Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
julia23 spune:
ANDREEA!!!!Sa cresti mare,sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii!!!
Vikinga!!!Sa fii sanatoasa si sa ai parte in viata de tot ce iti doresti!!!
Sa bei si pt noi o bere!
Fetilii am racit si eu,ma doare gatul,tusesc si am nasul infundat la fel ca Julieta care de abia respira saracuta cu toate picaturile de nas si medicamentele date.Pompita mea este la Liliana,nu am apucat sa ne intilnim ca deh stam departe rau,la 5 minute,rusine sa-mi fie!!
Noi sambata pe 30 ii rupem turta Juliei ca am inteles ca la fetite se rupe pina sa implineasca anul,avem vreo 30 de persoane numai din familie,cu prietenii vom face pe 6.Tot ce imi doresc este sa ne facem bine si sa avem vreme frumoasa ca o sa facem in curte.
Ileana,poate ii mai iese vreun dinte sau o maseluta lui Luca si de aia nu papa ca asa patesc eu cu Julia.
Ciuf si Lorelai pt bebici si pt voi!Eu nu am avut curajul sa-i fac Juliei analizele,si dupa cum spuneti voi ca a fost chiar am facut bine.
Mara imi pare rau ca si voi sunteti bolnaviori,dupa cite imi amintesc Ven ii pune lui Markus, Vibrocil.
Am pus si noi citeva pozici noi!
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
liliana csaki spune:
Bey Vikinga, chiar asa, mergi pe burta? La multi ani! sa ai parte numai de bucurii si tot ce-ti doresti sa se-mplineasca.
Julia, ti-ai adus aminte? vezi ca-ti percep deja taxa de magazinaj. Hai sa dau o fuga intr-o zi pana spre voi si sa ti-o dau, sau vrei sa ti-o mai pastrez putin pana la al doilea?
Adameasca, imi pare rau de tine, nu te lasa golanul sa te boieresti.
Super mami, las-o-n pace pe socrela, nu-ti face tu sange rau din atata.
Lorelai, tu nu mergeai la Medicover? acolo ti s-a-ntamplat povestea?
Vilma, pai pusesi 5 poze cu Anca si numai una cu Tudor si aia de demult?
Pozele noastre
carmen77 spune:
pentru ANDREA, DAVID, SANDRA, MARTIJN si toti ceilalti bblashi carora nu le-am zis LA MULTI ANI! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi.
Noi incet-incet scapam de muci si trecem si peste raceala asta. La gradinita e ca de obicei, adica plange cand il las si rade cand il iau . Mi-e mila de mor de el, dar deocamdata nu am alta alternativa, si cred ca si daca l-as lasa cu soacra-mea tot ar face scandal, ca nu o cunoaste. Evident ca s-ar obisnui mai bine cu situatia. Sa vedem, poate o chemama totusi, ca azi ne-a dus Florin cu masina la gradinita si a vazut si el cum plange si o zis ca nu il mai lasa la gradinita , pana acuma am fost numai eu cu Matei la gradinita, Florin stia numai in teorie ca plange, azi l-a auzit si pe viu .
Poimane implinim si noi un anisor, o sa facem multe poze si o sa le postam. Si asteptam POZE, fetele cu bblashi care au facut 1 an, in special Adameasca, tu esti datoare de mult .
Va las ca Matei nu ma lasa nici sa respir in timpul cat stau cu el, nu mai scapa din ochi, asta ca sa recupereze saracul ca nu ma are toata ziua langa el, cum era obisnuit.
http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
Ven spune:
Buna dimineata , dragutelor!
Multumim de urarile de sanatate! Se pare ca isi fac efectul
Adica Markus e mai bine, a reinceput sa pape, mucii sunt tot mai putini, dar totusi ceva il deranjeaza noaptea (oare iar dintii fantoma??), ca si azi-noapte s-a trezit la 00:30, la 02:00, la 03:30 , si pana la urla l-am luat la noi in pat, unde s-a intins pana l-a dat pe tata-su jos din pat (care a migrat pe canapea ), si a mai dormit pana la 7. Dar cand se trezeste se zvarcoleste de pe o parte pe alta, ca si cum ceva l-ar durea.......
Andreea, eu ii pun lui Markus Vibrocil, i-am pus o vreme Olynth, dar noua noastra dr. de fam. a zis ca totusi Vibrocilul e permis la varsta lui, asa ca mai bine cu el.....Multa sanatate la Tudor!
Lorelei, nashpa cu analizele, si noi am patit asa la cLUJ, dar sapt. viitoare mergem iar aici, la Bistrita, unde se ia din degetel. Daca vrea sa-i ia din vena eu una nu-l las, si gata!
Adriana, stiu cum e sa fii si tu racita pe langa copil.....insanatosire grabnica si va tinem pumnii cu vremea, saaveti o petrecere frumoasa!
Carmen, sa stii ca si Cristi e mai sensibil decat mine la plansetele copilului, probabil fiindca nu-i asa de obisnuit cu ele Dar eu cred ca Matei in curand nu va mai plange, va fii fericit cand il duci dimineata la cresa.
Super-mami, las-o-n durerea ei de soacra, nu mai pune la suflet! Stiu ca e greu, dar se pare ca unele persoane chiar nu poseda instinctele astea de bunica, am mai auzit cazuri...
Adameasca, eu de cate ori se trezeste Markus noaptea, ma gandesc la tine ca sa-mi fac curaj si sa-mi stavilesc nervii care ma apuca.... Respectele mele, esti o mamica super-eroina!
Andrea, Andreea, Anna-Cristina si toti ceilalti copilasi pe care nu i-am felicitat!
Matei, ca poate maine nu reusim sa scriem, sa cresti mare, cuminte, mintos si norocos, sa-i bucuri pe ai tai parinti!
Va las, ca tre' sa merg sa fac papa pentru tot familionul.
Multi
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
SimonaR spune:
pentru toti sarbatoritii din perioada asta : Sandra, Martijn, Andrea, Andreea si Matei. Chiar daca am intirziat sau am anticipat putin, va uram din suflet muuulta sanatate si sa va bucurati parintii.
si pentru Vikinga, frumoasa regina a Marii Nordului.
Ven, ma bucur ca Markus e mai bine. Uite aici inca o urare de insanatosire, ca sa se faca mai repede sanatos. Nu de alta, dar am auzit ca functioneaza
Claudia, bine ai venit ! Azi e ziua cea mare, cred ca ai niste emotii cit casa. Probabil ca o perioada n-o sa mai intri pe forum fiindca vei fi ocupata cu Nasturica, dar nu care cumva sa uiti sa ne spui povestea sosirii ei acasa.
Lorelai, e groaznic sa-i scobeasca in minuta dupa vena Cind i-au luat singe lui Codrin, i-a nimerit vena din prima si nu l-a chinuit cu scobitul. Bineinteles ca el tot a plins, dar nu cind i-a bagat acul, ci mai repede, cind i-a pus garoul. Oricum, eu am zis ca prea repede nu-i mai fac analize de singe. I le-am facut la recomandarea pediatrei aleia la care i-am facut ecografia abdominala.
In schimb eu zic ca e bine sa le faceti la copii analizele de urina, eventual de scaun. Alea nu dor, si pishu puteti sa-l colectati acasa in pungulita aia sterila, eu asa am facut. Nu de alta, dar infectiile urinare sint asimptomatice la bebelushi, Codrin a venit cu infectia din maternitate si nu s-a manifestat deloc. Doar intimplator i-am descoperit-o, ca daca nu-i faceam acum examenul de urina, putea s-o duca cu el ani de zile. Asa a patit o vecina cu fetita care e in clasa intai si acum umbla cu ea prin statiuni sa bea tot felul de ape speciale si ii da sa bea argila. Asa ca mare atentie.
Noi am terminat azi de luat antibioticul si trebuie sa repetam urocultura. Va tin la curent.
vilma spune:
Am remediat. Nu cred ca mai sunt probleme. Din graba am dat un link gresit...
Albumul se numeste: 2004-10-25 si aici il puteti vedea
Pumpice.
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
adameasca spune:
neatza! Nasoala noapte am avut, mai urata ca multe altele. Urlete tot la 2 ore, scanceli, a mancat 2 bibe peste nopate daca ieri a facut foamea, am incercat sa-i dau cu ceva pe gingii si si-a facut scarba de la solutia aia (e ceva preparat in farmacie, mai bun decat calgelul) s-a inecat, a vomat, etc. Imi vine sa-mi iau campii. Si incao chestie de m-a inebunit: a avut o transpiratie rece pe el toata noaptea. Am sunat la cabinet sa intreb si cica e semn de suferinta majora. Oricum il astept sa se trezeasca si ma duc iar cu el la doctor. Poate o avea si altceva si nu-mi mai dau eu seama... Si azi trebuia sa mergem sa repetam exudatul, da' daca el a mancat intr-una nu am mai avut cum. Poate maine...
Ven, mie deja mi se pare normal sa fie asa noaptea la noi. las' ca trece si la voi, ca io mi-am pierdut speranta ca o sa mai dorm vreodata.... Si cand mi-a pove mama soacra despre sotzu ca a fost rau si n-a dormit pana la 2 ani am ras in barba. Na, ca rasu' e acum pe mine fir-ar sa fie de treaba.
Super mami, da-o-ncolo pe socrela, nu o mai invita sa nu-ti mai faci sange rau de pomana.
Julia, insanatosire grabnica si spor la pregatit petrecerea.
Carmen, bine ca se trece raceala. Cat despre plansul dupa tine cred ca e normal. Azi dimi am plecat sa iau ceva de afara si l-am auzit pe Luca cum bazaia la usa dupa mine. Si doar am plecat 10 min, nu mai mult. iar cand ma intorc nici nu ma baga in seama. Da, ai dreptate sunt datoare cu poze. Numa' ca nu am primit cd-ul cu pozele de la motz, iar pe alea de acasa nu le-am scanat ca a uitat Alex sa-mi aduca scannerul. Si mai am cateva in calc, dar sunt asa tampita ca nu stiu sa le fac mai mici, tot de sotz tre sa ma rog sa ma ajute. Si daca suntem asa obositi de la noptile astea tampite nu are chef de nimic.
Hai va pup si va doresc o zi buna.
Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii
adameasca spune:
Vilma, cica albumul tau nu e shared. Deci iar n-am vazut pozele...
Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii
vikinga spune:
La multi ani Andrea! Sympa sa-ti traisca printesa si sa va aduca numa bucurii!Multimesc fetelor de urari. da ieri am implinit douazeci si ...ceva de ani, si am inceput ziua aiurea cu o stare de n-aveam chef nici de zilele mele, am fost ultimele zile numai cu gindul la acel baietel pierdut si am fost prea intoarsa pe dos ca sa mai am chef de petreceri. ..Dar noroc cu alberto ca a avenit cu un mare buchet de tranadafiri si cadouri si na una mujer sunt si eu si cedez usor de tot la asa ceva. Ceilalti prieteni au fost tare scumpi si ei, am primit cadouri ori numa chestii arabesti, adica shal din ala cu zornaitori sau cecuri la prafumerii(e moda aici cu cecurile la diferite magazine) ca cica sunt cocheta si sigur o sa am nevoie pt parfumuri si make-up urile mele. Chiar m-au facut sa zimbesc si le-am zis ca asa-s toate romanecele. Aseara am fost si la ora mea de dans si apoi la un restaurnat italian cum altfel, bb a stat cu baby sittera si noi doi ca niste prumbei. Vineri am sa fac si un party cu toti prietenii, ca aici nu se sarbatoreste inainte ca cica aduce ghinion, na si ei cu superstitiile lor. Astazi am fost la vaccin cu Aldo, a plins un pic apoi s-a luat cu jucariile pe acolo, acasa l-am lasat in libertate, ca vorba aia a avut si el o zi grea. Cind eu luam micul dejun, mi-a scos toate cratitele si le-a insirat prin bucatarie plus bidoanele de apa minerala si chiar ma minunam si eu cum am ajuns sa-mi vad bucataria si chiar sa maninc linistita si chiar sa imi si priasca! Oho si ce zgomot era. Aldo acum ajunge fara probleme la masa din bucatarie, poate apuca orice de pe margine, sa fiti si voi atente la cutite si alte chestii sa nu fie uitate pe masa ca e pericol mare!Urmeaza sa merg cu el a doua zi dupa ce implineste un an sa facem controlul, atunci am sa vad daca mi se recomanda test la singe dar in mod sigur am sa cer eu proba la pipi si kk. Asa e Simona, e bun sfat!Sper sa nu aiba nici o reactie urita la vaccin, dr ne-a spus ca pina intr-o sapt pot apare recatii la acest vaccin. I-am dat acum un laptic mai slab cam 75% decit concentaria la unul normal, sa digere mai usor. Chiar ar fi interesant sa vedem ce vaccinuri se fac si cum se numesc cele pe care le faceti voi in Ro sau alte tari. Stiu sigur ca in Ro se face unul in plus decit aici, ala care se face in spital cind puii sunt foarte mici. Asta care l-am facut acum se numeste Priorix Masern Mupms Roete.Ileana chiar m-ai pus pe ginduri cu acea transpiratie rece, ce l-o fi durind mititelul? Si aldo a avut probleme cu eczema atopica, avea bubite la incheieturile miinilor si picioarelor. Mi s-a dat o crema care le-a inchis, noi o numeam "crema pt situatii de urgenta" si dupa 2-3 reveniri au disparut complet. Pt intretinerea pielii in acele locuri si pt tot corpul care inainte avea un aspect mai uscat folosim o crema foarte foarte buna! Costa vreo 50€ noroc ca plateste asigurarea, dar exista sanse ca in Ro sa fie mai ieftina. E preparat in farmacie si e ca si o crema simpla grasa dar fara parfumuri si alte nebinii cum sunt aste din comert, lui nu-i priesc, contine: bufemax 2,5, oleum jeocvis 5,0, linola fett 50,5. Si tot azi am trecut de la vignatoleten la fluoretten, adica aceeasi chestie numai ca are si flour, cica pt sanatatea dintilor.Ciuf pentru orice fel de bubita pe piele nu e bun deloc uleiul de bbi. Pielea tre sa respire si uleiul nu o lasa asa cum trebuie. Sper sa nu fie nimic mai serios.Vilma nu se vad pozele, cica nu avem accesu'Cam atit frumoaselor v-am plictisit azi de mult ce-am scrisVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
Lorelai182003 spune:
Liliana,da la Medicover merg dar nu am mai avut astfel de experiente nasoale. Chiar eram super multumita. Doctorita nu a fost acolo cand i-a luat analizele. Parerea mea e ca asistenta e de vina deoarece la experienta ei(nu era f tanara) trebuia sa stie deja cum sa-i ia sange unui bb chiar daca are man mai grasuta ca doar asta face toata ziulica.
Acum sa vorbim despre mot. A fost superrrr! A avut o groaza de baloane, pancarte cu "la multi ani" si artificii de tort. Am luat masa timp in care io dadeam ture cu el in cariucior ca deh, cupilu' nu vrea sa stea intr-un loc! De mers nu a vrut sa mearga deloc! Facea 2-3 pasi si dup-aia o lua de-s busilea.A dormit acolo in zgomot si muzica si de mancat nu prea a avut chef ca pe el il interesa ce se intampla in jur si-l mai deranja si ca nu are TV.
Am pregatit tava cu obectele si l-am luat in brat sa-i taiem motul. Moamaa pana i l-am prins ce racnete a fost pe iel! Intr-un final am reusit sa-l taem si tata filma in timp ce comenta:"Ce obiceiuri barbare" Dupi aceea i-am adus tava si a ales prima data 2 obiecte din start: cheile de la masina si telefonul mobil dupe aceea a ales mingea si pe urma(ca io am considerat primele 2 obiecte alese 1 ca apus mana pe amandoua deodata) aurul. Offf nu a vrut sa puna mana pi carte de nici o culoare. Sa speram ca o sa invete bine. Io nu prea cred in astea dar eram cam bosumflata.
Mai spre final am adus tortul tiramisu(yammmm, ce bun a fost!) si am pus artificii si lumanari pe el si i-am cantat "La mult ani" si dupa ce l-am taiat i-am dat si lui o felie sa faca ce vrea cu ea. A mozolit-o toata si a framantat-o de parca era lut dar n-a vrut s-o bage in gura de nici o culoare, el care lige tot ce prinde.
Am uitat sa va spun ca dimineata(petrecerea a inceput la 17:00) am fost cu el la biserica sf Anton si l-am impartasit. Moamaa ce i-a mai placut vinul ala, ce mai pleoscaia si balosea. Dupa vin a dormit 5(cinci!!) ore!
Am facut si pozne da sunt la rude sa le vada. O sa le incarc maine ca sa le vedeti.
In consecinta petrecerea a fost foarte frumoasa, am avut si confetti si ne-am distrat de minune iar el cand a ajuns acasa a picat rupt!
In rest vad ca e bine, nu a facut febra deloc si nu-l mai doare manuta. Oricum peste 2 luni mergem iarasi la vaccin.
Pupici.
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului