Bebelusi de martie-aprilie 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
Veve spune:
Cristina si Eric ,
LA MULTI ANI!
Sa cresteti mari,fericiti si sanatosi si s-aveti parte-n viata de tot ce e mai bun si mai frumos!
Irina,veve & croko
pozici
Mickyyy spune:
feteleeeee....am o problema majora.........au inceput sa ma stranga pantalonii . Da' ma strang atat de tare ca abia astept sa ajung acasa sa-i dau jos . Si mai am si o bluza scurta de nu pot sa le desfac un nasture, ceva .
Mirinda, oricum eu raman tare pe pozitii, n-am ce pierde. Vad ca mai nou si-a mai revenit, i-a trecut pasa proasta de dimineata, dar tot s-a gandit sa ne convoace la o sedinta azi la 5.
Si nu stiu cum sa fac s-o sun pe bona s-o anunt, am probleme cu telefonul de acasa (e stricat butonelul de la care se da mai incet) iar daca sun si doarme moatza sigur se trezeste si n-o sa mai adoarma. Si nici nu stiu cand doarme si cand nu ca intervalul ei de som e cam 3-6, adica exact acum.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
alona spune:
frumoasei Cristina.Sa ai parte numai de bucurii si fericire in viata alaturi de mami si tati care te iubesc mult.
Eric! sa cresti mare, cuminte si sa ai mult noroc.
Fetele am mai pus niste poze in album , nu sint grozave dar eu tot le-am pus.
Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
Ela76 spune:
Fetelor-cochetelor, multumim din suflet pentru urari! Da' va rog io frumos, mai urati odata cu "cumintenia", ca tare nastrusnica e astazi! Nu are stare, daca nu obtine ce vrea se face ca plange, caci imediat ce obtine rade cu gura pana la urechi si stramba din nas (figura ranjita o puteti vedea in pozele ei).
Kata - multumim pt dedicatia speciala! Succes cu Montignac! Eu azi cred ca o sa calc pe langa, caci tati a zis ca aduce iar un tort din ala urat si rau la gust.
Miri - se ne zici, ca sa te vedem!
Mickyyy - poti sa spui numele firmei tale, caci tare mai seamana cu una la care am lucrat eu part-time in studentie. Seful era perfect, pana la bani, avea darul sa aduca oameni noi pe care sa-i plateasca mai bine decat pe cei mai vechi si cocosati de munca etc. etc. Ca m-ai facut curioasa . Si treci si tu, mama, la lucruri lejere, auzi tu, pantaloni stramti si bluze scurte hihi.
Veve - in ce priveste ora, s-ar putea sa se fi trecut la ora de iarna, desi la noi parca e ultima duminica din octombrie, nu? Ce nasol o sa fie cand s-o trezi Cristina dimineata si ceasul va arata 6 in loc de 7
Vrem si noi sa-l felicitam pe Eric si pe mamica lui pentru cele 6 luni implinite. Mamico, de ce te-ai ascuns si nu ne mai zici nimic de baietel??
Sigur mai voiam sa scriu ceva, dar neuronii mei alocati acestei ore s-au terminat...
Pupici si o zi buna tuturor!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
katalina spune:
Mickyyy, daca sefu' tau ar sti ca esti insarcinata!...din nou...CE-AR FACE? Gretzurile au aparut, o fi si din cauza sefului!.
Fa un singur apel, inchizi, apoi suni din nou, poate bona e prin preajma telefonului!
Ema, nu ne-ai uitat!Felicitari pt. dintzisoru' nr. 2!
Miri,,,.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
piciulica spune:
LA Multi Ani Cristinei!
Sa cresti mare si cuminte ( cum spune mami al tau) , si sa fi fericita alaturi de cei dragi!
Multumim tuturor pentru urari si ca nu ne-ati uitat.
NU m-am ascuns deloc. Daca ma credeti nua m timp nici sa rasuflu.
Da Eric a crescut mare, am cineput si sa mancam cereale. Si e drept ca mami a zis sa ii dea si cereale cu fructe nu numai simple asa ca uite cum s-a deranjat la stomacel. Insa astazi e mai bine si sper sa ii treaca. In rest e un curios , la camin abia doarme cate o oar doua ca nu cumva sa scape el ceva.
Insa cum spuneam , ma scol la 5:30 -dau copilului sa manance, il pregatesc de camin, manmcam si noi , bem cafeluta si fuga in masina sa ducem omuletul la camin. Apoi fuga la servici ca acum s-au gasit si sefi mei sa stea cu ochi pe ceas nu cumva sa intariem 5 min , la 6 seara fuga fuga sa luam omulteul. Facem ceva pe drum mai ales daca e si aglomerat, ajungem acasa, da-i sa pape, fa-i baita, joacate cu el un pic ca apoi cade la datorie. Pe al 8 seara mancam si noi , pregatesc totul pentru a doua zi , al 11 ii dau din nou sa manance dupa care ne ocupam de trebuiri administrative ( gen facturi.., facturi si iar facturi)....
E cineva invidoasa pe mine si vrea sa facem schimb????? Hm... cum nici un voluntar???
Glumesc... ma bucur ca Eric e bine si ca s-a acomodat la camin ca asta era marea mea problema , si dupa ce imi da si un zambetel uit de cat de obosita sunt, si uite cum gasesc resurse sa o iau de la capat.
Asa ca asta e singurul motiv pentru care nu prea scriu. Apuc pe la servici sa citesc ce scrieti voi insa sunt cu sefi aici in spatele meu asa ca nu prea pot sta mult pe net.Astazi e plecat sefu.... asa ca imi fac de cap.
Mai mai dar am scris nu joaca.
Si abia asteto sa mergem sambta la gardinita lui udne o sa fie un spectacol de toamna ( cu animale, magician, si un spectacol cu papusi).
mobriq spune:
La multi ani, Cristina si Eric! sa cresteti mari frumosi si destepti.
Si eu cam duc lipsa de timp, de abia apuc sa va citesc. Vreau sa va rog sa va dati cu parerea daca Eduard nu papa prea putin lapte ... numai ca nu pot sa-mi dau seama cat lapte bea, ca suge de la mine. In rest mananca zilnic la pranz 200-250g piure de legume cu carnitza, undeva intre 100 si 300 g fructe cu cereale - eventual in doua reprize una inainte de amiaza si una la 2-3 ore dupa pranz si 3 linguri de cereale cu 2 masuri de lapte praf seara ca sa dormim neintrerupt peste noapte. Lapte papa la 7-8 dimineatza, la 6-7 seara (ca mami e la servici) si la 21-22 inainte de culcare. Daca nu papa cereale seara se mai trezeste si peste noapte. O fi bine , n-o fi bine ... Formula nu vrea sa bea. As putea si sa ma mulg la servici o data, dar daca nu e musai, as prefera sa n-o fac.
Monica si Eduard
Claudelu spune:
Salutica fetelor!!
Eu azi am fost din nou harnicuta...Ptui pe mine sa nu ma deochi..am calcat din nou si apoi m-am pus sa fac curat in dulapiorul lui Raul, am facut loc pentru hainitele de iarna, iar pe cele deja micute le-am pus in cutii si zdup cu ele pe dulap
Raul a fost tare cumintel, atat cat poate el sa fie...acum mi-a prins slabiciunea...a inceput sa arunce jucarioarele pe jos si tare se mai distreaza cand le ridic, iar eu
Piciulica, sincer eu chiar NU te invidiez...ce program ai!!!
Ela, alt tort???...Si eu vreau!!
Ema, felicitari pentru dintisorul no.2
Alona, frumoase poze
Corina, de ce nu mai dai pe aici???sper ca nu te-ai suparat pe mine, ca te-am rugat sa micsorezi mesajul postat pentru ca era prea lung
Elenooo, pe unde umbli iubitooo??? la fetita noastra!!!
Kata, chiar asa Robi nu plange deloc???Ma ce as vrea sa fie si Raul asa!!Felicitarile noastre!!!
Ina,
P.S:Veve, dupa cum vezi s-a rezolvat problemuta!!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Pucku spune:
Salutare
Vad ca ati fost harnicute la scris !
Mamaaa ce de sarbatoriti... LA MULTI ANI tuturor celor care au mai adaugat la varsta o luna. Sarbatoritilor din zilele astea le doresc multa fericire si sanatate, o viata lunga si lipsita de griji!Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, voinici ,frumosi si destepti, sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!
La multi ani Tiana, Cristiana, Robert, Stefan, Justin!
La multi ani Cristina si Eric
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">Soricica