Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
ciuf spune:
pentru puiutii carora le-a trecut ziua si celor care le va veni.
Eu parca sunt mai obosita ca niciodata. Au venit si ai mei si eu cad franta in pat o data cu Luca, la 9,30. Ne-am apucat de facut treaba prin casa, suntem tot la capitolul tamplarie.
Mama deja e disperata cu copilul. Ca e prea activ, ca se loveste in fiecare zi si ea e neajutorata, nu poate preveni cazaturile lui, s-ar simti mai linistita daca l-ar avea in carut si l-ar plimba cate trei ore, decat sa stea copilul in casa si sa faca prostiute.
A acumulat o gramada de vanatai, locul principal este capul. Merge ca Kamikaze, nu se uita pe unde o ia (ochii ii are in pamant) si da cu capul in colturile peretilor.
Ieri ne-a terminat ca nu a vrut deloc sa doarma. Ne-am chinuit cu el, pana la urma l-a plimbat mama vreo doua ore seara, pe intuneric si i-a placut tare mult. Speram ca de la frig va adormi macar cateva minute. Aiurea.
De vreo sapt. are pe picioruse niste bubite rosii si parca pielea ii e uscata. Il tot ung cu baby oil. Daca nu e mai bine, voi face programare la pediatru. Voi ati avut problema asta? Eu banuiesc ca e de la carpeta imputita pe care o avem si tot amanam sa o schimbam ca nu ne hotaram la ce parchet sa ne luam.
Ref. la schimbatul scutecului, chiar radeam cu mama ca e nevoie de doi oameni ca sa se schimbe scutecul unui cacacios. Mi s-au epuizat toate rezervele de lucruri noi pentru el cu care sa se joace in timp ce ii schimb scutecul. Ma tot prostesc in fata lui ca un Scaraoschi, fac ca toate animalele, doar-doar sa-i atrag atentia asupra mea.
Si noi facem vaccinul luna viitoare, in nov. Analizele le-am facut luna trecuta si credeti-ma ca nu a fost deloc rau. I-a luat sange din degetel si i-a pus o picatura pe lamela. Ma doare cand va aud ca i s-a pus copilului garoul si i s-a luat sange din vena. Doamne, ce crud!!!
Lui Luca i-au luat sange pentru calciu, fier si alte alea. Analizele i-au iesit bine.
Nu i s-a recomandat nici o vitamina, absolut nimic. Pediatru ne-a spus ca baza este Similacul, de acolo isi ia copilul tot ce are nevoie.
Vikinga, e super tarcul ala. Dar fiu-meu nu ar sta in asa ceva. Deja cand stie ca e limitat la un spatiu se comporta ca un "leu in cusca". Urla pana il scapam de acolo. La noi nu ar merge asa ceva.
Tot am probleme cu el cu scarile. Ma innebuneste la portile alea.
Elenalove, zau ca fiu-meu nu zice nimic, nu recunoaste nimic. Ma tot chinui cu el sa-l fac sa invete unde e nasul, gura. Multi copii sunt mult mai precoce decat ceilalti.
Ia telefonul, il duce la ureche cu susul in jos si zice "Aaa", ceea ce inseamna "Alo" interpreteaza ma-sa mandra de progresul progeniturii.
Ma simt tot la stadiul cand mi se pare ca vorbesc cu peretii decat cu el.
Si el a invatat sa se dea jos din pat si coboara si scarile tot cu poponeata inainte. Facem miscare bine de tot, ca acum i s-a pus pata pe urcatul si coboratul scarilor.
Claudia, bine ati venit in mijlocul nostru!
Supermami, tare faza cu aparatul.
pentru toti puiutii care au fost bolnaviori (Sean, Julia, Markus), dar avem si pentru ceilalti.
Elenalove27 spune:
ANDREEA draga La multi ani sa cresti mare sanatoasa si sa fi iubita
Vikinga iubita La multi ani sanatosi si iti doresc ca toate visele sa ti se indeplineasca.
si pentru Andrea La multi ani sanatosisi sa cresti mare bococ frumos.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!
vilma spune:
La multi ani, Andrea, Andreea si...Vikinga!! 3 bebelusi frumosi, sa traiasca, sa fie sanatosi si sa aiba numai bucurii in viata!
Am pus si eu poze de azi in album, sper sa le puteti vedea.
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
Lorelai182003 spune:
Vikinga! Io ti-am zis si pe subiectul cu scorpioancele da se pare ca nu prea se mai bantuie p-acolo
Offf uite ca m-am luat cu experienta asta oribila de azi si am uitat sa va povestesc de motz. Va povestesc maine pt ca tre' sa ma duc la Adrian.
Momentan am mai pus neshte pozne noi de 1 an, sa-mi spuneti si voi dc se vad ca am cam avut probleme cu ele.
Vad ca nu a facut febra pana acum,oricum i-am dat sirop.
Dupa ce s-a trezit am fost si i-am luat toale si incaltaminte de fo 4 bulioane asa ca sa-l mai inveselesc ca taaare ii mai place la cumparaturi.
Ciuf la voi a fost de ajuns sangele din degetel pt analize? Ca la mine a spus ca tre sa-i ia mai mult,offff.
Va pup si vb maine.
pt Andreea,Anna Cristina si Andrea
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
Elenalove27 spune:
lorelai , spun si eu cum a spus si ciuf "Ma doare cand va aud ca i s-a pus copilului garoul si i s-a luat sange din vena. Doamne, ce crud!!!" de ce naiba atita singe pentru analize !!! poate ca in Romania nu sunt gata masinariile astea medicale ca aici (tot ca in epoca de piatra parca ar fi in Romania)
Imi pare nespus de rau pentru frumosul de Adrian.
Am vazut pozele voastra sunteti minunati impreuna si aveti un copil tare frumos.Multa sanatate va dorim si sa fiti iubiti dragilor.
Draga Mara l-am pupat pe Alvaro am raportat sa traiti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
Pozici-9luni!
Lorelai182003 spune:
Ce norocoase sunteti voi fetelor! Noi ne chinuim aici cu analizele astea....
Si eu am intrebat-o pe asistenta de ce asa mult sange tb luat si a spus ca laboratorul lor are nevoie de mai mult sange pt analizele astea(Ca,Fe etc).
Si mi-a zis ca din deget nu se poate ca cica "trebuie sa faca o gaura(!!) adanca ca sa-i ia sangele" exact astea au fost cuvintele ei!!!!
Auzi, gaura! Pai sa aduca bormasina nu alta!
Elena, multumesc pt complimente. Si Alvaro este adorabil iar tu esti o mamica de nota 10! Asa cum suntem toate mamicile de aici!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
adameasca spune:
Doamna Vikinga, adicatelea e ziua matale si taci malc? Rusineee!!! Asa, lasand glma la o parte, iti urez sa fii sanatoasa, fericita si sa ai o viata plina de bucirii!
Asa... Ce ma fac cu mandretea mea de baiat, ca nu vrea sa mai manace... Papa maxim juma de portie si ala cu chiote si nervi. parca nu-i mai e foame niciodata, si asta de 2 zile. Ieri am zis ca a avut o zi nasoala, dar azi a fot mai rau... Iar laptese de seara il papa mereu pe tot, asta seara cu chiu cu vai a baut jumate... Ei, asta e, soer sa-i treaca repede...
Lorelai, nu i-am facut niciodata analize lui Luca si deocamdata nu ii facem. Am intrebat pediatra si mi-a zis ca daca e sanatos copilul nu tre sa facem nimic. Cat despre experienta voastra, oribila. Io nu stateam prea mult si ma luam la bataie cu asistenta. Ce magarie... Asteptam povesti mai frumoase de la petrecere.
Ciuf, bubite mici si rosii are si Luca, si mai ales pielea aspra pe picioare. dar la noi bubitele sunt de la o alergie (da, i-au aparut de la prajitura cu nuci de aseara, asa ca m-am lamrit), iar pielea aspra e dermatita lui atopica. Asa ca dr mi-a zis sa-l las in pace, ca asa e terenul alergic la el si ii mai dau uneori cu o crema speciala. Iar uleiul de copii il irita si mai rau. Vezi sa nu aiba si Luca al tau vreo alergie sau dermatita ceva.
Mara, io m-am lamurit cu nucile dupa cum ziceam. Le taiem si pe astea de pe lista pt moment. E nasol sa urle copilu' de la muci, mai ales ca asa produce si mai multi... dar trec ei. Noi am scapat cu niste picaturi de nas cu antibiotic preparate in farmacie. Ia intreaba si tu pediatrul.
Ma duc sa ma uit la pozele noi. Sigur o sa vad copii frumosi.
Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii
adameasca spune:
Lorelai, e mortal voinicul tau! Poza aia in care mananca pe toata lumea m-a dat gata. :)) la voinic.
Vilma, pozele tale nu se vad.
Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by Lorelai182003
Si mi-a zis ca din deget nu se poate ca cica "trebuie sa faca o gaura(!!) adanca ca sa-i ia sangele" exact astea au fost cuvintele ei!!!!
Auzi, gaura! Pai sa aduca bormasina nu alta!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
Draga mea lorelai sa ii spui DR sa isi faca ea o mare gaura in cap
Pozici-9luni!
super mami spune:
La multi ani la toti bebeii sarbatoriti!
Sa creasca mari si sanatosi.Mai ce copii aveti, a mea nici nu misca cand o schimb. Rade la mine si face fete. A invatat sa bage manutele (sau incearca, ca nu iese tot timpul) cand punem bluzite.
Prietena mea are un baietel de 11 luni care fuge de rupe pamantul cand se vede fara pampers. Acolo e nevoie de o armata sa-l prinda, sa-l tina si sa-l imbrace. Da e tare haios.Isabel e bine, tot fara dinti, tot nu se deplaseaza (decat taras)...
Acum zice tot timpul cucu. Noi ii mai zicem cucusita si de aici a reusit ea sa zica cucu.
Tipa tot timpul, nu se poate vorbi la noi in casa. Se hlizeste la toata lumea pe strada si in magazine. O sa va povestesc voua, ca trebuie sa zic cuiva : socrela care a vazut-o pe bebelina cred ca de vreo 4 ori doar, vine la noi acum 2 zile, se hlizeste un pic la bb, dupa care mi-o tranteste: vai ce neagra e si ce botic urat face.(de fapt chiar e super haioasa cand se stramba cum se stramba atunci) Am crezut ca o arunc pe geam. Mi-a crescut tensiunea intr-o sec si am crezut ca ma infig in mutra ei. E incredibila, cine a mai pomenit asa ceva? Nu stiu cum de nu am zis nimic, am iesit cu copilul din camera si dusa am fost. Dar ea zice lucrurile astea pe ton de hlizeala, se mataie la bb si le zice. Tonul ala pe care bunicile normale zic: sa-l pape bunica pe el de frumos. Nu o iubeste deloc pe cea mica. Dar pe langa asta, e chiar monstruos de nesimtita.
Culmea e ca nici dupa cealalta nepotica nu se omoara. Si ea sta cu ea in casa. In schimb e ocupata sa o critice pe mama ei.
Mai calca asta pe la noi cand o sa o chem eu!!!Ok, ma simt mai bine.Acum, in speranta ca bb o sa doarma toata noaptea....ma duc la culcare.
Sanatate la toti bebeii.
Va pupacim pe toti,
Alexandra si bebelina bulina