Almodóvar ... ne place?
Raspunsuri - Pagina 7
lilanda spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
lil, mama, dar tu nu ai nici o preferinta? let me guess... lassie?!
Imi plac mai multi, dar cel mai tare si mai tare imi place Sean Penn. A facut niste roluri pe cit de dificile pe atit de diferite...si are o naturalete in el, incredibila.
pozulici
gandacelu spune:
apropo, stii ce film voiam sa pun la joc? (in caz ca mai ghicesc vreodata, desigur!)
www.sonypictures.com/classics/sweetandlowdown/stillsclips/stills/allen-penn-bw1.html" target="_blank">iaca ei... ce zici?
mara03 spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
]
am vazut ieri tais-toi... am ras de m-am prapadit! cu depardieu face perechea ideala: parc-am fi eu si cu barbatu-meu!
barbatu-meu in rolul lui reno, desigur! iar eu...
si sotioru' a luat tais-toi da' io am adormit la film. iti dai seama? il mai auzeam din cand in cand cum se infunda de ras si-l certam...
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Nu l-am vazuuuut
pozulici
ptiu nu poci sa crez! iti dau nana! e cea mai bestiala comedie posibila... e de geniu... si eu nu sunt un fan woody allen, ma-ntelegi...
mara... sa-l vezi si tu neaparat pe tais-toi... macar pt reno... e... ce mai... e... MARE domne!
liris spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Imi plac mai multi, dar cel mai tare si mai tare imi place Sean Penn. A facut niste roluri pe cit de dificile pe atit de diferite...si are o naturalete in el, incredibila.
si mie imi place Penn , dar imi plac mult si Pacino, de Niro, Brad Pitt (asta si arata bine rau), Jeremy Irons, Liam Neeson, Richard Dreyfus, tipu ala care il juca pe colonel sau ce era in "Band of Brothers " (cred ca-i englez). Nu'sh cum se face dar din "noua" generatie nu mi-a atras atentia nimeni nici la capitolu aspect nici la capitolu actorie.
Once a grump, always a grump
lilanda spune:
Mey...a propos de Brad Pitt. Si io sint de parere ca pe linga faptul ca e frumos de pica, e si actor talentat. Insa mi s-a parut penibil tare in rolul lui Achile din Troy!! Sau rolul e penibil pentru el!!!Serios...rid si-acu' de una singura la scena aia de dupa batalia de pe plaja cind, aflat in virfu' dealului, deodata isi ridica Brad bratul si mujicii de jos si de departe izbucnesc in urale omagioase!! Insa mi s-a parut genial in "Armata celor 12 maimute"..
Acu' sint curioasa sa-l vaz pe Tom Cruise in Collateral, primul lui rol de tip rau tare :-))
gindacel, las ca remediez acusica faza cu Sweet and Lowdown..da' de ce nu-ti plac Woody Allen si idiosincraziile lui???
pozulici
gandacelu spune:
nu stiu, n-am fineturi cu allen (desi am vazut la greu!), nu stiu de ce, are putin prea multa perversitate in umor... ma face sa rad, dar ii prefer pe francezi la comedii ... de gustibus
da, pitt a fost benga rau in 12 monkeys, dar mai benga in snatch... atunci am zis: iote frate ce bine joaca tziganu!
ps: pierre richard...
Kehleyr spune:
De ce nu deschideti un subiect separat cu Brad Pitt ca sunt sigura ca ar fi muuulte amatoare
smillaraaq spune:
dadada, si eu sunt amatoare!
snatch mi-a placut si mie mult ... mamaaa, ce accent de tzigan avea!!!
Kehleyr, deschide tu subiect ;)
io revin la Almodovar - n-a mai vazut nimeni filmul???