ofer Utrogestan

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaP spune:

Si eu mai am doua cutii de utrogestan si imi pare rau sa zaca in sertar cand poate o viitoare mamica ar avea nevoie de ele. Am tot intrebat in dreapta si in stanga si nimeni nu le-a vrut Asa ca cine mai are nevoie le ofer cu cea mai mare placere. Din pacate maine plec ptr 2 sapt in provincie, dar imi puteti scrie si cand ma intorc o sa iau legatura cu voi.
Multa sanatate va doresc la toate.
Diana29 sapt&Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

leta - multam' frumos pentru medicamente ... poate iesim pe undeva impreuna ...

pentru o gravida in 7 luni arati super bine, plina de voiciune ..... ar trebui sa iau exemplu ...

azi fac un gravibinon ... si o sa iau unul de la tine .... ca sa-mi poarte de noroc ... sa-ti calc pe urme ....

Maruta 3 sapt.+
DPN 19 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Sper sa-ti fie de folos si sa utilizezi cit mai putine!

Ar fi dragut sa ne mai vedem. Sa stii ca mamicile de ianuarie-februarie organizeaza din cind in cind intilniri de burtici. Dragut, nu? :)

Leta & bb Andreea 26+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

da ... foarte frumos ... mi-ar placea sa ma vad si eu printre voi ... cu burtica mare ... oricum nu mai ai mult ... in 2 luni il vezi pe bebe ... cand e DPN ?

Maruta 7 sapt.
DPN 19 iunie 2005; UM 12.09.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Doctorul meu de familie mi-a zis ca toate medicamentele , tratamentele , analizele sunt gratuite . Sa nu fie oare bine informat ?
Pe de alta parte , cand am dus adeverinta de salariat nu mi s-a cerut sa specific salariul ci doar ca firma plateste CAS - si uneori ultimul ordin de plata doveditor .
Am si eu catva cutii de Utrogestan si No-spa , pe care le dau cu placere cui ar avea nevoie .

O zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Nefertari si Leta, de No-spa voi nu mai aveti nevoie si acum, la aceasta virsta de sarcina? adica poate Doamne fereste, aveti contractii si trebuie sa luati No-spa! mie asa mi-a zis dr-ul meu (acelasi cu al Letei, dealtfel) -eu am avut mai multe contractii in luna 5 iar acum in a 6-a vad ca m-au mai lasat... dar la 2-3 zile cind apar iau 1-2 No-spa.

si eu pot da Utrogestan ovule oricui are nevoie; medicul meu mi le-a dat intotdeauna pe gratis astea si alte medicamnete, nu m-a intrebat ce sal. am desi stie ca n-am sub 6 mil sau cit e plafonul acela... se pare ca nu e adevarat din moment de mie mi se dau gratuite. tipa nu comenteaza niciodata nimic... ce-mi prescrie mie obstreticianul si se pot da gratuit, ea imi da. ba uneori nici nu stie fix care se dau si care nu gratuit si-mi mai trece pe reteta ceva ce farmacistele imi zic asta nu se da gratuit doamna, si atunci n-am ce face, le iau cu bani: exp: Bio Marin Plus (ulei de peste) care e vreo 250mii/luna si Aspenter care a fost ieftin.
acum m-am uitat si mai am vreo 40 ovule Utrogestan. pe oricine intereseaza, ma poate contacta aici sau mai bine pe PM sa ne intilnim si le dau cu placere! bineinteles CADOU! sa fie cu noroc!
pupici

Eu si bibisor 25 sapt.
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Eu am luat ( un camion cred si toate platite) si mai iau inca utrogestan...cate una pe zi, vorba doctorului mai mult ca efect Placebo! Am avut iminenta de avort si apoi contractii si de-asta tot mai iau, desi nu sunt convinsa ca imi trebuie cu adevarat.
Vreo cutie mi-ar mai trebui si mie, ca o sa mai iau pana la 32 de saptamani, dar...sunt din provincie. Cam greu cu "delivery".
Asa ca poate mai gasiti fete acolo in situatia mea, ca pe mine pana acum m-au uscat medicamentele!!!!

(28 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

O cutie de Utrogestan si de la mine! Zona Lizeanu-Bucur Obor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Buna!

Mie mi-a mai ramas o singura folie de utrogestan, este putin, dar decat deloc...

Nu stiu cum fac dr vostrii de va dau medicamente gratuit, ca mie imi tot repeta si dr de familie si ginoco. ca nu au cum.

ixxi si persicuta 24+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Shobo , eu nu am avut nevoie deloc de ele insa mi-au fost recomandate probabil sa nu plec cu mana goala - deci zac intregi intregute in dulap iar eu ma simt excelent .
corneliaa - trimite-mi adresa pe yahoo si iti fac delivery prin posta - sa stii ca am mana buna ! si ti le trimit din toata inima !
ixxi - nu crezi ca ar trebui sa schimbi doctorul de familie ? sau fa putin scandal - gravidele primesc medicamente gratuite !!!!!!!!!!!!

Sa fiti cuminti si sa aveti grija de bbi !

Mergi la inceput