Femeile din romanul JAZZONIA ies in lume

Femeile din romanul JAZZONIA ies in lume | Autor: ovidiu bufnila

Link direct la acest mesaj

Am scris Jazzonia cu un soi de frenezie magica. Femeile din Jazzonia si din jazzoniile viitoare ies prin lume. E o experienta fascinanta pentru un scriitor. Iata doua puncte de intalnire:

Femeile din Jazzonia iti construiesc imaginea:
http://forum.itbox.ro/viewforum.php?f=45

Femeile din Jazzonia ies prin lume:
http://www.olimpiadelecomunicarii.ro/forum/viewforum.php?f=13&sid=cd683c43803cd86e2179d42b9d7e606c

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Am intrat in acest forum ca sin in forumul din www.unforumdesprefemei.ro sau din www.altforumdesprefemei.ro pentru a-mi face o alta idee despre universul fictional al femeilor. Sunt convins ca nu voi reusi niciodata sa exprim in romanele mele cu exactitate acest univers atat de delicat, de insurgent si de fermecator sau de trist sau de tragic. Un scriitor poate avea trairile unei femei? Sigur ca nu. E si chestiune de chimie, de stiinte magic pneumatice dar si de sens. In ce fel construiesc femeile sensul e o lucrare magica. Dar mi-am luat inima in dinti. Adevarul e ca m-ati ajutat enorm de cand navighez in acest forum straniu si atat de pasionant! Nu stiu daca voi fi un scriitor mai bun decat sunt dar cred ca cel mai important lucru e ca am deschis o noua fereastra catre imaginarul feminin.

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Domnule Ovidiu Bufnila,

Sunt sigura ca toate femeile se simt magulite ca sunt muze si personaje de roman. Ma vad nevoita insa (asa magulita cum ma aflu) sa cenzurez referirile la alte site-uri destinate mai ales femeilor pentru ca asta e politica la desprecopii.com. Stiti doar ca femeilor nu le face mare placere sa se discute pozitiv despre alte semene ale lor. Asta e! Nu suntem ingeri, chiar daca anumiti poeti si scriitori tot incearca sa ne puie deasupra capsoarelor cerculete de lumina si pe umeri aripe de flutur.

Q

Mergi la inceput