Semnatura

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Asa e!

Sibylle
Pt Basescu, votati Basescu.
Pt Nastase, votati Nastase sau Vadim sau Ciuhandu sau etc....
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

care-i ideea?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Personal nu inteleg chestia asta cu semnaturile gigantice care sunt, de multe ori, mai mari decat mesajul in sine. Dar asta nu-i treaba mea, fiecare semneaza cum doreste, cu anumite limite, evident. Si nu-i chiar corect sa faci tot ce-ti trece prin cap numai pentru ca nu exista scris negru pe alb undeva ca-i interzis. Asta este parerea mea personala.

Si-acum parerea mea ca moderator DC: Odata cu inceperea campaniei electorale, orice "pomenire" a oamenilor politici in mass-media (deci si internet) este contra-cost, si se cheama publicitate. Regulamentul forumului are prevederi clare in legatura cu publicitatea.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Asta inseamna ca toate subiectele cu tematica politica ar trebui inchise?

_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
www.unet.univie.ac.at/~a0307778

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Da. Sau nu... atat timp cat ar exista contracte de publicitate cu DC si candidatii ar plati ca sa fie "prezenti" sau "reprezentati" aici. Glumesc. Vor fi inchise, negresit.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Eu zic ca atata timp cat nu scrie nimic explicit in legatura cu acest subiect ( ca e sau ca nu e publicitate???) nu incalci nici o regula. ori subiecte despre politica si despre ce credem despre presedinte sunt pe forum si nu sunt inchise.

atunci si si postul asta

quote:
Originally posted by ....

quote:
Originally posted by ....

[quote]Originally posted ....

... a viitorului presedinte ?

Doamne-fereste !!!

poate fi considerat publicitate electorala. Deh .. cineva nu vrea sa voteze cu cineva. parerea mea

www.zambitchi.go.ro/Balantze/DC.html" target="_blank">Balantze DC!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

La un subiect cu tenta politica, fiecare isi spune parerea, pro sau contra. Se termina discutia si gata. Plus ca acolo, odata intrat, stii ca se discuta politica. Nu vrei, nu intri. Dar daca intru la "suflet", "arte" sau "pampers-i" si vad "votati cutare", atunci parca seamana a publicitate sau campanie electorala. Parerea mea.

PS Daca apare unul, vede semnatura de mai sus si pune si el "votati v...!" ce-ati spune (doar e semnatura lui, nu?? nu incalca nici un regulament.)? Sincer!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

quote:
Originally posted by cl

La un subiect cu tenta politica, fiecare isi spune parerea, pro sau contra. Se termina discutia si gata. Plus ca acolo, odata intrat, stii ca se discuta politica. Nu vrei, nu intri. Dar daca intru la "suflet", "arte" sau "pampers-i" si vad "votati cutare", atunci parca seamana a publicitate sau campanie electorala. Parerea mea.

PS Daca apare unul, vede semnatura de mai sus si pune si el "votati v...!" ce-ati spune (doar e semnatura lui, nu?? nu incalca nici un regulament.)? Sincer!

Claudia

S-a terminat discutzia dar parerea a ramas, de ce n-ai putea 'purta' parerea cu tine peste tot? Nu stiu, pe mine una nu ma deranjeaza si nici nu ma face sa votez cu x sau y. Pentru mine e la fel cum ai purta un tricou, de ex: tricoul dependent DC. Il porti pentru ca asa esti, si daca altzii nu sunt dependentzi...treaba lor.

www.zambitchi.go.ro/Balantze/DC.html" target="_blank">Balantze DC!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Exact!

Sibylle
Pt Basescu, votati Basescu.
Pt Nastase, votati Nastase sau Vadim sau Ciuhandu sau etc....
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ticka, trunchiat mesajul, normal ca iese altceva. La intrebarea mea vad ca nu vrea nimeni sa raspunda.

Claudia

Mergi la inceput