Almodóvar ... ne place?
Raspunsuri - Pagina 5
liris spune:
Almodovar este gay. ca de altfel si regizorul asta tinar, spaniol, Amenabar, care a regizat cu Nicole Kidman " The Others" . si el a recunoscut recent ca e gay .
Nici mie nu-mi place Almodovar. E prea pestrit ptr gustul meu.
liris spune:
Acum vreo citeva luni am citit intr-o revista spanioleasca.
Eu nu m-am mirat. Mi se parea ca arata gay.
Thesis. Daaaaaa!!! ce frica mi-a fost.....
smillaraaq spune:
Foarte foarte frica! L-am vazut la cinemateca, in cadrul unui festival de film spaniol, frig, incomod ... brrr!!! Am ramas cu numele de "Chema" intiparit cu litere negre de tot atunci - era si prima oara ca auzeam numele asta, pe urma lucrurile s-au mai schimbat.
Dar Open your Eyes ai vazut?
Nu versiunea cu Tom Cruise, ci pe cea originala a lui Amenabar.
liris spune:
Abre Los Ojos....(varianta americana Vanilla Sky....era sa-l vad dar n-am avut rabdare , mi se pare ca Penepope e si mai proasta actrita in engleza ...macar in limba ei e cit de cit o.k) nu nu l-am vazut. stiu ca-i film celebru si ca l-a catapultat pe Amenabar la Hollywood.
mara03 spune:
smilla, am vazut si eu la mala education, si nu m-a impresionat cu nimic. adica in afara de un subiect indraznet, cateva cadre fainute si cateva scene pe care le-am retinut (ca cea in care ignacio il dezbraca de hainele preotesti pe parinte) nu m-a marcat. in plus, mai era si sotul meu langa mine care a icnit tot filmul (de greata bineinteles)
cum am ma zis, nu mai vazusem nici un film de-al lui almodovar si am inceput cu asta. se pare ca n-a fost un inceput prea bun.dar cu toate astea astept sa vad celelalte filme.
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by mara03
ignatio il dezbraca de hainele preotesti pe parinte
p-asta cred ca nu vreau sa-l vaz! sigur, adica!
ie de raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau!!!
mara03 spune:
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
ignacio il dezbraca de hainele preotesti pe parinte
p-asta cred ca nu vreau sa-l vaz! sigur, adica!
ie de raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau!!!
scuzi daca te-am speriat, nu e chiar asa de rau... cum sa nu vrei sa-l vezi??? asa macar de curiozitate.
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
gandacelu spune:
quote:
scuzi daca te-am speriat, nu e chiar asa de rau... cum sa nu vrei sa-l vezi??? asa macar de curiozitate.
mami, il ai tu sa mi-l imprumuti? ca nu pot iesi la cinema...
... dar sa stii ca barbatu meu vomita ff usor
smillaraaq spune:
lol, la noi a fost invers - io icneam de greata si pretenu' meu nimica!
ieri am revazut www.culturalianet.com/imatges/articulos/4725-1.jpg" target="_blank">Tesis ("Thesis") mi l-a downloadat cineva dublat in italiana , da' oricum voiam sa-l vad pe www.cinestrenos.com/fotos/pelicula/avances/311.jpg" target="_blank">Fele Martinez cu mutra de acolo.
Fele e noua mea feblete (Enrique Goded din La mala educacion)
Cica joaca si-n Abre los ojos ... o sa-l revad si pe-ala.
Gandacelu, stau cu okii-n patru si daca apare Proasta crestere pe CD te anunt.