Voi cum o calmati copilul cand il doare urechea?

Voi cum o calmati copilul cand il doare urechea? | Autor: ulisernic

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, va rog mult sa-mi spuneti si mie ce as putea sa fac sa-i calmez durerea baietelului meu, plange de durere, niciodata nu l-am vazut asa, nu este un copil plangaret de felul lui, dar acum se tavaleste prin tot patul de durere. Copiii mei au avut toate bolile din lume, numai otita/oreion nu au avut si nu stiu ce sa-i fac sau ce sa-i cumpar de la farmacie ca sa-i treaca durerea pana maine cand vom merge la doctor.
Va multumesc mult,
Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Bine ar fi sa suni un doctor.Daca nu ai pe cine si daca esti sigura ca urechea il doare, ori cumperi de la farmacia de noapte ..picaturi de pus in ureche ..imi scapa numele acum dar stiu farmacistele..ori incalzesti un pic de ulei ( MARE GRIJA SA NU FRIGA!!!!) ,e bine sa incalzesti la bain-marie, il incerci nu pe deget ci totni putin pe dosul palmei. Nu trebuie sa fie fierbinte doar putin caldut. Ori inmoi putina vata si i-o bagi in ureche, nu adanc, cat sa stea acolo, ori picuri 2 picaturi-3 cu pipeta si apoi pui si vata.
Face bine si Nurofen sau Paracetamol sa-i dai.

Iti doresc noapte linistita si sa te duci neaparat maine la doctor. Daca vrei sa iti mai zic cum sa-l controlezi iti dau pm cu nr telefon, mai stai treaza vreo ora.

Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Multumesc mult de tot, deja a plecat sotul meu la farmacie, eu ma duc sa pregatesc uleiul acum.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

de la farmacie sa iei solutie auriculara, are rol antiinflamator ceea ce va duce la scaderea durerii dar da-i si algocalmin fiola; este cel mai eficient;

p.s. mai suna-ma si pe mine, nu mai am numarul tau

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Otocalm f bun pt durere la urechiuse.

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

ceau Mihaela!
pot sa-ti spun ca in asemenea cazuri eu ii pun Andreei(dar are trei ani si patru luni)OTOCALM si intr-un ciorap incalzesc sare si o pun la urechea cu pricina!are efect destul de rapid.
la noi problema e ca ea nu sta linistita dar baiatul tau este mai mare si mai intelegator.
multa sanatate!
va pupacim cu drag,
Andreea si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Eu i-am calmat durerea de ureche cu o batista incalzita in prealabil cu fierul de calcat.Operatiunea se repeta,adica incalzesti batista dupa ce se raceste,pana se calmeaza durerea.La noi a functionat metoda;referitor la picaturi de pus in ureche,eu stiu ca nu e indicat sa-i pui nimic un urechi pana copilul nu este vazut de un orl-ist,in cazul in care are timpanul perforat(din cauza infectiei),iar tu nu ai de unde sa stii asta,picatuirle-i pot face foarte rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Otocalm folosesc si eu

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

sau incalzesti sare intr-o craticioara, o bagi intr-un saculet si il pui cu urechea pe el.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Fetelor, abia acum am citit mesajele voastre, va multumesc mult, sunteti tare dragute, iar sfaturile voastre imi sunt de mare folos, pentru ca Nicholas se simte mai rau decat aseara.I-am pus picaturi de Otocalm aseara, s-a linistit putin, dar s-a perpelit toata noaptea de durere. Dimineata am fost la ORL-ist care mi-a spus ca are otita medie la ambele urechi, are angina "cumva" (nu inteleg scrisul bine) si amigdalita putacee (sper sa nu scriu prostii). Are febra, a vomitat un lichid galben, nu a mancat nimic si chiar va rog sa-mi spuneti si mie ce sa-i dau sa manance daca a vomitat in asemenea hal, pentru ca nici ORL-ista si nici medicul de familie nu ne-a spus nimic in senul asta, au spus doar "alimentatie usoara, fara mancaruri grele". Cica toate problemele se trag de la polipi, iar bietul de el a fost de doua ori operat, o data in anul 2000 si a doua oara in 2002. Nu ma dau banii afara din casa deloc, dar cand a fost vorba de copii, am facut rost de bani din pamant din iarba verde, asa ca am dat tot ce mi s-a spus ca trebuie dat cand am operat baiatul si cu toate astea este mai rau ca la inceput. Infectiile i-au afectat si auzul, nu mai aude bine, s-ar putea sa fie nevoie de o a treia operatie. Acum doarme, dragul de ieri.
Simona, Gianina si Freia, Otocalm a fost bun intr-adevar, dar asa cum spune si Dori, doctorita a zis sa nu-i mai pun pentru ca are timpanul perforat. O sa incerc cu sare calda si cu o carpa incalzita cu fierul, saru'mana mult pentru sfaturi.
Raluca, ma duc chiar acum sa iau reteta (i-a dat Augmentin),intreb si de solutie auriculara si iau si algocalmine fiola. Te sun mai tarziu, sa stii ca mi-era dor de tine.
Va multumesc tuturor, nu stiu zau ce m-as face fara voi.
Va pup si va doresc multa sanatate
Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

buna,

prin mancaruri usoare pediatrul nostru intelege supa de legume, piure de legume, etc.

daca poti mergi cu copilul la Gr Alexandrescu la dr Adelaida Iorgulescu.

Mergi la inceput