cunoaste cineva..
am o prietena care are o fetita de 1 an si 5 luni..care a re o iritatie la pasa...de pe la 3 luni...
a fost cu ea...la dermatologie...si a zis ca este o iritatie de la pampers..si o sa treaca cand nu o sa mai foloseasca pampersi...
daca stiti..un dr. dermatolog bun...astept si eu un semn..
sau daca cineva a mai auzit de asa ceva..sau a mai patit asa ceva...sper sa nu...astept un raspuns..
va multumesc frumos si va pup...
Maria
Draga Maria,
noi mergem cu Diana la clinica de dermatologie "prof.dr. Longhin" din b-dul Stirbei Voda, Bucuresti, cam la doua luni si jumatate, pentru tratarea hemangiomului de la ochisor.
Acolo am dat de un profesor dr. foarte bun si intelegator: Ganea-Sauteanu. Daca vrei mai multe date pot sa revin.
Dana si Diana-Maria
Cu Andra am patit la fel, si chiar am tinut-o fara pampers o luna si jumatate si numai asa i-a trecut si cu nidoflor cum aparea din nou. Acum nu are probleme. Eu ii puneam pelincuta dubla si abia dupa aceea pampers.
Multa sanatate.
ANDRUTA mica si mamica ALINA
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri..
Daca poti sa-mi dai mai multe relatii despre Dr. Ganea Sauteanu ar fi perfect...
Si..ce este aceea o "pelincuta dubla"?
Va multumesc si astept cu mare interes raspunsurile voastre, pt ca Laura mamica Denisei este pur si simplu disperata...
Va pup
Maria
MARIA,
IATA ALTE DATE:
DR.A.GANEA-SAUTEANU
SPITALUL CLINIC DE DERMATOLOGIE "PROF.DR.SCARLAT LONGHIN"
TEL. 02-3374990/INT 907
Dana si Diana-Maria
Multumesc frumos Daniela.
I-am dat prietenei mele nr, si a spus ca-l suna imediat..daca il mai gaseste...si se duce...
Iti multumeste din suflet,
Te pup
Maria