Mamici de martie-aprilie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

Dragele mele..sambata am fost la dr. Tutunaru. Cred ca eu sunt pacienta care ii face cele mai multe probleme. A vazut echo de la dr. Iosup..dar a zis ca nu pare ceva foarte grav. Totusi m-a consultat..si colul meu era extrem de bleg. Verdictul : Cerclaj. Dupa ce trecusem prin ce trecusem cu amniocenteza ..era exact ce-mi lipsea. Mi-a zis sa vin la Bucuresti saptamana aceasta.. dar cum dumnealui era de garda..l-am sacait sa-mi faca sambata seara.(glumind pe seama facptului ca nu aveam papuci in sala de operatie..a zis ca de-acum incolo cand merg la control sa am la mine in permanenta echipamentul de spital..) Habar nu aveam ca este necesar sa-mi faca anestezie generala (cu anestezist de specialitate..). In fine..am facut-o si pe asta.
Sper sa imi ajute Dumnezeu si sa nu mai am probleme de-acum incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Buna, dragelor!
Noi suntem bine, desi cand si cand am contractii nedureroase, mi se pare cam devreme pt ele, asa ca o sa merg la medic zilele astea.
In sfarsit, in acest weekend l-a simtit si sotul meu pe bebe miscand si nu mai putea de drag, imi pupa mereu burtica si zice ca-l pupa pe bebe.
Dialori, bine ai venit printre noi, multa bafta azi la spital, sa iasa analizele bine, iar bebe sa fie sanatos si sa se nasca la termen.
Saphir, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
Tuturor-lor multa sanatate, sarcini usoare si bebi sanatosi si voiosi!

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Mihaelelor si Gabrielelor

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Vin si eu cu multe multe urari de bine si "LA MULTI ANI!" pentru toate Mihaelele si Gabrielele.
An-K merci ca m-ai lamurit, m-am linistit, nu am nici in familie antecedente si desi am destui ani mai am vreo 4 pana la 30. Pentru listeria si rubeola nu mi s-a dat recomandare; am facut doar pt. depistarea toxoplasmozei si a hepatitelor B si C si bineinteles banalele teste de sange ( Fe, Ca, glicemie....) si urina. La absolut toate am iesit in regula. La morfologia fetala de la 16 sapt. bebelusul era ok, avea de toate doar ca n-a vrut sa ne arate sexul. Nu stiu in ce masura mai sunt necesare si alte analize si daca mai stiti mai spuneti-mi si mie ca o sun pe doctorita si o intreb.
Eu nu prea am ce sa zic despre noi caci totul e banal, nimic nu-i in neregula, am o sarcina plictisitor de usoara. Nu sufar de constipatie, nu ma doare nimic, nu m-am ingrasat prea tare, n-am greturi.... Am o singura problema: somnul, as dormi ca o valiza dar in rest...nimic deosebit. As vrea sa am si eu de ce sa ma plang, sa fiu si eu eroina.
Lasand gluma de o parte imi pare rau ca unele dintre voi sufera si trebuie sa se vada cu medicii mai mult decat si-ar dori dar pentru un ingeras cred ca pana la urma merita orice efort. Mult curaj si succes!
Mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi.
Saphir felicitari pentru fetita, o sa aveti o pereche reusita.
Cameron, relax o sa fie bine, incearca sa eviti orice efort. La cerclaj, am avut anetezie partiala si nu a prins decit pe jumatate de burtica, am preferat sa nu imi faca generala peste, oricum procedura nu a durat prea mult, ma ingrozesc ca s-ar putea la nastere nici pridurala sa nu prinda si atunci sa vezi distractie. Mi s-a spus sa nu ridic mai mult de 1 kg, sa nu fac miscari bruste, oricum lista de nuu e imensa, dar pina la urma conteaza sa ai un copil sanatos si la termen.
Eu incep lucrul, o sa vedem daca pot program normal sau numai de 6 h sau deloc.
Pupici la mamici si burtici.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Iuhuu, ninge, frumos, linistit, o multime de fulgi mari si pufosi, a venit iarna.
pupici si o iarna frumoasa tututor.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Fetelor ieri l-am vazut pe bb, si era asa activ, azi nu vrea sa miste deloc. Doctorul a zis ca e baiat, dar ca nu e 100%sigur, pe parcurs se poate sa se transforme cuculetul in pasarica :), adica poate acum sa fie o pasarica mai umflata si sa para baiat!!! I-am vazut coloana vertebrala, era asa frumoasa si inima micuta care batea, si chiar cand era cu ecograful pe capsorul lui a dat cu capul si l-am simtit, ce fericita eram, as fi dorit sa nu mai ies din cabinet sa-l vad intr-una.
I-am spus doctorului de acele intarituri de burtica si mi-a zis ca sunt normale si ca daca nu doare e ok.
Voi simtiti ca vi se intareste burtica?? La mine burta nu mai e asa moale ca la inceput devine mai tare si mai conturata, aproape ca simt forma uterului. Spuneti-mi la voi cum e ca eu tot ingrijorata sunt!!!
Va pup si sa auzim numai vesti bune!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Salutari!
In primul rand multumesc pt urari, Saphir!
Tie Gabriela (Infofun)iti zic la multi ani pt ieri! Si eu patesc ca si tine, mi se incordeaza cateodata burtica fara sa ma doara si chiar voiam sa merg maine la medic sa-l intreb despre ce-i vorba. In plus, si burtica mea e tare si la fel pot sa-mi simt uterul bine delimitat. La mine insa si sanii sunt la fel de tari si ma dor ingrozitor, abia suport sa-i ating, asa ma chinui cand imi fac dus si apoi ii frec cu prosopul si-i masez cu crema.
Dar pe langa toate astea, ieri am mai avut niste senzatii ciudate, parca aveam un ceas in burtica care ticaie, nu tot timpul si nu in acelasi loc. A mai simtit vre-una din voi asa ceva?
Va pup si aveti grija de voi!

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Buna dragalaselor!Ce mult ati scris si eu nu mai apuc sa citesc tot din pacate:(. Noi am fost la Iasi la alt dr de fapt am consultat vre-o 3 care mi-au zis sa nu fac punctie ca e periculos. Ultimul dr a fost dragut si amabil si mi-a explicat care e treaba de fapt. placenta s-a format cu anomalii din nu se stie ce cauza dar avem 5 lancuri sanghine prin care circula sangele catre bb deci este exclusa punctia. A zis sa stau calma ca a mai avut cazuri si a fost bine. BB e sanatos are tot ce ii trebe l-am vazut si eu la eco s-ar parea ca e baietel dar mai vedem noi. Peste o luna mergem la is pt eco morfologica si amniocenteza sa vedem ca totul e bine. E o sarcina dificila care trebuie urmarita foarte atent dar cu putin noroc cu rugaciuni si multa incredere speram sa ajungem la 35-36 sapt. si apoi facem cezariana. Sa speram ca va fi bine!
Va pup pe toate si va doresc sanatate multa si bb sanatosi si grasuti:)
Getulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Am uitat ceva dragelor! Eu mananc destul de multisor dar mai si vomit. BB a miscat pe 25 oct si de atunci il simt cam la 2 zile. Ce ma ingrijoreaza e faptul ca nu m-am ingrasat deloc am tot 60 de kg si acu am mai luat si o gripa afurisita si ma simt cam ametita:( dar va trece si asta speram.Multumesc mult pentru incurajari.
getulici

Mergi la inceput