Prietenii omului (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Draga Viorela,
imi pare tare rau pentru catelusha ta.Tin minte ca ti-am admirat pozele mai demult-era tare dulce.
Si cea neagra este tare frumoasa-mai ales in poza cu Pedigree.Se vede ca este foarte alintata:). Insanatosire grabnica-ai spus ca are probleme cu urechile ,nu?pentru tine.
Sanca,sport la treaba.Multumesc-de abia astept sa ajung pe insulita si ma duc la plaja,sa inot.
Eu as vrea sa incerc sa-l trec pe raw food-chiar daca asta inseamna sa-i ascund biscuitii.Motanul meu este un maaaaaaare sclifosit. Am incercat si eu cu aripi de pui si a mancat de vreo doua ori-i-am dat de nenumarate ori.Ma refuza in continuare. Si are dintii destul de galbeni-l-am dus la veterinar sa-i curete acum vreo doi ani.Dar poate daca incerc cu ficatei merge-ii place mult carnea tocata pentru pisici dar cred ca-i facuta din tot felul de resturi si cine stie ce porcarii are in ea. Aici am gasit biscuiti organici-cred ca-s facuti in America.O sa caut brosura-sper ca n-am aruncat-o.Sunt un pic mai mult decat Iams si Advantage....o sa incerc sa-i iau o punga mare.
Pupicei tuturor !Aveti grija de voi si de patrupezi

"Silence before being born, silence after death:life is nothing but noise between two unfathomable silences"-Isabel Allende-Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

fetelor, am nevoie de un sfat!
s-o mai tund pe Sonia acum, in decembrie? i-a crescut parul (vine frigul) dar ce naiba! e iarna, nu ar trebui sa ma naparleasca asa... iarna cainii lasa mult mai putzin par, voi ce zicetzi? trebuie sa aspir una-doua din cauza ei (ala mic se mai joaca pe jos si valatucii zboara). Are hainutza de iarna, dar nu stiu inca ce sa fac, nu m-am decis...o tund scurt sau nu?

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

quote:
Originally posted by viorela hoff

E o dulce, o iubim ca pe copilul nostru, are probleme cu urechile, ati auzit de SUROLAN?
Cica ar fi un medicament f. bun.
Pt. urechi canine desigur.
Cam atat
Ne puteti vizita.
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff

Surolan este tratamentul pentru otita externa si infectii cauzate de fungi.
Una dintre catelusele mele a avut o problema la urechi pe care am rezolvat-o cu Surolan, Dexoryl si Mitex. Toate trei sunt picaturi si au cam aceeasi compozitie. Cele trei medicamente au proprietati antifungice, antibacteriale, antiimflamatorii si antipruritice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Fetele cu dintii piscilor, stiati ca si cateii ii schimba? Cred ca toate animalele trec prin fazele astea.
Noi am reusit "sa recuperam" aproape toti dintii Smolitei si ii pastram intr-o cutiuta.
Acum 2 luni i-am tuns motul din varful capului, apropos de tuns, Energy, cateii de apartament naparlesc cam tot timpul, asa ca singura solutie este ....sa faci curatenie ca nebuna pana la epuizare (sper ca nu te superi). Eu m-am "aplatizat" deja de 11 ani!Parerea meas este sa nu o tunzi pe Sonica ta acum cand vine frigul. Eu o tundeam pe prima Suzi vara, si acum abia astept sa creasca blanita Smolitei sa o tund din nou si sa-i dau o forma.
Medicamentul Surolan este f. bun, o tratam pe prima cockerita de cate ori era nevoie.
Aici din pacate nu il primesti fara reteta,sti cumva cam cat costa in Ro?
Va pup
Vio

Mergi la inceput

Ti-am vazut catelusele Azara, Ambra si Mura!!! Sunt f.f.f frumoase!
Danna sti cam costa acum un Surolan? Acum vreo 3,4 ani era cam 300.000 de mii, pe vremea aia erau o gramada de bani.
Am gasit pe Internet pretul dar in lire, cam 5 lire sterline. Ma gandesc ca in Ro e poate mai ieftin.
Cu simpatie Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Multumesc tare mult Viorela pentru aprecierile facute fetitzelor mele.
Surolan se gaseste acum destul de greu in Romania. Sunt insa cateva cabinete unde se gasesc. Ultima data cand am avut nevoie si l-am cumparat costa 600.000 lei.
In schimb Mitex este mai ieftin 350.000 lei, iar Dexoryl deocamdata nu se mai importa in Romania.

Mergi la inceput

Hallo fetele cu patrupezii, nu mai ziceti nimic?
Firicel, Scarmanus, Sanca, Danna, etc.
Sau faceti schimbari prin casa, asa, ca de sarbatori?
Noi ne.am cumparat un dormitor nou si ne-am "mutat dintr-o camera in alta".
E bine sa mai faci schimbari din cand in cand, pt. psihic!
Patul cel nou este mai mare, atat cat sa se "tavaleasca" Smolita in el dimineata!
Cam atat, voi, ce mai faceti?
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

noi nu zicem decat ca ne-am ales cu pureci si suntem in tratament

si sa nu uit ca Bandit incepe sa fie mai linistit.. o fi de la strilizare?? oricum nu inceteaza sa ma trezeasca devreme..

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput

acuma pe frigu asta pureci?
Drace, aici in De nu sunt pureci, in schimb din primavara pana in toamna e plin de capuse.
Bandit al tau sigur doarme de la operatie, o sa devina mai linistit si...mai grasut.
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

viorela si eu ma tot intreb de unde s-a pricopsit cu ei..

oricum vreu sa-l si samponez maine desi stiu ca ma va ura da ii trece..

si am inceput sa-i supraveghez alimentatia pt ca am obs ca mananca mai mult. si tre sa-i cumprat tot maine mancare cu ph control pt motani castrati..

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput