Bebelusi de martie-aprilie 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
Pucku spune:
Fetelor in sfarsit un pic de timp, asta pana ma duc sa iau hainele de la uscat, apoi papa la galusca. Tre sa papam piureul si supitza.
s-o iau pe rand.sper sa nu uit ceva
Clau nu m-am suparat, Doamne fereste, dar nu am timp de nici o culoare....fata asta mika imi i-a tot timpul.
Ah, intrebare: va merge Ym? la mine nu merge si parca sunt in plop, si plopul in aer.
Mirinda in 20 zici ca aparusi? nu de alta dar deja invatai stirile pe derost, ca le vad pe net si tat nu dadui de tine. Hai spune ca nu in astea din 20 sa mai pun si ceva muzica ca deja ma doare capul.
asa, am fost la vaccinul de 6 luni, a plans un pic, dar a trecut cu pupicuri de la mami. Ieri a facut un pic de febrita dar acum suntem bine.
Avem 10 kg si 76 cm, m-am speriat cand am auzit ce lungana e fie-mea, nu ma mir de ce suntem pe size 12 luni la haine.
am primit liber la proteine, adica branza Ricotta sau cottage chese, carne de pui, curcan si miel, oua, dalbenus, dar a specificat ori organice, ori luate de la menoniti, adica de tara.
azi am incercat in fructe branzica si a fost mai mult decat incantata. Noi nu stam prea bine cu lingurita, dupa 5 lingurite refuza pur si simplu, si treceam la supa cu legume sau fructele in biberon, dar azi a mancat vreo 10 lingurite cand a avut branzica.
Maine o sa-i pun si biscuite si o sa incerc sa-i scot masa de fructe de biberon, sa i-o dau numai cu linguritza. sper sa am acelas succes la carne in vreo 2 saptamani si sa reusesc sa papan si piureul de legume cu linguritza.
Cu fructele nu ne dam invant, asa ca numai mar si piersica avem in meniu, maine pun si banana, sau para, sa vedem ce e mai copt.
la legume papam multe: morcov, cartof normal, cartof dulce, dovlecel, squash, radacina de patrunjel si telina, pastarnac, fasole verde, iar supa mai contine si foaie de varza, rosie, ardei si ceapa, dar inca nu i le-am pasat.
Saptamana viitoare, brocoli si mazare verde in plan si asta avocado, probabil maine.
Intrebare: sa-i pasez rosia cruda sau fiarta?
revin ma duc sa-mi iau hainele de la uscat, pana nu se serveste altcineva din ele...
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">Soricica
Pucku spune:
azi sunt tare suparata, nu v-am zis ca dimineata trebuia sa mergem la bazin dar nu mi-am gasit cheile dimineata. Abea poe la 12 le-am dibuit, tare suparata sunt, ce mama.......
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">Soricica
Nedda spune:
Va prind si eu la sfarsit de capitol sa urez LA MULTI ANI SARBATORITILOR DIN 20 si 21! Sa cresteti mari si frumosi si sa aveti noroc in viata!
N-am timp prea mult dar sper sa ne mai linistim si noi in cateva zile. Lara s-a smecherit de tot! Nu mai vrea decat in brate si a inceput sa protesteze daca nu iesim afara in ficare zi. Lucrul bun e ca s-a mai linistit cand mergem cu masina, se joaca in scaunel iar jucaria preferata - n-o sa credeti - este o cutiuta de Tic-Tac in care sa zornaie niste bombonele.:) Deci de-acum pot sa iau la rand magazinele si mallurile cand ploua afara.:)
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Ela76 spune:
Si eu am impresia ca de vreo 2 zile YM merge cam ciudat, plus ca nu cred ca primesc toate mesajele, caci imi ajung idei disparate, se vede ca lipseste legatura. Iar uneori ma trezesc vorbind singura
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Am intrat pe fuga, sa pun niste poze...da' o sa le vedeti abia maine, ca nu crd ca se incarca asa repede. Promit sa punmai multe dupa week-endul de la munte.
Ela, n-ai cum sa-l sti pe sefu meu, chiar daca iti pare cunoscut "personajul". Pentru simplu fapt ca eu am fost primul lui angajat iar firma si-a inceput activitatea in Bucuresti in 2002. Nu-i nici un secret, firma se numeste Capital Leasing (si desi n-avem nici o legatura unii cu altii, sunt vreo 5 firme cu titulaturi asemanatoare in tara, Kapital Leasing, Capital Leasing 2000 si tot asa).
Cat despre lucruri lejere...sigur va trebui sa trec repejor, ca-n ritmul in care incep din nou sa pun pe mine n-o sa ma maii ncapa nimic.
Kata, nici nu vreau sa ma gandesc ce reactie ar avea daca i-as zice de bebe. La primul m-a felicitat cam cu juma de gura, dar n-a avut tupeul sa comenteze ceva. probabil ca nici acum n-ar face-o, dar sigur nu i-ar cadea deloc bine. Oricum, in cazul in care voi hotara\i sa pastrez bebelusul, sigur voi renunta la job.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
oake spune:
Mai mamici mai,
Bine v-am regasit!!! Am lipsit cam multishor eu, dar mult timp nu am reusit pur si simplu sa scriu, desi va citeam in fiecare zi. Am trecut printr-o faza tare nasoala si nu sunt convinsa ca a trecut.
Iar apoi am plecat pentru cateva zile la Iasi la mama si la fratii mei, cu bebe dupa mine dar fara sot (initial) si mi-am mai reincarcat bateriile. A fost super, mai ales ca sotiorul meu mi-a facut surpriza si a venit si el sambata seara, fara sa ma anunte. Cand l-am vazut la usa am simtit ca mor de fericire ca deja imi era dor de el.
Ne-am intors marti si de atunci sunt racita bocna. Azi am facut febra 39 de era sa chem salvarea. Acum am facut o baie fierbinte si o frectie cu carmol, ma bag acusica in pat. SPer sa-mi mai revin pana maine ca tare rau imi e asa.
Vad ca voi aveti activitate multa pe aici, ca de abia am reusit sa citesc ce ati scris. Si ce au crescut bebeii vostri si tare frumusei mai sunt.
Bebelacul meu creste si el vazand cu ochii si ma bucur ca e tare mancacios, desi in prima faza m-am speriat ca mananca prea mult dar m-a linistit doctorita, ca cica mananca normal si se dezvolta normal.
Am sa mai pun zilele astea pozici noi in album ca i-am facut si la Iasi si in premergator, si e tare dulcel (ca doar daca nu-l laud eu cine sa-l laude ).
De maine am sa incep si eu sa va mai scriu. Pana atunci va pupic.
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
Ela76 spune:
Oake - chiar voiam sa te declar disparuta! Sper ca "faza nasoala" sa fi trecut repede-repede. Ai grija de tine, sa te faci bine si sa nu-i dai si fat-frumosului junior. Sper ca te gandesti la mers la dr. si la ceva tratament, nu sta asa.
Poate reusesc si eu sa pun poze proaspete in noaptea asta, daca mai rezist, daca nu, maine dimineata.
Pupici si sa auzim de bine!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre