Mamici de ianuarie-februarie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 3
RamonaS spune:
Da Oana tot ce e posibil sa fie baietel :)
Hai lasa-l pe George, eu as fi plans de mult in locul lui.... zici de o ora ca il lasi, si nimic... ![]()
Ramona
si bb
(22 saptamani) (DPN 21.02)
oana cretu spune:
Si uite ca tot eu sunt...
L-am pacalit sa ne uitam amandoi dupa scaun de maina pe net, si sta langa mine, eu ii arat ce gasesc, si mai arunc si un ochi aici...Iar el se uita la film de la birou.
Mi-e mila de el, dar vad ca tace...![]()
oana si bebitza din burtica
(29s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
simonadinca spune:
'Neata!
Ajutor!!!!!!
Tigabita sau cine a mai luat, cum se numeste produsul acela din untura de peste..Bio Marine sau cam asa ceva? Vreau sa incep sa iau!
Ana Maria, dr. Moisa i-a facut si cumnatei mele cerclaj, din cate am inteles eu preventiv... De altfel, dr. cand a cunoscut-o cumnata mea spunea ca nu poate avea bebe. Iti dai seama ca baietelul a fost o minune pentru ei...
Ce explicatie ai primit tu legat de artere uterine si scoaterea bebeului mai devreme? Eu nu am primit nici una...clara sau pe intelesul meu
Lali, cum a fost? Buna papica?
Noi in week am fost la doua nunti si doua aniversari... A fost obositor dar superb...Am dansat chiar si muzica populara...iar bebe din cz muzicii a topait intr-una...
pupici
simona, 25 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA
amary19 spune:
Buna dimineata!
Sa aveti o saptamina buna.
Oana ma bucur ca esti mai bine.
A mai crescut Seb cu o saptamina. Hai ca mai ai un pic si ajungi la termen. Totul e sa fii optimista.
Crinuta iar incepi sa-ti faci probleme ?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Leta spune:
Simona, medicamentul (e de fapt un supliment) se numeste Biomarin Plus si costa 150 mii sau 250 mii. Contine ulei de peste si acid folic.
Leta & bb Andreea 25+
dr. tutunaru - elias
cocolino spune:
Buna dimineata,
Ce faceti fetelor???
Cornelia???????? LIPSA LA APEL !!!!!
Coca 26 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Leta spune:
Ramona, cum de ai pierdut sarcina la 6 luni? Eu asta nu inteleg...Nu pierzi in primul trimestru, cind toti factorii posibili actioneaza (infectii, genetici etc.) si se pierde in 6 luni, cind bebe e deja puternic si aproape gata de iesit in lume. Medicul ce ti-a zis?
I s-a intimplat si unei colege (de doua ori - la 5 si la 6 luni)careia i s-au fisurat membranele si medicul i-a spus ca e pe sistem nervos - dar, totusi, cit de stresata sa fii incit sa pierzi o sarcina asa mare? A treia sarcina a dus-o cu bine pina la capat.
Dar eu tot nu pricep cum se poate intimpla asa ceva la 6 luni...
Leta & bb Andreea 26+
dr. tutunaru - elias
ingerasu spune:
Wow, da' ce mult ati scris in acest week-end....ati fost harnicute toate, eu sunt mai plictisita ca am fost in WE la cules de vie si mai mult am cascat gura si am mancat struguri si am baut must.
Crinuta, mie inca nu mi-a curs colostru dar stiu ca important este sa-ti curga dupa ce nasti nu acum - acum se pregatesc sanii pentru asa ceva. Iar legat de bagaj eu una zic ca este prea devreme pentru asa ceva. Noi nici nu am implinit 7 luni si ne gandim la nastere? Eu vreau sa nasc la 40 saptamani si sper sa fie asa ca bebe al meu este tare cumintica.
Oana cum mai esti, este mai bine de cand stai acasa? Lista de bagaj de maternitate data de tine este valabila la voi dar la noi, unde nu primesti nimic trebuie sa fie mai stufoasa. Cred ca o sa o scriu eu una ca am una destul de completa.
Shobo, eu nu mai merg la gym la Vania. Cum iti spuneam nu prea merita iar la Giulesti nu am cum sa ajung in cursul diminetii. Eu am insa acasa o carte in care explica pozitiile in care trebuie stat la nastere si toate tipurile de respiratie si o sa ma ghidez dupa acelea. Oricum eu sunt sigura ca atunci, pe moment, nu o sa-ti mai aduci tu aminte cum sa respiri o sa-ti fie gandul in alta parte. Tot ceea ce conteaza este sa nu te gandesti ca NASTEREA=DURERE si sa nu iti impui ca o sa te doara sau altele pt ca atunci asa o sa fie. Persoanele care le-am intalnit si care au fost optimiste au nascut foarte repede si fara probleme.
Simona, untura de peste de care vorbesti tu este in componenta Bio Marinului dar Shobo si Tigabita spuneau ca au luat pana la 28 de saptamani ca dupa nu mai este necesar.
Pt cine este interesat, maine la ora 17 la Municipal in Ambulatoriu incep cursurile prenatale timp de 4 saptamani. Ele sunt gratis si pot veni si viitori tatici.
"ingerasele" 29+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
ingerasu spune:
Coca, ca sa nu uit ti-am promis ca iti arat materialul de lenjerie - mergi pe adresa mea de poze la albumul HAINUTE si ultimele 3 poze contin acele materiale. Sunt mai deschise la culoare in realitate dar sper ca ceva-ceva poti intelege din ele. Sa-mi spui parerea ta.
"ingerasele" 29+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
ana maria spune:
Simona, stiu ca Moisa a avut si ea probleme de fertilitate. A trecut prin toiate investigatiile posibile si ea saracuta. oricum pentru mine a fost de departe singurul doctor inteleigent care a avut o vedere integratoare asupra problemei mele fara sa se disipeze in alte directii doar ca sa imi ia banii.
In legatura cu rezistenta in arterele uterine aqm inteles ca am risc crescut de preeclampsie (Doamne fereste!!) si atunci (daca se dovedeste asta si bebe nu creste trebuie scos). Ma bucur totusi ca am descoperit asta si o voi urmari. Am studiat problema si stiu ca sunt doctori care nu dau tratament. Doar de Tutunaru stiu ca da tratament.Am sa iau si eu biomarine ca rau nu are ce sa-i faca lui bebe. Si de la 25 de saptamani am inceput sa iau materna cu seleniu si fier. Am mai citit despre asta si am inteles ca e bine sa faci miscare. la min e o mica problema intrucat eu avand probleme cu colul si cerclaj nu pot sa fac prea multa miscare.
Ingerasu m-am uitat si eu la hainutele de bebe de la tine de pe site. Imi mintesc ca ai povestit la un moment dat de unde le-ai luat, dar nu mai tin minte. Mai spui o data pleeeease!!! Sunt foarte dragalase.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!