Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Acum cu siguranta se vad....scuzati ca am fost cu capu-n traista si n-am facut setarea corecta.
aici

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Vikinga draga
au ajuns pompitele . Multumim frumos, dar acum trebuie sa gasesc mesajul tau mai vechi in care explicai cum se folosesc..Nu prea imi dau seama singura
O sa le trimit si fetelor zilele astea, adica maine sau poimaine.

Fetitica mea sta singura in picioare,.. dar parca n-ar lua-o la goana... e mai bine de-a busilea.. hehe.. E o fricoasa.
Va pup, ma duc la copii,

Adriana mamica lui www.earpower.com/bebe" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Bine ca au ajuns in sfirsit ca deja ma gindeam sa mai trimit odata.. So, cind e mucos copilu', da asa din aia adevarati ca la astia uscati trecatori nu prea e buna, inainte de folosire e mai bine sa-l tii ceva timp cu capul in jos, ma rog aplecat cit se poate ca "sa vina" mucisorii, asa si apoi capatul ala cu terminatia albastra(e ca o protectie pt nasuc) se pune in nara si pe celalat cineva cu plamini puternici trage bine! La mijloc in recipientul ala poti pune foarte putina apa asa cam pina la prima liniuta asta in caz de mucii sunt prea multi si ti-e teama sa nu-i tragi pina in plamini. Sa stii ca e nevoie ca cineva sa-l tina bine si cineva sa traga, asa se termina mai repede si mai productiv toata treaba. Apoi ca sa o speli, umplii recipientul de la mijloc cu apa, il intorci cu capacul in jos(ok pus) si sufli pe aceeasi parte pe unde ai tras. Si toti mucisorii sunt impinsi rapid afara de apa. Sa nu o fierbi sau sa o pui in sterilizator ca nu rezista. Daca vrei neaparat sa o dezinfectezi cind si cind folosesti altceva.Gata e pt ultima data cind explic ca pe bune ca am facut-o de cel putin 10 ori pina acum in scris aici, pot sa fac un referat pe tema asta, Glumesc, daca ceva nu e clar intreaba-ma fara probleme, si va doresc sa nu aveti nevoie sa le folositi!Va pupVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Gata Vilma acum se vad si pozele! Ce mortali sunt amindoi impreuna! Si sa stii ca se vede ca Tudor a mai crescut de cind nu l-am vazut! E un scumpVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonsoir!

Vikinga, am fost la medic si mi s-a explicat ca transpiratia rece e semnul unei suferinte fizice, pe langa faptul ca mai poate indica rahitismul. Luca e putin rahitic, e adevarat, dar transpiratia a fost din cauza de dureri de masele/canini. Asa ca m-am linistit cat de cat./ In rest nu are nimic altceva, nu la urechi, nu in gat, nika. cat priveste vaccinurile, la 1 an la noi se face DTP-ul (difterie, tetanos, tuse convulsiva), vaccin care s-a mai facut la 2, 4 si 6 luni. Si la 13 luni se face ROR (rujeola, oreion, rubeola). Mai departe nu mai stiu...

Lorelai, ati avut o petrecere frumoasa, v-ati distrat bag seama, asa ca asteptam poze.

Adriana, spor la scos muci cu noile pompite. Sunt absolut minunate.

Vilma, in sfarsit am vazut pozele, o minunatie. sa va traisca!

Ca tot ma vait de dinti hai sa va zic ce care e situatia in gura lu' fi-miu (adica de ce urla noaptea, pe langa dintii si cele 2 masele iesite definitiv):
- 2 canini iesiti un vf de ac (unul a iesit mai mult decat celalalt)
- 2 canini care stau sa crape de pe o zi pe alta
- 2 masele (una a iesit definitiv azi noapte si alta e iesita jumate)
mai trist e ca maseaua iesita jumate e fix langa caninul iesit mai mult, asa ca va dati seama ca il doare de-l termina partea aia de ginige. Cand se trezeste nopatea se trage de fata de am impresia ca o sa-si rupa pielea. Vai de sufletelul lui...

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Aoleu, uitesem de sarbatoriti.

pentru Matei, pt primul anisor implinit, sa fii sanatos si ia d-aci un pupic de la noi.

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

La multi ani Matei!!! Carmen felicitari pt flacaul de un an de zile! Petrecere frumoasa!!Loerelei chiar ca frumoasa petrecere! Si nu te mai consuma draga ca nu a ales cartea, astea sunt numai obiceiuri si asa motiv de distractie pt noi si pentru o mai deosebita petrecere a primei aniversari. Prietena mamei are o fata acum mare are 30 si ceva de ani, e mare judecatoare in Bucuresti acum si cind i-a luat din motz cind era mica, a ales o jucarie, ac cu ata si parfum. Si maica-sa a trait cu gindul ca vai de mine fata mea nu o sa invete de loc, si din contra a fost o fata absolut sclipitoare de se minunau cui i-o semana! Si apropo nici macar un nasture nu stie sa coase! Asa ca, don't worry!Ileana saracul de Luca! Pai e de inteles de ce atita durere! Mai cit a trebuit sa mai traga cu dintisorii mititelul de el... Chiar nu poti gasi nimic altceva sa-i mai calmeze durerea? Sa dea Dumnezeu sa treaca mai repede!Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

am intrat si eu repede, repede, sa-i spun "LA MULTI ANI!" printre primii lui Matei si lui mami carmen!
mai vroiam sa-i spun "LA MULTI ANI!" cu intarziere si lu' Vikinga. ce veste buna cu pompitele! ca ieri seara am facut ferfenita o pompita chicco. am trantit-o de pamant de nervi si de frustrare ca nu pot sa-i scot mucutii lu' Tudor!
asteptam si noi poze de la petreceri!!!
Vilma, super pozele!
Lorelai, o sa-i pun si eu de acum inainte ceva vin lui Tudor in laptele de seara. poate doarme mai bine noaptea!
Adameasca, si tudor transpira rece de cateva zile, da' io am zis ca e de la medicamente. si doctorita a zis asa de fapt. dar acum am vazut ca i-a iesit si lui un dintisor sus si poate ca si din cauza asta transpira.

noapte buna fetele si bebeii!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multumim de urari, fetelor. La noi e inca 26 , asa ca poze de la petrecere numai maine ... deci poimaine la voi, ca petrecerea e maine seara. Ce sa ii faci, asa-i cu decalajul asta orar.
Nici nu imi vine sa cred ca a trecut un an!!! Si asta cred ca e semn bun, inseamna ca nu m-a suparat prea tare si prea des feciorul .

pentru sarbatoritii de maine, Alexander Constantine, Aris Alexander, Andrei Cezar si Iasmina. de la noi, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27
]

Draga Mara l-am pupat pe Alvaro am raportat sa traiti[/i]

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni![/b]

OK, Elena! multumim de pupici! Cum a reactionat Alvaro?

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput