Mama este operata azi,cu cine las copilul?
Offffff!
Mama are diabet si azi se opereaza si de fiere.
Sotul meu e la ea la spital,la 15.30 intra in operatie,eu sunt blocata cu asta mica ( 4 luni ) in casa care e si ea racita si ma simt atat de nefolositoare...
Sora si fratele meu sunt in alte orase,verisorii de aici suna cand si cand sa afle detalii superficiale,iar prietenii...Offff,nu s-a gandit nimeni sa se ofere sa stea cateva ore cu asta mica sa pot fi si eu la spital...Cica ai rude,prieteni... Bull shit!
O sa stau intr-un colt si o sa ma rog!
Culmea,asta mica doarme...
Raspunsuri
furni spune:
Suna si Spune-i de la obraz unei rude sa vina sa stea cateva ore cu bebe data fiind problema grava pe care o ai.
Sanatate multa mamei tale.
Va pup.
madalina horsa spune:
Draga noastra, sanatate mamei tale. Poate faci schimb cu sotul mai tarziu? Sa vina el acasa si tu sa mergi la spital?
Sau poate spui in ce oras/cartier stai si te ajuta cineva de aici? Cine poate sti?
Dar cel mai bun sfat l-ai primit deja: suna o ruda si zi-i de la obraz!
Hai ca o sa fie bine!
Madalina
MirelaV spune:
nu ai vreo vecina cu care te intelegi bine si in care ai si incredere ca sa poti lasa bebelusa? sau poate vreo prietena buna???
MirelaV
pupicei pe burticei
madalina horsa spune:
Anculina, sper ca mama ta e bine acum, mai da un semn si spune-ne, suntem multe bucurestence aici, daca te mai putem ajuta cu ceva ...just say:)
Madalina
Anculina spune:
Multumesc pt gandurile bune.
Am lasat-o pe Maria cu tata si am ajuns si eu in sfarsit la mama la spital.
A stat o noapte dupa operatie la reanimare,acum e pe drumul cel bun,parametrii medicali sunt cat de cat in limitele normalului.E binisor.
De ce n-am sunat o ruda sa-i cer de la obraz sa ma ajute?Offff.... Cum sa spun? Sufar de mandrie.Daca verisoara mea de mama care imi mai e si nasa si alta verisoara ma suna doar asa sa intrebe in doua cuvinte cand se opereaza mama si ce mai fac...ma rog...e complicat,eu sunt complicata...asta e. Ce-a fost mai greu a trecut.
Multumesc.
Cady spune:
Buna Anca,
Chiar ma gandeam ce mai faci ca nu te-am mai vazut pe forum la mamici de mai-iunie. Si Roxana m-a intrebat daca am mai vorbit cu tine.
Imi pare rau sa te gasesc la subiectul asta. Sper ca acum mama ta se simte mai bine, oricum multa sanatate. Sper ca si cea mica este bine, sanatoasa.
Multi pupici,
mamicaluitheo spune:
Anca ai facut ceva?
daca nu te ajut eu maine, daca este frumos plec de la serviciu si stau eu cu ea.
zi-mi numai daca vrei sa-ti fiu alaturi
sanatate multa
andreea mami lui theo si florin
Anculina spune:
Multumesc mult pt toate gandurile bune.
A fost cel mai greu in ziua operatiei si noaptea de dupa, cand a stat la reanimare.
Acum e O.K.
A trecut ce a fost mai greu.
Mersi si pupici.