Semnatura
Raspunsuri - Pagina 3
cl spune:
Ticka, ti-ai modificat postarea , ar fi trebuit sa dau citat...
Imi raspunzi, te rog, si la intrebare? Sau e tabu?
Claudia
ticka spune:
cl done! Dar cred ca era si asa foarte clar ce vroiam sa spun. Economiseam si eu din spatziu. Chiar si tot mesajul citat - rezultatul e acelasi.
www.zambitchi.go.ro/Balantze/DC.html" target="_blank">Balantze DC!
pozici
ticka spune:
Hehehe....am modificat numai partea unde era trunchiat mesajul tau. n-am schimbat o litera din ce am scris. or intebarea era ca daca mai apare si altcineva si baga o alta semnatura de genu "votati.."? dupa mine, nu are decat sa o faca, daca asta-l face fericit. pana la urma conteaza ce simtim noi si nu ce cred altzii despre ceea ce simtzim. iar - parerea mea.
www.zambitchi.go.ro/Balantze/DC.html" target="_blank">Balantze DC!
pozici
marius spune:
Bun.
Nota informativa si sper suficient de edificatoare.
Nu sunt admise nici un fel de mesaje(postari)* care sa aiba continut sau substrat politic pro sau contra sau de orice natura care prin postarea lor sa duca in mod direct sau indirect la promovarea sau discreditarea unei persoane sau partid politic indiferent de acesta angajat sau neangajat in lupta electorala.
* Prin mesaje(postari) se intelege orice mesaj indiferent de natura lui, fie cu caracter personal fie preluat din alte surse chiar daca acestea (sursele de provenienta) sunt legale, chiar daca sunt notificate cu scop declarat sau nu, avand caracteristicile prezentate mai sus chiar daca sunt doar informative.
Nota:
Apartenenta, simpatizarea, afilierea sau orice alta modalitate personala de exprimare politica a oricarui utilizator este considerata ca si drept privat intangibil al acestuia dar este exclusa exprimarea acestora in cadrul acestui site.
Nerespectarea politicii wwww.desprecopii.com este contrara Regulamentului acestuia.
Cu consideratie,
Marius Pernes
Chuny spune:
Ahaaaaaa, si ce te faci atunci cu toate subiectele despre alegeri? Ca e imposibil sa nu aibe "continut sau substrat politic"...Hmmm? Ciudat! Oricum, eu mi-am atins scopul deja, semnatura mea a fost vazuta de multa lume. Banuiesc ca va trebui s-o schimb, nu?
Sara buna!
Sibylle
Pt Basescu, votati Basescu.
Pt Nastase, votati Nastase sau Vadim sau Ciuhandu sau etc....
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8
marius spune:
Banuiesc ca ai inteles mesajul. Nu suntem la soarecele si pisica. Sper cel putin! Daca doresti sa respecti Regulamentul desigur.
Cat despre subiectele amintite de tine vom lua o decizie corespunzatoare in functie de natura lor. Mizez totusi pe o intelegere clara a mesajului de mai sus.
Chuny spune:
Bine, Marius, ti-am īnteles mesajul, dar spune-mi te rog in ce parte a regulamentului scrie cele de mai sus, ca eu l-am recitit si nu am gasit. Poate nu vad eu bine. Eu astept o decizie la nivelul īntregului forum, nu doar a semnaturii mele. Banuiesc ca asa ar fi normal, nu? Sau...?
Recunosc ca semnatura e o provocare si ca am de gānd sa o schimb. Multumit? Insa vreau sa vad unde e regula, pt cultura mea personala.
Sibylle
papadie spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Recunosc ca semnatura e o provocare si ca am de gānd sa o schimb. Multumit? Insa vreau sa vad unde e regula, pt cultura mea personala.
Sibylle
atita de provocatoare ca m-ai facut sa nu-l votez nicicum pe basescu!
exista si reversul medaliei :-)
Chuny spune:
Stai linistita ca nu vroiam sa provoc pe cineva sa voteze cu nu stiu cine. Tu ai īnteles ce ai vrut din semnatura, nu? Iar eu īnteleg ce vreau. Si restul la fel...
Sibylle