initiere in fenomene paranormale
Salutare!
La mine la serviciu fiind destul de des solicitata sa le spun colegilor mei ce simt in legatura cu diverse chestii ce ii intereseaza pe ei (mai mult in joaca), am observat ca de cele mai multe ori se adeveresc. De mica m-au atras chestiile astea, visam de exemplu colegi de scoala, pe care nu-i mai vazusem de ani de zile, ca la cateva zile dupa ce ii visam, chiar ma intalneam pe strada cu ei.
Care din voi stie cume se "exploateaza" chestiile astea?
Sau cum si unde se pot face initieri in domeniul paranormalului?
Marittamarina mama lui Mihai Octavian
Raspunsuri
marittamarina spune:
quote:
Originally posted by Guestus
La cit o sa ajunga barilul de petrol saptamina viitoare?
Thanx
o sa scada f putin
papadie spune:
quote:
Originally posted by marittamarinaquote:
Thanx
o sa scada f putin

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
adrianangi spune:
Concetreaza-te un pic pe mine si zi daca vezi, in viitorul f. apropiat. vreo bona prin preajma mea. Daca da, concetreaza-te asupra ei si zi-mi daca are toata tigla pe acoperis.
Te rooooog!
marittamarina spune:
quote:Eu vorbeam serios, dar daca s-a ajuns in a se face misto de mine....imi pare rau.
Thanx
Sper ca ai vrut sa faci o gluma........
Plus faptul ca nu am scris ca ghicesc, ci ca "simt" sau nu "simt" ceva. Deci, prin urmare pot spune daca simt ca un lucru va iesi bine sau rau. Atat!!!
In ce priveste barilul.....
marittamarina spune:
quote:Hei, ce-i cu voi?
Originally posted by adrianangi
Concetreaza-te un pic pe mine si zi daca vezi, in viitorul f. apropiat. vreo bona prin preajma mea. Daca da, concetreaza-te asupra ei si zi-mi daca are toata tigla pe acoperis.
Te rooooog!
"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau
NU SINT NEBUNA!
Mai bine stergeti subiectul decat sa radeti de el!
Am vrut sa iasa altceva
Chuny spune:
Marina, din pacate risti cam mult cu un astfel de subiect. Ar trebui sa mergi pe un forum de specialitate daca vrei niste raspunsuri concrete...
Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8
Burtocika spune:
Am observat un fenomen interesant, pe acest forum si in general: romanul daca nu stie sa raspunda la o intrebare, nu spune cinstit "nu stiu", ci da raspunsuri complet aiurea sau face misto.
Pe bune, n-ati observat? Citi din cei intrebati la TV despre ceva spun cinstit nu stiu si citi incearca sa brodeze pe marginea subiectului?
Marittamarina, se pare ca oamenii de pe acest forum se incadreaza in aceasta categorie si, daca nu stiu sa-ti raspunda la intrebare, simt nevoia sa se bage in seama. Cred ca n-ai pus intrebarea unde trebuie :) Pacat, ca m-ar fi interesat si pe mine raspunsul, si mie mi se intimpla citeodata sa am "intuitii", cum le spun eu!
Pacat ca oamenii care nu inteleg fenomenul il iau in ris!
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
xenocid spune:
Bre [(c) Mircea Radu] Bogdanai,
Dumneavoastra ce ati dori?
Sa organizam un experiment cu metoda "dublu orb" pe un esantion reprezentativ de subiecti?
Apoi sa acordam un punctaj pe o scara de la "mama omida" la "cea mai celebra clarvazatoare aparuta si'n ziare si la teveu"?
Alin
*Ex astris, Scientia*