Copilasi de iunie-iulie 2003 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

MIHAELA nu fii ingrijorata cu vorbitul lui Flaviu. Nici Stefania nu zice asa multe cuvinte cum aud aici pe la ceilalti copilasi. Si mai e ceva: se pare ca --virgula-- copiii hiperkinetici (cum am inteles ca a fost Flaviu declarat in mod oficial ) nu prea vorbesc repede, pentru ca sunt muuuult prea ocupati cu cele 1000 de chestii pe care le au de facut .

LYA bine ca s-a terminat cu bine operatia si ca nu se resimte Ruth.

GIO imi pare foarte, foarte rau pentru nasii tai. E cumplit ce s-a intamplat. Nu am cuvinte de consolare...

CRISA subscriu la ce spune Bibi (care ca intotdeauna a pus punctul pe i cu multa hotarare) apropo de bb 2. Nu trebuie sa decizi acum intr-un fel sau altul. Lasa si vezi ce iti mai rezerva viata si cum te simti mai incolo. Varsta este un impediment numai daca tu, psihologic, te simti prea batrana -- si nu cred ca e cazul... Nasa mea are 36 si il asteapta pe al doilea (si a avut si ea o sarcina pierduta). La fel cumnata unei prietene, a nascut un baietel superb la 39 sau 40 de ani... Nu stiu daca te ajuta ce spun eu dar incerc .

Stefania nu spune in nici un fel cum o cheama, dar nici nu am incercat...

Trebuie sa cautam si noi carticelele alea ca vad ca sunteti fani. Si cred ca si carti de colorat...

Noi nu avem ritual de culcare. Doar ca o pupa si mami si tati si ii spun noapte buna.

Fetei mele ii place sa se perie, ca o adevarata domnisoara.

MAGDA, ROMANA, CATAN, ce mai fac puii bolnaviori?

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

fetelor,dar de maria m m ce se mai stie?intr-o vreme era foarte prezenta pe forum cu povestiri despre paula si miruna...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

La multi ani (desi cu intirziere )Carmenutza ,fericire si tot ce va doriti.
Pitica e mai bine ,mai avem putin si terminam antibioticul si pe 26 la vaccin cu ea.(Prevnar),impotriva pneumoniei.
Nici motata mea nu-si spune numele e greut de spus cred.Dar ii place la nebunie sa vorbeasca la telefon.Spune cuvintele de neinteles .
Incearca sa puna cuburi unul peste altul ,dar nu prea ii reuseste si tare se mai enerveaza.
Ieri mi-a carat un cos mare cu jucarii ca o albinuta vrednica ce e,cind a obosit a inceput sa tipe ca nu o bagam in seama.
Il copie pe Rayan si el e f fericit ca o mai biziie din cind in cind
La noi e rece tareeeeee si ne cam congelam.
Lya multa sanatate fetitei .
Kehleyer mersi mult ptr ca intrebi de noi.
Va pupa catan si trupa de pitici cumintei foc
Dar si ea e f incapatinata si ii i-a cam tot din mina (bunurile lui)
Ieri a adus o jucarie de la gradi (a primit-o ca era cumintel foc si domnisoara direct a dat drumul la ticnal ca o vrea si direct fratiorul s-a conformat.
Azi mi-a zis piciul meu hai las-o in casa singura pe Cindyca si du-ma la gradi.I-am zis ca singurica in casa nu poate sa stea si mi-a zis pai vi repede?Asta asa de dragul ei

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Salutari dragelor,
Am revenit si eu dupa o perioada de timp in care am fost cu fetita la control,la doctorul de ochii, unde a fost totul in regula(Doamne ajuta,ma speriasem!)...si dupa ce facusem controlu si era totul ok imi face ficamea o raceala de ieri seara,de toata"frumusetea"...bine ca nu e virus si nici macar antibiotic nu a primit,dar e deajuns,ca-mi face capul calendar si mai e si mitzaita pe deasupra si nici nu mai prea maninca.Cica imi facusem si planuri sa mergem la piscina...altadata.
Carmenutza,la multi ani si numai bucurii sa aveti!!

MihaelaCe bine ca erai lunga el la baie ,altfel..off off...copiii astia

Acu ma duc sa-i fac cica sa manince...sigur o sa iasa circ iar...va pup

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Multumim muuuult pentru urari!!

Adyna, Catan sanatate multa bebeilor bolnaviori!

Lya, bine ca s-a terminat totul cu bine.

Mihaela nu ai de ca iti faci probleme cu vorbitul....stiu o groaza de copii care nu au vornit pana aproape de 2 ani si cand au inceput ..faceau deja propozitii...so, relax.

Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

SALUTARE. Am scris un mesaj lung, s-a sters ca mi-a cazut netul si nu-l mai rescriu.
Alex e bine, ne-a mai iesti un dintzos. E intr-o continua miscare si sunt f obosita.
Sambata o sa botez o fetita abandonata si i-am cumparat lucrusoare. Mi-e tare draga. Are 2 luni si e o scumpica mica. Abia astept!
Cornelia: sanatate si putere multa. Ce face burtica?
Carmenutza: la multi, multi ani sanatosi si voiosi. Si noi facem 5 ani pe 30 decembrie.
Lya: ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie.
Romana, Crisa: ce vesti mai aveti?
Alina: e papusica ta frumoasa foc si are niste ochi......
Va las ca mi-e tare somn si ne auzim maine.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Abia asteptam sa citesc ce ati mai scris, sa ma mai linistesc si eu.

Burtica e bine, multumesc celor care au intrebat. Luni ma duc la dr. si am de pe acum mari emotii pt. ca pana acum am fost cel putin o data pe saptamana. Amik, am fost tentata de la inceput sa adaug o burtica la semnatura, dar inca nu am curaj.

Multa sanatate tuturor bb-ilor bolnaviori.

Si Maria e un pic fonfanita. Problema e ca pe mine ma doare gatul rau si capul si tare imi e frica sa nu ma apuce vreo raceala.

SI acum, sa ma descarc putin. E clar ca eu si cu Doru nu mia suntem pe aceeasi lungime de unda. Eu sunt foarte sensibila, dar el e si mai sensibil si m-am saturat sa-l tot protejez eu pe el. Sensibil, sensibil, dar cum femeile sunt de pe Venus si barbatii de pe Marte...sa vedeti ce face. Va spuneam ca noi trebuie sa ne mutam. Tot zicem peste o saptamana, dar trec saptamanile. Am incropit ceva maobila, dar mai avem nevoie, mai avem de terminat pe ici pe colo. Problema e ca trecem printr-o criza financiara, ca nu am putut sa ii luam ghete Mariei (pt. ca i-au ramas mici si cele nr. 21). Ieri isi facea probleme ca nu are unde sa puna televizorul, de fapt nu stia cum sa imi spuna ca a luat televizor (cu toate ca avem unul). E, dar eu, ignoranta, nu pot sa inteleg ce mare afacere a facut, l-a luat in leasing si este un super televizor, de care am avut si tupeul sa nu aud !!!!!!!!!! Asa ca sunt un pachet de nervi si nu stiu cum nu am reusit cat de cat sa nu fac o criza ieri...daca imi trece pana diseara poate scapa si in seara asta. Incerc sa fiu cat mai calma si ma gandesc la bb mic si la Maria. Oare exagerez?????

Va pupam
Cornelia si Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Intre timp am mai citit una-alta pe forum, am vazut subiectul azi sunt fericit pt. ca ... si deja ma simt mai bine. Ma gandeam sa sterg ce am scris mai inainte, dar poate va amuzati si voi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

AMIK Maria cred ca s-a intors la serviciu si de aceea nu mai are timp sa scrie...

ADYNA multa sanatate bebitei .

MAGDA finutza ta e adoptata? sau cum? adica zici ca e abandoanata, e intr-un leagan? Bine ca s-a vindecat Alex.
Wow, 5 ani de casnicie si eu ziceam ca esti mai tanara ca mine . Dar cred ca de fapt esti, doar ca ai fost mai harnica

CORNELIA tu sigur esti mai nervoasa si din cauza sarcinii. Dar cu TV iti dau dreptate. Barbatii astia au cu totul alte prioritati decat noi... nici eu nu inteleg de ce ne trebuie masina noua, mare si scumpa, cand am putea sa strangem bani pentru un apartament mai mare sau o casa . Dar macar la mine inca nu a cumparat-o .
V-ati luat din ala cu plasma? Ca ala sigur costa cat o casa

Eu ajuns la vorba lui Madishor cu mancarea, tot ce nu-i place lui fi-mea ii dau cu iaurt. Eu nu inteleg cum poate sa nu ii placa budinca de macaroane cu branza de vaci, oua si zahar, cand eu langa ea . Si cum ii pun iaurt, cum accepta. In cazuri extreme pun mancarea in cutia de iaurt si atunci chiar ca o pacalesc.

ROMANA ce e cu voi? Tot raciti?

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Salut, fetelor ! Am scris si aseara, dar am uitat sa ma loghez inainte si mi-a disparut mesajul... N-am mai rezistat aseara sa scriu inca o data, mai ales ca inca mi-e rau. O tin numai cu ranitidina si antacid.

Gio, imi pare nespus de rau...

Lya, sper ca sunteti mai bine !

Sanatatea pentru bebeii raciti inca !

Dana, noi cu mancarea - mai ales cea gatita - procedam la fel. Insa la noi nu e cu iaurtul, ci cu smantana.

Cata e o mofturoasa la capitolul mancare gatita. Nu ca n-are cu cine semana... Nu mananca decat o data din ciorbita sau felul doi. A doua zi, trebuie sa aiba altceva la pranz. In schimb, ar fi cel mai fericit bebe daca ar manca numai frpiturica la gratar cu piureu ! Si eventual la restaurant. Acolo mananca totul si fara sa scaote nimic din gurita.

Si noi ne spunem tot numele, silabisit. Dar v-am mai spus, dracusorul meu e pe toane. Zile intregi spune o gramada de cuvinte, de nu-mi vine sa cred, si zile intregi nu vrea sa arate decat cu degetul ! Pe asta nu stiu de unde a invatat-o...

Bibi, ce spuneai de melomanul tau ? S-o vezi pe Catalina ! Cum aude pe strada manele, incepe sa danseze. La mine in casa n-a auzit asa ceva, iar la ai mei, cu atat mai putin. Daca o mai vaz zbantuindu-se pe manele, cred ca o strang de gat ! Eh, de parca ii pasa ei de toate amenintarile mele... Tot ce vrea ea face.

Sa va zic... In sfarsit, am aflat adresa de la noul job al fostului. I-am pregatit o mare surpiza si i-am trimis recomandata cu hotararea judecatoreasca. Ma gandesc cu groaza ce telefoane sau mesaje voi primi azi sau maine cel tarziu.

Intrebare... Voi cum mai faceti baita piticilor ? Noi am renuntat la cadita de cateva luni, dar de atunci tot am probleme. Catalina vrea sa stea numai in picioare in cada si aluneca si mi-e al naibii de greu si s-o tin sa nu cada si s-o spal. Cum faceti ? In fund nu sta, orice jucarele i-as da.

Mergi la inceput