Prietenii omului (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Azi e ultima zi cand ne vin zugravii sa ne termine in casa. Saptamana viitoare mi-am luat vacanta sa pot sa-mi aranjez mobila si sa am timp de decorat prin casa. Intram in normal incetul cu incetul. Ne pregatim si noi pentru sarbatori.
Mishu s-a gemuit in pat pe umarul meu azi dimineata, si am stat imbratisati ca doi iubiti de eram sa intarzii la sedinta cu parintii.
Firiciel, complimente pentru stegulet .
Din cele scrise se pare ca ai o pisica cum scrie la carte. Vanator in toata regula. Pisicile mele nu au voie afara, sa ca nu primesc cadouri de la ele decat in cutia cu nisip ... .
Raposatul meu iubit (motanul) imi aducea "surpize" cand era tinerel. Am primit pana si sarpele vecinilor cadou... Onyx al meu a intrat in casa lor si le-a scos sarpele din acvariu si mi l-a adus mie. Odata mi-a lasat la usa o pasare. Chiar pe pres, de mi s-a facut rau cand am vazut-o. In curtea mea nu am vazut nici o soparla cu coada. Iar odata i-a scapat un soricel in casa.... L-am invatat (sau m-a invatat el) sa ne muscam pasionant unul pe celalalt in momentele noastre de "dragoste." Daca ma certam cu sotul, si eram suparata, Onyx se ducea si-l musca rau de gamba . . .

pupici la toti

frumosii mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Sanca,

Pisu meu ala micu are vreo 5 luni, iaca varsta pe la care isi schimba dintii. Uita-te in gura banditului tau la canini, ai sa vezi de fapt cate doi de fiecare parte, unu mic lipit de caninul mare. Mama natura a avut grija de toate si si-a zis sa aiba deja dintii de schimb cand va veni sa-i pice primul rand, sa poata vana sa nu moara d efoame. Destept, nu?

Intrebare si dati-mi repede sfaturi, ca mi se urca zaharu' la cap cand ma gandesc. Matele mele se urca pe masa din bucatarie noaptea cand noi dormim, fiindca in dormitor nu au voie sub nici o forma, in rest toata casa e a lor. Nu pot inchide usa de la bucatarie fiindca pe acolo ies la toaleta de pe balcon, si oricum s-ar sui pe masa din sufragerie. Spuneti-mi ce sa fac sa nu mai gasesc urme de labe si par pe masa in fiecare dimineata. Matele nu-s sensibile la nici un miros?

Heeeeeeeeeeeeeeeelp!

scarmanus

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Scaramus,

multumesc ca m-ai lamurit cum sta situatia cu dintii la banditii nostrii.
Intrebare: Tu lasi ceva pe masa (deale gurii) de le-ar tenta pe pisicute? Sa cureti masa, sa nu le temteze ceva - firmituri, pahar cu lapte, etc.
Fierbe niste piper cu boia si alte condimente iuti si sterge masa cu lichidul asta.
Sau incearca sa pui staniol pe masa, sau un plastic, poate nu le place lor cand ar sari.
Alte sugestii ar fii sa lasi niste can-uri goale de pepsi sau coca-cola, in care pui maruntis, lipesti gura cu tape. In felul asta cand ar sarii pe masa, ar rasturna pisoiul can-ul ar face galegie. Pisicilor nu le plac zgomotele.
Alta sugestie ar fii sa-ti iei cateva curse de soareci, pe care le pui cu fata in jos, iar cand le atinge pisica, se inchid, doar sa fii sigura ca sant puse cu fata in jos.

frumosii mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Buna seara fetelor-la mine este deja trecut de 11 noaptea.
Sanca,ce mai faci?Cum e cu zugraveala?Cati dinti ai adunat pana acum?Misto faza cu pisoiul care-l musca pe sot de gamba.Cum ai reusit sa-l dresezi asha frumos?Ne vinzi si noua pontul?
Eu de vreo doi ani incoace m-am specializat in a avea grija de pasari ranite-am reusit din pacate sa salvez doar una.Una din vreo 3 victime care erau inca in viatza cand le-a adus pisica plocon in casa.
Intre timp noi-Tzetze zilele astea a continuat sa testeze terenu' in fiecare dimineata-exceptie acum doua zile.In rest aceeasi poveste cu"a sunat pisica la ora 7 dimineata".Ieri dimineata m-am dus sa vad ce se-ntampla cu el-ca tipa de mama focului.Cand colo,cand m-a vazut,si-a luat frumos talpasita la spinare si dus a fost.Cred ca doar voia sa verifice daca sunt acasa sau nu.In schimb,acum doua zile n-a facut scandal-a venit frumos in camera si s-a culcat pe scaunelu' lui si gata.Pisoi binecrescut.Numai de n-ar trambitza zilnic...
Eu Miercuri noapte plec in vacanta pe o insulitacu prietenul meu.Ma doare inima sa las pisoiu' singurel dar asta e:si asha n-am mai avut o vacanta calumea din 2002.Ma intreb oare cum va reactiona-prima oara cand am plecat in Romania si am lipsit vreo doua luni el era mic,mic...acum insa a crescut si cred ca o sa-mi simta lipsa.Si eu ce-o sa-i mai duc doru.In fine,mai trec eu prin zona pana Miercuri.Mai asteptam vesti si de la voi.
Uite,ca am pus aici ceva special pentru voi: http://community.webshots.com/user/firiceloana
Cateva din poze nu se incarca maresc-o sa incerc sa remediez problema in weekend.Ca acum sunt prea obosita.
Sanca,stiam eu c-o sa apreciezi steguletul.Poate nu uiti sa scrii pe forum o reteta pentru pisoi alintati-a se citi sclifositi.Pisicile tale de ce n-au voie afara?
Pupici tutoror (in special patrupezilor)

"Silence before being born, silence after death:life is nothing but noise between two unfathomable silences"-Isabel Allende-Paula

Mergi la inceput

Aseara i-am scos un dinte din gura lui Mishu. Primul dinte pe care l-am capturat. Dupa ce am citit ce a scris Scaramus abea asteptam sa incep un studiu dental in gura lui Mishu. Da, a avut dreptate, are 2 randuri de dinti, unul langa altul, care cresc impreuna... Nu am mai vazut asa ceva.
Oana, vacanta placuta pe insula. Multumim de poze. Tzetze e un frumos, aduce cu un leu in miniatura. Reteta pentru pisici sclifosite am, dar numai daca vrei sa experimentezi cu Raw Food. Pisoii mei mananca gaturi de pui, de curcan, ficatel de pui. Le place si nu au facut niciodata mofturi.
Sa stii ca de la o varsta animalele incep sa posteze. Este o perioada de detoxificare. Incearca si tu diferite mancaruri. Raposatului ii placea Avoderm, dar nu stiu daca se gaseste si pe continentul vostru.
O, vestea cea mare e ca am terminat de zugravit. Luni ne vine mobila.

frumosii mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

deci pisicile isi schimba dintii??? noroc cu voi.. mai aflu si eu

si eu am probleme cu urcatu pe masa.. nu stiu ce-l poate arage pt ca nu lasam nimic pe masa dar.. dehhh poate inaltimea .. daca gasiti solutii si noi vrem

pupici pt patrupede de la Louisea si Bandit ce devine tot mai nazdravan

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Sanca, mie-mi zice Scarmanus e net si nu Scaramus. Nu-i bai, las ca dai un purcel!
Pe masa nu las absolut nimic mai Sanco, nimic pe lume, numa solnita si sticla cu apa, da' nush ce naiba e asa de curioasa, mai ales aia mare, se urca de-a dragul cercetarii teritoriului. Stanioalele si chestiile alunecoase n-au nici o sansa, ca ii place la nebunie sa se bage in pungi de plastic, nu vreau sa patesc alta belea cu ea, dar sa-ti spun drept la cursa de soareci m-am gandit si eu. Pe cuvant! dar am sa incerc mai intai solutiile mai putin drastice propuse de tine. Mutumesc de sfaturi. Of, am sa ma pun pe treaba intr-o zi sa va arat si eu sclifositele mele. Si, oh, traiasca the cat tooth fairy!

scarmanus

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Scarmanus scuze, nu am vrut sa te botez (intentionat). Hai ca ti-ai gasit nasa. . . taiem o oaie...
Ai avut dreptate, dintele arata aproapre a gheruta de pisica. Am o preocupare in fiecare zi sa cercetam care dinte se misca mai tare.
I-am zis baietelului meu de 6 ani ca sant la aceiasi varsta el si Mishu, ca-si schimba dintii amandoi.

va doresc numai bine si sa-i alintati pe frumosii vostri tot week end-ul.

pupici

frumosii mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Die Erste Suzi ist Todt, adica doarme somnul de veci, cea neagra este tot Suzi la dorinta sotului meu, (ma rog, barbatii nu au atata imaginatie ca femeile), asa ca , Suzi cea neagra , Smolita cum o mai poreclesc eu, are 9 luni in final.
E o dulce, o iubim ca pe copilul nostru, are probleme cu urechile, ati auzit de SUROLAN?
Cica ar fi un medicament f. bun.
Pt. urechi canine desigur.
Cam atat
Ne puteti vizita.
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

>Va iubesc pe toate cu animale si copii

"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff