Mamici de ianuarie-februarie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Eu vreau sa iau orice (in afara de Materna, pe care nu le pot inghiti), poate ca asa bebelina mea nu se va mai comporta ca un fotomodel...Mi-a zis dr. ca are ochi frumosi...sper sa semene cu ai lui Dragos...

As veni si eu, din curiozitate, la Municipal dar mi-e frica sa nu ma intalnesc cu dr. sa-si faca iluzii cumva ca vreau o nastere naturala...

Am gasit in Cocor, asta dupa ce mi-am luat salopeta si sarafan de la Rocc., la parter un mag. numai cu hainute pentru gravidute...Erau asa de multe si dragute...
Am mai vrut sa-mi iau ciorapi negri pentru gravide dar nu am gasit... Asa ca mi-am luat normali, cu talie joasa si cu un nr. mai mare...M-am simtit tare bine in ei...

Mi-e foame!!!!!!!!

pupici

simona, 25 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Fetelor, ati vazut pe undeva ciorapi lungi si grosi (dres)asa cum sint cei de iarna pentru copii, dar masura noastra?

Leta & bb Andreea 26+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Uite, cea mai completa lista a bagajaului de maternitate mi se pare cea de aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28523&whichpage=1

Ana Maria, hainutele le-am luat toate de la Z adica body-urile si costumasele. Salopeta roz am luat-o insa saptamana trecuta din Unirea de la et 3, cred ca Baby Star se cheama magazinul. Este asa de deaguta, imi pare rau ca rozul acela nu a iesit prea bine in poze dar in realitate este un roz foarte pal si frumos. Sa stii ca aveau si pe bleu si pe vernil pal, sunt foarte frumoase toate culorile si sunt si de calitate. Materialul este asa de moale si usor si de calduros. Am observat din ceea ce am vazut in magazinele noastre ca francezii fac cele mai frumoase si calitative hainute pentru bebelasi. Cele turcesti, romanesti, chinezesti, nemtesti chiar daca sunt din bumbac nu sunt asa de frumoase si calitative ca acestea. Iar la pret unele, chiar mai multe, sunt mai scumpe ca cele frantuzesti. Bafta la cumparaturi.

"ingerasele" 29+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Ingerasu merci de raspuns. Chiar la Z ma gandeam. Eu n-am sa cumpar inainte. Nu e este superstitia romaneasca generala ci legata de problemele sarcinii mele si as vrea sa le cumpar dupa ce apare bebe cu bine pe lume. O sa-mi trimit sotu la Z atunic sa cumpere tot ce trebuie.

Simona si eu am probleme cu inghititul pastilelor de materna. Adesea vomit dupa... Dar ma straduiesc ca nu am ce sa fac.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Ingeras multumesc ptr poze...Ai citit mailul de sv? Intra-devar materialele sunt dragute... Ma voi orienta si eu sa merg sa caut in Carrefour, Cococr,Unirea si sper sa gasesc... Eu insa am o alta problema : cam care ar fi lucrurile strict necesare ptr bebe din ziua nasterii si pina la sosirea acasa? Ce fel de pampersi sa luam? Stiu ca mai nou exista pampersi si ptr fetite...

Coca 26 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Fetelor,eu am colostru...Si culmea este ca sanii imi curg cam din luna a 4-a ... Acum din ce in ce mai des mi se uda tricoul seara...mai ales de la sanul drept...
As vrea sa-mi fac si eu o eco 4D. Unde ma sfatuiti s-o fac??? De dr ALBU, desi am mers la "pomul laudat"...nu am fost multumita si prin urmare...nu vreau sa mai merg la el. Deci : cam la cite saptamani sa fac eco 4D si unde? Difera preturile la 4D fata de 3D?

Coca 26 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Coca, eu o sa fac 4D la dr. Poiana, la Mediplus, acolo unde a fost si Ingeras. O sa am aproape 28 de saptamini (27s5z).
Oricum, l-am intrebat pe medicul meu daca imi recomanda 4d si mi-a zis ca este vorba doar de "o fitza", pentru ca e acelasi lucru cu 2D, informatiile sint aceleasi, numai ca aparatul 4d (care inseamna de fapt 3D in timp real) retine ceea ce capteaza sonda si reda datele ca un film, spre deosebire de cel 2D care se bazeaza pe stop-cadre. Dar informatia propriu-zisa e aceeasi ca la 2D (ca la dr. Iosup) si nu aduce date in plus privind masuratorile sau altceva.

Dar cind stii ca iti poti vedea bebelul ca la televizor...parca iti vine sa te bagi la astfel de fitze :)

Din cite mi-a zis Ingeras, costa putin peste 3 milioane (cu masuratori si doppler)

tel. Mediplus 2317791

Leta & bb Andreea 26+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Ana Maria, eu nu sunt deloc superstitioasa si nu vreau sa las placerea de a cumpara pe mainile nimanui. Doar este fata mea si vreau sa stiu cu ce o imbrac. Eu din cate magazine am vazut m-am orientat spre Z pt ca sunt de calitate, frumoase si de multe ori am gasit la ei lucruri mai ieftine decat la alte magazie.

Coca, mailurile de vineri le-am citit toate dar azi nu am primit nici unul de la tine. Legat de liste cu ceea ce iti trebuie iti trimit eu acum pe mail (de la birou) si te poti orienta. Legat de Pampersi eu nu stiam ca exista si speciali de fetite. Oricum la inceput cumpara-i un pachet din cei Newborn (3-6 Kg)si apoi, in functie de cat are la nastere si cat ia pe parcurs sotul poate sa-ti cumpere si marimea 1. Nu cumpara multe pachete mici de la inceput pt ca s-ar putea sa treaca direct la marimea 1, dar macar un pachet de Newborn trebuie sa ai cu tine. Oricum am inteles ca cei mici consuma in medie 6-8 pampersi/zi deci fa si tu un calcul.

Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Coca, Leta are dreptate cu tot ceea ce ti-a scris despre eco 4D. Eco 4 D cu tot cu Doppler, biometrie etc costa 3.400.000 lei, cea simpla (fara 4D) doar 2.500.000 lei. Dar la Albu ce nu ti-a placut?
Apropos ce ai facut la Ion?

Fetele, cursurile prenatale de la Municipal s-au mutat de maine miercuri la ora 16. In acelasi loc dar doar ziua si ora sunt modificate. Am sunat acum, noroc cu Tigabita ca mi-a zis ea si mi-a confirmat tanti de acolo.

Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Hihihi, m-am trezit mai tarziu! Ce bine e!!!

Ingerasu, dupa cum se vede sunt mult mai bine de cand sunt acasa, stiam ca asa o sa fie, si ma bucur. Bine, treaba nu fac, pentru ca nu pot din cauza contractiilor, dar pot sta pe scaun la calculator, nu numai in pat, ca la spital. Venea George in we si ma scotea cu scaunul la terasa de langa, asta in ultimul we, cand eram mai bine. Si eram atat de fericita cand am iesit la aer...imi venea sa tip de fericire. Legat de hainele frantuzesti, confirm ca sunt foarte frumoase si de calitate. Uite, fac si eu acum poze la ce am luat si le pun sa le vedeti. La burta am uitat sa fac, dar promit sa fac. Si eu ma luasem dupa lista de pe forum la inceput, noroc ca nu am cumparat, ca ai vazut ce iti trebuie aici.

Amary, merci pentru gandurile tale. Nici nu stiti cat ma bucur ca a mai facut o saptamana Seb, de fapt dupa fiecare zi ma bucur, e ceva de nedescris, acest sentiment, ce sa mai, sunt mandra de el!

Dar cand imi da niste suturi, si il apuca pe la 12 noaptea, ca ziceau moasele ca e omul noptii, ca o sa fie DJ...da tare si ma doare si dureaza reprezentatia...Alaltaseara mi-au dat lacrimile de durere, pe bune! Si George il roaga sa ma lase...La voi e la fel?

oana si bebitza din burtica (29s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput