ofer Utrogestan

Buna, gravidutzelor
In primele saptamini de sarcina am luat Utrogestan, mi-am facut acasa un adevarat stoc, insa, din fericire, n-am mai avut nevoie. Asa ca am ramas cu 3-4 cutii, pe care vreau sa le ofer cuiva, unei fete careia chiar ii pot folosi.
Mai mult, cred ca mai am si citeva fiole de Gravibinon, pe care le fac de asemenea cadou unei burtici in nevoie.
Daca le doreste cineva, sa imi spuna. Ne putem intilni in zona Iancului.
Leta & bb Andreea 26+
dr. tutunaru - elias
Raspunsuri

Maruta spune:
ma bucur leta ca nu mai ai nevoie de ele ... asta inseamna ca bebe e bine ... ma bucur tare mult ...
in principiu as avea nevoie de ele ... dar eu oricum le iau gratuit ca am asigurare ... banuiesc ca nu ai dat nimic pe ele ...
asa ca daca totusi nu se ofera alta fata mai nevoiasa ... le iau eu ... asta daca mi le dai ... cine stie poate se ia si la mine norocul vostru ...
Maruta 3+ DPN 19 iunie 2005
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Leta spune:
Ti le dau tie. Le iau miine cu mine. Vrei si Gravibinon?
Nu am dat nmic pe ele si chiar daca as fi dat, oricum nu ceream bani pe ele, sper sa poarte noroc :)
Ar fi pacat sa le tin aiurea in dulapior cind ar putea sa ajute si alta gravidutza.
Iti scriu pe PM cum ne putem intilni.
Leta & bb Andreea 26+
dr. tutunaru - elias

cameron spune:
Scuze am si eu o intrebare?
Utrogestanul se da gratuit? Eu sunt insarcinata in 22 saptamani , iau 2 pe zi..si l-am cumparat de fiecare data.
Chiar acum am sunat la asistenta medicului de familie si mi-a zis ca doar daca am sub nivelul salariului minim pe economie pot beneficia de gratuitate. Iar ma crizez..

Leta spune:
Da, Cameron, trebuie sa mergi la medicul de familie sa iti dea reteta sa il poti lua gratuit.
Am citit acum citeva zile la forumul mamicilor de ianuarie-februarie ca nu se mai dau gratuitati decit daca ai salariul mai mic de 6 milioane, dar nu stiu de cind se aplica.
Oricum, vb. cu medicul de familie. Eu am luat gratuit inclusiv Materna.
Leta & bb Andreea 26+
dr. tutunaru - elias

Maruta spune:
leta - trebuie sa-ti multumesc inca o data ... esti o draguta ... poate se ia norocul si la mine ... doamne ajuta ...
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Leta spune:
N-ai de ce sa-mi multumesti. Esti o viitoare mami care are nevoie
Sigur o sa se ia norocul. Eu am stat saptaminile 5 si 6 in spital si luam Utrogestan la 6 ore. Dar mi-am revenit complet, sint bine-merci, lucrez si 10 ore pe zi, nu mai iau decit Materna si bebe e bine, plin de vioiciune.
O sa vezi ca o sa fie bine.
Te sun miine

clio spune:
Salutare, fetelor!
Si mie mi-au ramas doua cutii de Utrogestan.Aveti careva nevoie de ele?
Clio

Maruta spune:
clio - eu le iau de la leta .... dar daca o sa mai am nevoie ... iti dau de veste
... in urmatoarea luna o sa fac inca vreo 4 gravibinon ... si dupa aceea in functie de cum evolueaza sarcina ... poate continui cu utrogestan ...
multa sanatate tuturor ....
Maruta 3 sapt.+
DPN 19 iunie 2005

Leta spune:
Maruta, te sun azi dupa 6. Am constatat acasa ca de fapt sint mai multe decit credeam...
Asa ca iti aduc 6 cutii de Utrogestan, vreo 5 fiole de Gravibinon si 2 cutii de No-Spa.
Urma sa fac tratament pina in saptamina 22, dar din saptamina 12 n-am mai avut nevoie...asa ca am ramas cu ditamai stocul.
Leta & bb Andreea 26+
dr. tutunaru - elias

Maruta spune:
leta - eu ajung in militari dupa 6:30 ... asa ca abia astept sa ne vedem ...
Maruta 3 sapt.+
DPN 19 iunie 2005