Mamici de martie-aprilie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 7

Lorelai spune:
bine ai venit ako, sigur ca te incadrezi. scrie-ne DPN ca sa te treaca coral pe listuta. cred ca sintem primul grup de mamici de pe forum cu doua mamici care aasteapta gemeni. si eu astept gemeni, avem 19 saptamini.
simonette, fii barbata. intr-o saptamina-doua ar trebui sa scapi de greturi. pina atunci maninca ce iti place si nu uita de prenatale. eu poftesc la bacon cu brinza si ceapa, dar ceapa imi da arsuri. unde dai si unde crapa. pilaful imi place si mie, yummmm.
coral, cum a fost la cerclaj? sper ca esti linistita acasa si te odihnesti.
pup pe toate,
Lorelai si bebelacii, DPN 21 martie

simonnete spune:
Bine ati venit ..! AKO si GABRIELAVERES
Ce faceti fetelor ?sunteti la masa?Pofta buna

gabrielaveres spune:
Buna simonnete
azi am stat aproape toata ziua pe net am citit cred ca tot ce se putea despre sarcina pe desprecopii.com.
Am gasit articole interesantesi foarte educative.Cum eu sunt departe de casa, nu am prea multe prietene aici si sunt la prima sarcina nu am prea mari cunostiinte in domeniu,doar ce mai imi spune mama din cand in cand la tel.
Dar se pare ca am gasit locul potrivit care mi-a lamurit niste senzatii traite de cand astept bebele,care a devenit deja bucuria vietii mele si a sotului meu.
Azi am avut o zi plina si acuma seara ma simt epuizata.Lafel ca si celelalte mamici seara nu mai pot de oboseala si a-si putea dormi toata ziua.
BB nici azi nu s-a facut simtit,in schimb spatele da.
Va pup dulce pe toate Gabi
Gabriela cu
14 aprilie2005
Noi

an-k spune:
eee... liniste mare, dar daca toata lumea o fii obosita, ca mine- ca mie vad ca a inceput deja sa-mi placa sa lenevesc- dar vine ea partea frumoasa dupa nastere
anca DNP21martie

adrianafedorca spune:
bunaaaa....mai fetelor pe unde santeti? ce e cu linistea asta aici.. eu sunt bine si bebe la fel, greturile au trecut in proportie de 90% in afara de carne si mancare gatita pot manca aproape orice, si mananc....Doamne nu ma mai opresc...in 5 minute mi-e foame iar, si au inecput sa-mi placa la nebunie dulciurile, si inainte mancam o prajitura pe an, o sa ajung ca o balenutza in curand daca continui asa, sotul imi spune sa pap ca sa creasca bebe mare si sanatos, si eu ce fac???? in afrara de foamea asta de care nu mai scap, ma simt excelent,vineri am facut 14 saptamani, deci am intrat in 4 luni,burticutza se vede din ce in ce mai bine, cateodata si eu ma minunez de ea ce mare s-a facut asa dintr-o data, o sa mai fac poze si le pun pe net, si astept si de la voi ca sa ne cunoastem mai bine.
voi ce mai faceti, cum va simtiti? sper ca sunteti toate bine si bebelusii sunt bine
pupici
Adriana si bebelinul din burticutza - 14 saptamani DPN 30 APRILIE 2005
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

infofun spune:
Va fost dor de mine???
Eu sunt inca intr-o stare de soc!!!
Am avut probleme cu spatele mai exact cu rinichiul drept, care m-a durut ingrozitor, astfel incat din pacate am ajuns la spitalul judetean Galati!!!
Fetelor cred ca as putea scrie un roman cu lucrurile absolut socante pe care le-am intalnit in spital. De la sutele de gandaci si carpe mirosind a mucegai cu care se spala pe jos dar si pe pervazuri si noptiere, pana la diagnostic gresit si zeci de calmante facute degeaba, si seringi cumparate de pacienti, de medicamente nici nu mai vb.
M-am internat la urgenta miercuri seara, am zis in gura mare ca ma doare spatele in partea dreapta, dar ei au insistat ca m-ar durea burta si ca as avea iminenta de avort, asa ca m-a bagat frumos in calmante injectabile (no-spa,piafen,scobutil,papaverina)din 8 in 8 ore.
Am iesit din spital luni dim. cu "stare generala buna" insa eu nu mai puteam de spate, ca mergeam stramba.
Am fost la un doctor la spitalul CFR unde mi s-a facut un control amanuntit atat pe masa cat si cu ecograful. Diagnostic: colica renala.
Sarcina nu are nimic (Slava Domnului) e normal totul, doar rinichiul drept are ceva probleme.
M-a trimis la internare in acelasi loc de unde plecasem cu o zi in urma, ca nu am unde in alta parte, si cu alt diagnostic evident.
Asa ca m-am dus iar in acel calvar. Doctorita sefa desteapta foc, se mira cum de am eu colica renala ca eu sigur am iminenta de avort ca stia ea mai bine. Dar s-a incumetat totusi sa ma trimita la ecograful spitalului ca sa confirme diagnosticul. Diagnostic care fu' confirmat.
Dar desteapta de doctorita sefa o tinea pe a ei ca as avea si imineta de avort pe langa colica renala, si da-i alte calmante injectabile ca sa imi inghida gura sa nu mai simt durerea, si sa ma externeze dupa doua zile.
In timpul cat am stat in spital o fata a pirdut o sarcina, si a doua zi i s-a facut rau, fetelor am anuntat asistenta care i-a spus doctoritei " I s-a facut rau fetei care ati chirotat-o azi-noapte" raspunsul ei: " ei si ce vrei sa-i fac???!!!!!" nici macar nu a mers sa o vada...si-a continuat controalele de vizita, iar la o ora dupa, au venit cativa medici cu targa si altele......era mare vanzoleala....DE CE??? Ca nu a vrut sa o vada la timp!!!
In saloane se spala cu carpe neuscate de zile intregi doar cu apa sau clor ca sa nu mai miroasa a mucegai carpa. Cu carpa de la baie se sterg noptierele si masa din salon. Noptiere fara sertare in xcare ar trebui sa stea mancarea...insa gandacii umbla peste tot pana si in paturi, asa ca eu mi-am tinut mancarea in sacose bine legate. La baie dusul defapt e o teava ruginita fara cap de dus iar pe jos sute de gandacei de toate marimile.
Am stat aproape doua saptamani si mi s-au facut doar controale pe masa un sumar de urina o ecografie si un test tot sumar la sange, in rest calmante. Si m-a facut cica bine!!!
Fetelor mai am multe de spus dar ma opresc ca nu vreau sa imi mai amintesc de ceea ce imi povesteau saracele fete, colege de salon care au avut ghinionul sa piarda o sarcina acolo. Ei nici macar anestezic nu au...sotul unei femeiei, care trebuia sa i sa faca urgent cezarina, a fost trimis sa cumpere anestezic, pe care nici nu l-a gasit prea usor. Dar cand s-a intors cu anestezicul sotia deja era operata....saracul sot cat trebuie sa fie alergat cu gandul ca sotia risca atat de mult, din cauza unui anestezic. Si ei aveau anestezic!!!
De altfel si serigi sunt insa pacientii trebuie sa le cumpere din farmacii. DE CE???
Mi-e groaza...de ziua cand va trebui sa merg sa nasc. Nu era suficienta frica de nastere, acum am una in plus!!!
GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

mamicaluitheo spune:
Doamne gaby ce cosmar.
toate ne intrebam ce este cu tine, si cineva a zis ca parca esti in concediu. bine ca nu ai patit nika.
si in ceea ce priveste spitalul ala fugi cat poti, si la bucuresti este destul de renumit in ghilimele bineinteles.
intereseaza-te de alt spital din alt oras, bineinteles sa-ti fie si aproape ca doamne feri cu atatea nenorociri..........
sanatate multa multa de tot iti dorim
andreea mami de theo si de florin
http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

daniela77 spune:
Este intradevar ingrozitor ce se intampla,
pare desorins dintr-un roman de groaza, dar din pacate e crunta realitate, asta este.
Apropo de anestezic, nu e prima data cand aud ca sotii au plecat in cautare de anestezic pentru cezarienele sotiilor,
ca sa nu ma vorbim de seringi, medicamente.. nu este o problema numai in Galati, si in Bucuresti e aproape la fel.
V-am pupat