Mamici de martie-aprilie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
an-k spune:
vreau si eu carucior de fetita
, cu toate ca avea cordonul ombilical intre picioare si dr nu a fost f sigur si s-ar putea ca pana data viitoare sa-i creasca ceva![]()
Da, asta a fost eco morfologica, azi. BB e bine, la masuratori avea 21sapt si 5zile iar sarcina mea are 21sapt si doua zile, a,si are 500gr. Maricica nu?
, la mine dr a fost surprins sa afle ca bb nu a miscat puternic(asa cum zice infofun), dar cica as avea placenta intre uter si burtica si de aceea il simt mai greu
fetelor eu stiu ca tusea si raceala trec cu lamaie si miere, dar se face si ceai de ceapa, care nu e bun de loc la gust, dar are efect calmant
pupici dulci
anca DNP21martie
hiroral spune:
buna fetelor nu am mai scris de mult ca nu aveam asa mari noutati in schimb am fost si eu ieri la control si bebe a meu nu avrut deloc sa se miste sa putem vedea si noi ce ascunde acolo jos dormea in fundulet cu capu in jos ca un om mare obosit dupa o zi de munca asa ca
mai avem de asteptat inca o luna de zile mi sa spus ca m-am ingrasat prea mult 2,5 kg e drept de la ultimul control da de abia mi-au trecut greturile si cred ca de asta am inceput sa mananc cam multisor mi-au spus ca nu am voie decat un kg pe luna sa ma ingras astia de aici is asa de sveri si plus de asta poate o sa vi se para ciudat da mi-au spus ca am sfarcul de la sani mic si o sa-i fie greu la bebe sa suga si sa incep sa fac masaj off mi-e asa de frica mai este cineva in situatia asta??daca poate sa ma ajute cineva cu niste sfaturi!! sanatate multa la toate si la burtici!!
infofun spune:
Mai hiroral cum sa fie mult 2.5kg??? Si cum sa iei cate un kg pe luna??? Pai nu se spune ca normal e sa iei cam intre 10 si 13 kg in toata perioada sarcini?
Eu am inceput de la 48 kg si acum am 55, adica la 5 luni deci am luat deja 7 kg pana nasc mai am 4 luni deci e foarte posibil sa ajung la 12kg luate nu mi se pare mult deloc, avand in vedere ca aproximativ 5 kg le dai jos imediat dupa nastere, si inca vreo trei in prima luna.
Nu te ingrijora e bine cum ai luat.
Eu acum fac bine, atat ca ma simt mai obosita, deja pun multe haine pe mine si simt asta din greu.
Ieri bb a miscat foarte mult azi mai putin, e mai lenes.
Aseara taticul l-a simtit iar si s-a bucurat tare, acum iar misca cred ca stie ca vb de el.
Sper sa fie totul bine si sa auzim numai de bine.
Va pupacesc si pe voi si pe burtici!!!
GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie 
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
smmiha spune:
Salutari!
Cateva zile doar am citit ce-ati scris, am fost tare obosita. Bebe al meu deja misca cam pe tot parcursul zilei, asa cu pauze, dar seara are program special. Aseara mi se tot intarea burtica in diverse locuri, fara sa ma doara, iar doctorul a zis sa stau linistita ca-i normal.Am luat si rezultatele la Toxoplasma si au iesit toti indicatorii negativi.
Saptamana viitoare voi merge la control si la un medic la Bucuresti.
Eu pana in luna a 5-a am luat 5 kg si mi se pare ok.
Dialori, ma bucur ca totul a decurs bine si doamne ajuta sa iasa analizele bine! Si tie sa te faci bine cat mai repede.
Kikimi, nu vreau sa te sperii, dar si mie mi se par cam ciudate senzatiile descrise de tine. Miscarile lui bebe nu ar trebui sa te doara. Vorbeste neaparat cu medicul si spune-i exact ce simti.
Va pup si numai bine tuturor!
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
simonnete spune:
Buna fete !!!
stiu ca nu v-am mai scris de multisor, dar am citit tot
hiroral sa nu crezi ca ai luat mult in greutate pt ca este o prostie, dar nu este prostie ceea ce medicii ti-au spus despre sfarc.
Anul trecut cand am fost la un control de rutina desi nu eram insarcinata, medicul mi-a spus ca sfarcul drept este intors catre interior si ca daca vreau sa am copii sa imi fac masaj ca sa pot alapta.
Despre noi ; suntem in sapt 17+ ,am luat 2 kg ,avem usoare greturi dimineata care trec daca mancam.Si in timpul zilei daca nu mancam la timp roade stomacul si ...usoare greturi
Bebe misca doar seara dar f usor.Taticul a vrut sa-l simta de cateva ori dar cand pune el mana
nu mai misca.
Sanii au crescut mult in prima luna si au ramas asa,mameloanele au culoarea ciocolatei si parca se vede vag si linia de sub buric.
Voi ce mai mancati? ca eu ma fixez pe ceva ce-mi place si aia e. De 4 zile mananc icre cu muraturi
ligiaai voie sa iei paracetamol ?
va pup mult mult si sa aveti grija de 
SIMONNETE SI
DE 17+ sapt
Anca Micaela spune:
Dragele mele,
Am fost aseara la echo si... se pare ca e fetita. Dl. doctor a zis ca probabil acum o luna avea cordonul intre picioare...Asa ca va rog sa imi scoateti carutul albastru :( Dar va rog sa nu puneti roz, ca acum chiar nu mai cred. Luni o sa fac echo morfo-fetala si atunci voi sti cu siguranta. Imi e cam ciuda, ca imi placea ideea sa fiu mama de baiat. Dar sotul meu e in al noualea cer ca o sa aiba fetita, asa ca de dragul lui ma bucur. Si de dragul lui BB, care ma impunge cat e ziua de lunga.
Va pup pe toate,
Anca Micaela