Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Multumim!
Matei, la multi ani motzatule! Sa iei banutzii de pe tava, auzi, ca sa-i faci si la mami si tati o vila cand o sa cresti mare!
Mult noroc si sanatate.
Va pupam.

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Tot o noapte agitata am avut... Mai, imi vine sa mor de mila lui cum se trage el de fata si urla de i se inoada lacrimile in barba... I-am dat Nurofen si s-a mai potolit, dar maraie in somn si geme.

Vikinga, ce sa-i mai dau mama de dureri, ca i-am tot dat Nurofen si din cand in cand am mai pus un supozitor cu algocalmin. Cateodata i-am mai si si Romergan sa doarma mai bine si merge, da' zau ca nu pot sa-i dau mereu. Astept cu rabdare si tutun sa treaca si perioada asta...

Carmen, distractie placuta la petrecere.

Mara, da mama cu pompita de pamant, ca-s varza in comparatie cu aia de la Vikinga. Io i-am dat-o lui Luca pe aia para sa se joace cu ea si e tare incantat cum reuseste el sa scoata motzu' de silicon.

Hai va pupam si sa aveti copii cuminti! Si babe frumoase.

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Tot o noapte agitata am avut... Mai, imi vine sa mor de mila lui cum se trage el de fata si urla de i se inoada lacrimile in barba... I-am dat Nurofen si s-a mai potolit, dar maraie in somn si geme.

io nu stiu cum mai rezisti, ca tudor a fost marait doar vreo trei zile si eu am zis ca-mi iau campii. faceam si eu crize de plans!

Mara, da mama cu pompita de pamant, ca-s varza in comparatie cu aia de la Vikinga. Io i-am dat-o lui Luca pe aia para sa se joace cu ea si e tare incantat cum reuseste el sa scoata motzu' de silicon.

si nu ti-e frica ccc ca inghite motzu' de silicon?

Hai va pupam si sa aveti copii cuminti! Si babe frumoase.

adica "babele frumoase" suntem noi?

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Nu mai Mara adica cum nu exista babe frumoase asa nu prea exista copii cuminti. Era cu subintelesuriMara tu de unde esti, ma gindesc ca poate ajunge repede pompita sa te mai ajute. Oricum mucii tot vor veni, dar parca ti se mai ia o piatra de pe inima cind vezi ca-ti poti ajuta macar un pic copilul cin vezi ca nici macara nu poate respira bine.Mai faza dura, am lasat leutul mic in libertate si el da o tura in bucatarie, face taraboi, apoi in livind unde istetu de tac'su a lasat o cutie cu bomboane de ciocolata pe masuta si normal l-am gasit molfaind una, era murdar ca un purcelus, asa ei bine, ajunge in cealalta parte de living unde e tarcul, ii da ocol si apoi se agata cu minutele de gard in incercarea sa se catere sa intre inauntru. So inseamna ca-i place copilului, nu-i asa?Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Nu mai Mara adica cum nu exista babe frumoase asa nu prea exista copii cuminti. Era cu subintelesuri
Mara tu de unde esti, ma gindesc ca poate ajunge repede pompita sa te mai ajute. Oricum mucii tot vor veni, dar parca ti se mai ia o piatra de pe inima cind vezi ca-ti poti ajuta macar un pic copilul cin vezi ca nici macara nu poate respira bine.
Mai faza dura, am lasat leutul mic in libertate si el da o tura in bucatarie, face taraboi, apoi in livind unde istetu de tac'su a lasat o cutie cu bomboane de ciocolata pe masuta si normal l-am gasit molfaind una, era murdar ca un purcelus, asa ei bine, ajunge in cealalta parte de living unde e tarcul, ii da ocol si apoi se agata cu minutele de gard in incercarea sa se catere sa intre inauntru. So inseamna ca-i place copilului, nu-i asa?

Vikinga& bb Aldo
http://community.webshots.com/user/vikinga109

vikinga, am inteles eu cum vine treaba cu zicala, da' mai faceam si eu un pic de haz, ca tare mult necaz e pe aici cu bbii bolnavi si necajiti de analize si vaccinuri. da' noi tot babe suntem!

eu sunt din bistrita, asa ca n-o sa ajunga foarte repede pompita! dar noi asteptam!

super faza cu bomboanele si mai ales cea cu tarcul! are succes nu gluma!!!

am scris la subiectul despre scaune de masina, unde te rugam sa-mi spui mai bine ce zic aia despre scaunul de masina CHICCO ZENITH, ca eu din ala am, si am dat o gramada de bani pe el!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Da am sa revin mai tirziu la acel subiect, pt ca nu reusesc sa dau de o lista de teste pt aceste scaunele. Vreau sa o gasesc si pe aia, e mai clara.Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Mara, uite acu il astept pe barbati-miu sa vina acasa si apoi plec la posta, deci in cateva zile vine, nu e un pachet mic, de fapt o sa le pun in plicuri cum a facut si Vikinga .

Rectific ce am zis ieri despre fii-mea: aseara a facut 3 pasi cu bratele intinse la mamica , peste o saptamana cred ca merge.. URAA...

Codrin stie atunci cand vine seara, ca bona se duce acasa "la baiatul meu". Asa ca acu cateva zile cand a prins o gargarita si eu l-am rugat sa-i dea drumul sa se duca la mamica ei, el m-a corectat: " du-te gagatitza la baiatul meu acasa"
E un dulce. Plus ca nu intelege cum vine cu eu, tu, al meu, al tau. Vine si zice "am facut pipi pe tine" , hehe... uite ca acu scriu de un bebe mai mare... hai ca ma duc si pe la copii din 2002 sa scriu

Adriana mamica lui www.earpower.com/bebe" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

MATEI sa cresti mare si frumos si sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor!

VIKINGA ...cu putina intirziere.

Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza ; http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

La Multi Ani! Matei! si tuturor sarbatoritilor de maine!

mai noi suntem bine, Alex face maine un anisor si ii tinem ziua in weekend si probabil si ceva cu motul, nasele stiu mai bine.
Alex are 9 kg acum dupa cum l-am cantarit noi, o sa vedem si la medic.
E cam rasfatat si i-am adus o tricicleta, pt copii micuti ca si el, si e pe ea nici nu mai mananca de cat de incantat e si o tot impinge, e de tot rasul. Umbla binisor cam cat parcurge camera in diagonala si apoi isi da drumul pe fundulet si se ridica iara. Ca sa-l adorm trebuie sa-i murmur in ureche "meni o momus" (nu stiu cum se scrie..., adica "merge manuta"), acum incerc sa-l si intarc adica noaptea cand vrea sa suga ii dau apa sper ca voi reusi caci are deja dintisori destui si nu e bine noaptea sa suga sau sa stea cu titi in gura (pericol de carii, ca si cum ar sta cu sucul in gurita), plus ca e f obositor pt mine si mai si fumez cam mult, nu mai iau nici vitamine....

va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mara, am alta solutie? Pai rezist, ca n-am ce face... De fapt nu mai e vorba de rezistenta, a devenit obisnuita. Gandeste-te ca la noi maximul de somn linistit de noapte a dura cam 2 asptmanai consecutiv, cam de 2 ori pana acum, asa ca m-am invatat de 1 an sa nu mai dorm. A fost greu in primele luni, apoi a devenit obisnuinta. mai rau e ca daca apuc sa dorm 2 nopti la a treia imi e tare greu sa ma trezesc... Cat despre motul de silcon nu mi-e teama, nu-l inghite, doar il scoate si apoi se chinuie sa il bage la loc. Da' nu-i iese miscarea.
Iar cu babele te-ai prins tu care e faza. dau o bere daca te-am suparat.

Vikinga, daca maine are Aldo bubite pe el sa stii ca-i de ciocolata. Iar sotzu tre admonestat sa fie mai atent. Poate lasa vreo trusa de surubelnite data viitoare.

Allya, spor la intarcat. Nut-i vine greu sa faci asta? Si mai da si pe aici mai des. pupam.

I-am luat o chitara care are butoane si canta. Era simpatic foc cum se uita la ea si dadea sa planga la inceput. Apoi si-a agatat-o dupa gat si nu s-a mai despartit de ea.
A... si faza dura: printre jucarii sta o amarata de suzeta pe care nu a supt-o niciodata. Se mai juca cu snurul ala cu care se agata de bluze. Si in seara asta neaparat a vrut sa o agat pe bluza lui. Apoi a bagat suzeta trimfator in gura si a inceput sa suga din ea. M-am terminat de ras ce simpatic era. Evident ca a stat toata seara cu suzeta agatata de bluza, dar nu a supt-o decat o data.
Am patit-o azi cu el. S-a constipat (Dumnezeu stie de la ce, eu tind sa cred ca tot de la dinti, ca am mai patit asa) si s-a chinuit sa faca kk vreo juma de ora cu 2 supozitoare si ceva scobit cu termometrul. printre urlete a facut pana la urma, dar tare imi era mila de el. Ati patit si voi asa?

pentru sarbatoritii de maine, dar mai ales pt cei care fac in anisor! Pupici de la noi muuulti si sa aveti o viata frumoasa!

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput