Mamici de martie-aprilie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

dialori, nu te panica. masuratoare catre ti-a facut-o se numeste nuchal translucency sau pliul nucal. probabail ca a iesit peste valorile normale si de aceea ti-a recomandat amniocenteza (prelevarea de lichid amniotic pt teste genetice). nu ti-a facut si analize de singe intre timp? mi se pare foarte ciudat sa te trimita la amnio fara sa iti faca triplul test (analizele de singe).

amnio se face prin sapt 18-20 si poate determina cu certitudine daca exista ceva probleme cu bebe. masuratoarea de pliu nucal nu e foarte exacta si de cele mai multe ori rezultatul e fals pozitiv. eu zic sa stai linistita, sa mergi la doctor si sa il pui sa iti explice pe larg ce si cum.

ne rugam pentru tine dar te rog nu te panica. cum spuneam, de cele mai multe ori amnio determina ca celelalte teste au fost false. sper sa fie asa.

daca, Doamne fereste, e ceva in neregula cu bebe, e bine ca faci toate testele posibile acum, caci, daca nu il vrei pe bebe cu oprice pret, inca mai poti intrerupe sarcina fara riscuri pt tine.

tinem pumnii,
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

DIALORI fi optimista, trebuie sa te gandesti ca bebe e bine, insa te sfatuiesc sa faci toate testele, inclusiv amniocenteza, care nu este dureroasa deloc si riscurile sunt mici si este cel mai sigur test, si abia dupa sa iei o decizi in cazul in care rezultatul nu e bun, dar n-o sa fie asa, noi toate o sa ne rugam pt bebelusul tau, , o sa vezi ca o sa fie bine
te pupam si ne gandim la tine
Adriana si bebe ( 15 saptamani)

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

si eu am motive de ingrijorare, am avut antecedente in familie cu SD , dar nu ma gandesc la asa ceva, azi am facut triplu test , mi-a fost asa frica, parca sunt o gaina cand e vorba de intepaturi, dar am rezistat eroic, l-am facut la Giulesti, a costat 450.000 lei, e adoa oara cand am fost la Giulesti , e de jale, un jeg ca acolo n-am mai vazut, cand ma gandesc ca acolo o sa nasc....mi-e groaza, am inteles ca au si rezerve contra cost ( cam 20 euro pe zi), stie cineva ceva? oare sunt mai curate ? mai e pana in aprilie cand voi naste, dar ma gandesc cu groaza.
Apropo mai naste cineva cu Dr Laura Dracea de la Giulesti? eu cu ea nasc, am mai mers si inainte la ea e tare draguta, o mai cunoaste cineva? mai naste cineva cu ea?
Azi am facut 15 saptamani, sunt bine, bebe e bine, astept rezultatul la tripul test si merg la dr sa vedem ce mai face bebe, abia astept sa miste.
Voi v-ati gandit la ce nume veti pune la bebelusi? eu una inca nu pot sa ma decid, tati vrea un nume eu altul si tot asa...

pupici
Adriana si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Bine ai venit Dialori, capul sus, o sa fie bine. Da un telefon doctorului tau si daca nu poti fac eun appointment, te tii de secretara sa te sune el sau cine este on call. Si-i pui sa iti explice care este rezulatul si ce optiuni. Daca nu pui intrebari nimeni nu-ti explica.
Bafta mare si tinem pumnii.
Adriana tinem pumnii pentru test.
Off, va dau otpimism de la mine, am surplus.
Eu am facut o saptamina de stat in pat si ma plictisesc cumplit, mai nou am niste dureri de cap care or sa treaca, nu se stie cind, dar or sa treaca.
Pup mamici si burtici si numai ginduri bune.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIALORI spune:

Va multumesc din tot sufletul fetelor, pt. incurajare sunteti niste dulci.
Va pup si va iubesc.
Luni la ora 9:30 am programare in spital, ma voi duce cu sotul meu ca mi-a zis tipa aia de acolo ca am sa fiu putin dizzy si nu pot conduce eu masina asa ca il iau si pe sotzul meu.
Sper sa fie ok bb la mine in famielie nu au fost cazuri de nici o bola de genul asta si nici la sotzul meu,; a am uitat sa va zic ca tipa de la genetica ma intrebat de toata familia si din partea mea si din partea sotzului daca am avut probleme de genul asta , citi traiesc, citi au murit etc. deci ei vor sa vada daca exista careva din familie cu vreo boala.
OFFF DOAMNE AJUTA-MA SA FIE COPILASUL MEU OK.
hai ca va las caci v-am umplut capul iar de durerile mele.
va pup inca odata si va multumesc pt. incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Ce se intampla fetelor?
in weekend nu sta nimeni pe aici?!

ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...

Mergi la inceput

asa se pare...in weekend nu e nimini pe aici, am observat asta de mai de mult, probabil toata lumea se odihneste, si asa si trebuie , macar acum....ca dupa ce vom naste....cine stie cand vom mai apuca 1 ora de somn...

Adriana si bebelinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna ziua, dragi burtici.
Chiar daca nu v-am mai scris de mult, v-am urmarit. Ma bucur ca sunteti bine si BBlasii din burtici la fel
Eu sunt foarte foarte obosita din cauza lui Amos care este un nazdravan si care nu ma lasa deloc sa ma odihnesc. In rest, burtica este bine, creste.
Chiar astazi am fost la US morfologic si am primit si confirmarea faptului ca BB din burtica este fititza , ceea ce ne-a fericit . Bebelina mea statea cu degetelul in gurita, se agita in toate partile, este sanatoasa si frumoasa - multumesc lui Dumnezeu. Are 607 gr. si dupa US as fi in saptamana 23.

Va pupam si va dorim sanatate maxima si sarcina usoara

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Salutare tuturor viitoarelor mamici!

Eu sunt o lenesa in privinta corespondentei asa ca doar v-am citit mesajele dar n-am scis pana acum. Avem 17+ saptamani si pana acum m-am tot temut sa nu se intample ceva si sa raman fara bb. Inca ma mai tem pentru binele viitorului nostru copil si desi sotul meu imi tot spune sa nu mai fiu asa prapastioasa eu nu ma opresc sa ma gandesc la tot ce-i mai rau posibil. Mi-am facut toate analizele recomandate de medic pana acum si toate sunt in regula am fost si la ecograf de doua ori si ultima data (saptamana trecuta) totul era in regula, avea de toate. In schimb v-am tot auzit pe voi vorbind despre triplul test si nu prea stiu despre ce-i vorba ca mie nu mi-a fost indicat asa ceva. Daca sunteti dragute sa ma lamuriti si pe mine ce presupune acest test v-as fi recunoscatoare.
In al doilea rand in afara de SIBIP mai e cineva din Iasi?
As vrea sa stiu cine mai e poate mai schimbam impresii despre medici, spitale, cabinete medicale.
DPN: 14 aprilie
Sper sa ma primiti printre voi caci in afara de mama mea nu mai am pe nimeni in jur care sa fi trecut prin experienta unei sarcini. Am alaturi doar o multime de carti si pe voi.
Multa sanatate tuturor mamicilor si burticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

bine ai venit,, cat despre triplu tst nu-ti face griji daca ai sub 30ani si nu ai antecedente de diferite boli in familie nu ti se recomanda- eu am fost revoltata cand mi s-a recomandat! celelalte analize le-ai facut? listeria, toxoplasmoza, rubeola?

anca DNP21martie

Mergi la inceput