapt. asta pilaf cu muraturi

SIMONNETE si de 16 sapt

PS : eu inca nu am aflat lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ako spune:

[teal][green]salutare dragutzelor,
ce spuneti ..ma incadrez 'grupului'? ...:) 18 saptamani si mai mult decat sigur sunt 2/doi/ bebitzi. la ultima echo nu aveau pozitii prea 'sexiste', deci in asteptare cu sexul lor....:)
sunteti tare dulci!!!

ako

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaveres spune:

Buna fetelor
Eu sint o mamica noua, abia acuma am intrat in clubul vostru sper sa nu va suparati.
Am 24 ani si bebele meu 16 saptamani.Nu demult ne-am legat la net si o prietena mi-a spus de acest forum. E super si ma bucur enorm ca v-am gasit.Dar sa va spun despre sarcina meacare cred ca e destul de usoara si sper sa evolueze bine pana la sfarsit.
INca nu l-am simtit pe dar sper sa nu dureze mult pana sa il simt, abia astept.Problema mea fetelor e ca am dureri constante de spate in zona bazinului(si burtica abia se vede).Doc meu a spus sa nu ma speriu ca e normal,dar eu totusi ma intreb dc chiar e normal cand abia se vede sarcina si in plus am si dureri de burta,contractii cam in fiecare zi si dureaza mult.
Medicul Mi-a prescris Buscopan a-ti auzit de el?
nu imi inspira incredere pt ca scrie in brosurica anexata ca nu prea se recomanda viitoarelor mamici.
I-mi pare rau ca vati speriat asa de rau cu cutremurul.Eu am scapat nu am simtit nimic.
Va pup pana pe data viitoare.

Gabriela cu 14 aprilie2005
Noi

Mergi la inceput