Copilasi de iunie-iulie 2003 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna, fetelor !

In sfarsit, am net si acasa !
Gio, imi pare rau de ce ne-ai spus. Va tin pumnii si ma rog ca totul sa fie bine.

Cornelia, sper sa-ti treaca greturile cat mai repede. Eu habar n-am ce sunt alea, am scapat.

Alinuta, ai o frumusete.
Cu fumul de tigara... Deschid geamurile si usa la balcon... Eu, fumatoare inraita, cred ca ma las. Azi mi-a fost groaznic de rau si cred ca de la atata tutun. Si in clipa asta tocmai mi s-au terminat tigarile. Noroc ca mi-e prea frig sa ma duc sa-mi cumpar. Sa vedem cum o sa rezist maine dimineata, la cafea...

Cu copilul lasat la bunici, probabil ca eu sunt campioana absoluta. Nu-mi face placere, dar n-am incotro. Si zilele astea a trebuit s-o las si noaptea, mie inca nu mi-au dat drumul la caldura., iar caloriferul electric nu face fata. Azi, cand sa plec de la ai mei, a venit Cata la mine cu hainutele si cu ghetutele la mine, mi le-a pus in brate si tot spunea "ka", "aca", in traducere "pa, mergem acasa". Dar decat sa raceasaca... Asta e.

Si... fi-mea in patut normal ?!? Pai dimineata o gasesc pe frigider sau pe lustra ! Intai trebuie sa treaca de faza cu cataratul pe tot ce poate, altfel nu ar fi in siguranta si mi-e teama ca nu as auzi-o, Doamne fereste.

Cu cuburile... Si Cata face turnulete de cateva zile, dupa care normal ca le arunca cat colo. Oricum, dimineata ii place sa vada ca are turnulete si castele facute, sa aiba ce darama... Rade in hohote cand le vede facute, capata viteza si in 2 secunde nu mai vezi nici unul... Trebuie sa te feresti. Dupa care face si ea un turnulet. Si nici asta nu rezista facut mai mult de cateva secunde. Ne plac lucrurile zburatoare.

Ieri am fost iar la o petrecere de bebei. Sufla intr-un fluier si ii placea atat de mult, ca intai radea in hohote, dupa care sufla...

Va pup, ca mor de somn si mi-e in continuare rau de la stomac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Revenim si noi,
pt cele care au intrebat, bb nu a rezistat decat cateva minute, acum e ingeras....
despre fi-mea chiar nu am chef sa scriu acum,si nici sa citesc, dar in max 2 sapt o sa-mi puna net prin cablu, asa ca mai vb,
Gio si Taisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Buna !

Uf Gio, doamne ajuta pe parinti sa treaca peste durerea grea !

Una rece, una calda, pupici Alexandrei, cred ca-i miss topic,
adica voiam sa zic sigur !!

Elena, cepele se pun cu foi (coji) cu tot sau cum le-o zice.

voiam sa va mai raspund da' nu mai pot, ma ia somnu'
hai va pup si revin,
nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Ehehhee fetele mosului (as zice eu ale babei da' unele mai invidioase ar interpreta) iaca am revenit dupa o luuuunnga si nemeritata pauza.

In acest rastimp nu s-au intamplat prea multe si cate s-au intamplat a avut placerea simpaticul meu sotz sa va comunice.
So, in jur de 20 cand se intorc grecii mei in tara ne intalnim sa imi renegociez salariul...dupa care ma intorc ma intorc la job.

Maya este ok, o nebunica haioasa foc. A mai invatat si ea cuvinte noi, lucruri noi...zilele trecute ne-a socat cu o faza...era dimineazta in WE, noi de abia ne trezeam..inca adormitzi in pat cu Maya treaza intre noi care satula de asa parintzi adormitzi se da jos din pat...eu n-am de lucru si o intreb "Ce faci Maya? la care ea imi raspunde fara sa ma priveasca: PLECam crezut ca nu aud bine....Razvan s-a ridicat instantaneu din pat, a facut ochii cat cepele, constinet fiind ca fie-sa a grait...si o mai intreaba si el " ce ai spus Maya? la care ea ii raspunde:GATA..ce sa va zic..faza asta ne-a daramat.....

Acum stie clar de DA si NU si le foloseste corect...chiar cu miscarea de cap aferenta...de ex: mergem afara? raspuns prompt: DA, sau ne culcam?,imediat aud..NU, NU...vehement.
Citim zilnic reviste MAMI...este terminata..se plimba dupa mine prin toata casa sa ii povestesc din ele....dar pasiunea ei nr. 1 este telefonul, fix , mobil..nu conteaza..doar sa fie cineva la capatul celalalt..a inceput sa fie interesata de desene animate..se uita si rade de nu mai poate...

Tot la relatari despre Maya trebuie sa va spun ca am fost cu ea la Gina Palicari....mi-a placut, pare o bunicutza tare de treaba si cu multa rabdare.....eram oarecum ingrijorata de greutatea Mayei..am plecat mai mult decat satisfacuta...m-a felicitat ca am alaptat-o atat de mult, ....si a decretat ca a crescut excelent si ca nu am nici cele mai mici motive sa imi fac griji, ba dimpotriva o tot lauda...
Noi nu ne mai laudam cu greutatea noastra..de cand am intarcat-o, desi mananca muuuult mai bine acum , a slabit..are 14.500.

Cam atat despre noi...

Bibi, si mie mi-a fost la naibi de dor de voi...de abia asteptam sa intru...acum mi-am luat o cartela dial-up pana o rezolvam cu cablul...Banuiesc ca nu ati mai fost la nunta cu nasucul infundat al lui David, nu? nu de alta dar asa chiar aveatzi o scuza...

AndraLa multi ani! pentru Luca...Nu stiu cum a nimerit Maya fix la tine atunci...si eu am crezut ca esti prima in agenda, dar esti a 4-a...asa ca singura explicatie este ca vroia sa-l scoata pe Luca in oras

Elena, felicitari pentru " Smaranditza"...parca vad ca peste cativa ani apelez la tine sa imi faci rost de bilete la spectacolul Oanei....
Bai da' Micaita este genial...auzi tu "voie,tati?"..m-a fscut praf piticul....faza cu vai, vai si cu tinutul mainii la cap o face si Maya, numai ca ea mai alterneaza vai, vai-ul cu aoleu.

Dana,si eu tot la Furia sunt acum, ..dar dupa ce tocmai am terminat Nostalgia lui Cartarescu, asta mi se pare relativ usor de citit. Si fiindca tot veni vorba de Nostalgia...o pozitionez pe locul 1 in topul cartilor mele de suflet si o recomand cu caldura tuturor....este o carte magica.

Alinutza si eu fumez in casa...ziua nu prea...doar cand ies afara..iar seara dupa ce se culca Maya fumam in bucatarie.Sa-ti mai zic data ca papusica ta este superba si ca seamana mult cu tine.

Bychi, ai terminat cu intarcatul? Cum a fost? eu imi aduc aminte cu groaza de zilele alea...aveam niste sani..woww...nu-i clintea nici uraganul.

Crisa, da' stiu ca aveti preocupari de oameni seriosi basca copil...Bravos madam....deci canale XXL, da? La urmatoarea intalnire sa iei cuvantul si sa ne povestesti ce lucruri noi ai invatat..

A mai aparut o revista pentru bb...Super bebe..in primul nr. este Mihaela Radulescu cu Ayan....este ok revista, in genul Mami....
Am luat si ultimul nr. din Academie...si am constatat ca si-au imbunatatit muuult paginile...in primul rand este mult mai groasa..are vreo 100 de pagini, mai usor de citit decat inainte cand aveau grafica aia infecta si are articole destul de interesante.

aaaa..si sa nu uit...bine ca a aparut Razvan pe langa mine care abereaza "sunt cel mai mare luptator antrenat in toate tehnicile de kung-fu" saracul..ce ti-e si cu filmele astea...dar sa revin..noroc ca l-am auzit behaind pe aici ca altfel uitam sa va spun sa intre timp am sarbatorit si noi 2 ani de la casatorie....super misto...am primit niste mega cadouri care m-au topit....

hai ca vorbim maine ca acum punem un film la video....

Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Gio, inca o data, multa putere si curaj parintilor ingerasului! Nu cred ca le poate alina cineva durerea. Si e asa de greu sa o ia de la inceput.

In legatura cu asta, te inteleg, Crisa. Eu cred ca totusi o sa te razgandesti.

La faza cu xxl, se uitau colegele la mine si nu intelegeau ce aveam de ras. Noi l-am avut promotional , dar vorba ta, cine sta treaz la ora aia?

Carmenutza, bine ai revenit! E geniala Maya cu "plec".
Si Maria raspunde cu da si nu. La nu da din cap vehement si zice "îî". Da raspunde clar, dar nu sunt foarte sigura ca ii stie intelesul, cu toate ca nu raspunde niciodata asa cand nu iiconvine ceva . Stii ca eu ma tot plang de greutatea Mariei, dar chiar daca Maya e prima in top, tocmai pt. ca ai alaptat si ea aluat foarte mult in greutate in perioada aia, nu m-am gandit ca la Maya ar fi vreo problema. Daca te-a linistit di Gina Palicari...

Ioana, de fapt cred ca e o intrebare pt. toti parintii de bebei cataratori: Ce va faceti cu ei? Cum ii supravegheati? Cum Maria le-a facut pe toate cu intarziere, abia ieri a reusit sa se urce singura pe canapea. Deci pana acum stateam linistita. O lasan in sfragerie, cu portita inchisa ca sa nu ajunga la scari, cu jucariile ei si nu aveam griji. Ei, da, dar acum a descoperit sportul alergatul pe canapea! Se urca si alearga pe canapea. Ieri am stat un sfert de ora dupa ea si am prins-o din zbor d ecateva ori (pt. ca prefera marginea). Ea rade de se prapadeste si eu nu stiu cum as putea sa o fac sa inteleaga ca e periculos (stiu ca nu prea am sanse). Acum chiar trebuie sa fie in permanenta cineva cu ea.

Si cu patutul (si tarcul) aceeasi problema. Cu toate ca bara de protectie la patut este destul de jos pt. ea, nu prea a avut tentative de evadare. Am prins-o o data cand se apleca si era s acada in cap, dar nu pare sa faca asta cand e singura. Dar mai nou, incerca sa escaladeze patutul: ridica piciorul si incearca sa treaca peste (daca stiti vechea tehnica a sariturii in inaltime ). Acum chiar ca nu mai stiu cum sa o mai tin in patut.

Andra, noi il avem pe Pisoiasul Pisu. E pe departe cartea ei preferata. Vreau sa i le iau si pe celelalte din serie. Stie cum fac toate animalele de acolo (inerpreteaza in maniera proprie). Mi-a aratat chiar si mere in carte (fructul ei favorit). Pe ultima pagina catelusa Lusa si pisoiasul Pisu dorm si cand ajungem acolo, ea duce degetul la gurita si zice "ssss".

De ceva timp incerc sa o invat culorile (oi fi nebuna?) Nu sistematic, dar ii spun culorile cuburilor, are o mingiuta cu petice colorate si pune degetelul pe culori asteptand sa ii spun eu culoarea. Si uite asa m-am trezit cu ea ca imi arata culoarea rosie si zice "oshu". Recunoaste si galbenul. ZIce si ab la alb, dar nu sunt sigura ca asociaza chiar cu albul. Oi fi dresat-o sau chiar a invatat?

Madishor, mai vrem povesti!!!! Cand ne scrii despre printesa Ana?

Va pupam,
Cornelia si Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Lya, sper ca operatia lui Ruth a decurs usor si bine. Tine-ne la curent.
Crisa, eu personal sper din suflet sa te razgandesti in privinta lui bb2, dar in aceeasi masura te si inteleg. Daca Mihai nu ar fi fost un "accident", nu stiu cand si daca am mai fi luat taurul de coarne inca o data. Ca si tine, cautam sa iau decizii definitive numai ca sa ma linistesc, sa stiu o treaba si sa nu ma mai chinuiesc cu dilema bb2 sau nu. Tu ai scris aici ceva argumente contra, dar pun pariu ca inca te macina si alea pro. Plus ca alea contra nu stau in picioare cine stie ce. In tot cazul, evident ca decizia iti apartine, dar eu zic sa nu te gandesti la hotarari definitive inca. Nu ma intind, desi tare multe as avea sa-ti spun, dar te inteleg perfect.
Madishor, Mihai a trecut de vreo cateva saptamani la pat de copil mare, respectiv fostul pat al Oanei. Nu au fost probleme, doarme bine merci in el, dar ca si pana acum, trebuie sa stea cineva cu el pana adoarme. Cam atat. Mai multa garagata am cu Oana la culcare.
Oana face teatru la Palatul Copiiilor si tot acolo face si cursurile de orga. Acuma chiar a fost remarcata si i s-a propus sa vina si la nu-sh ce suflatori. Pentru noi e departe, dar sunt foarte multumita de organizare si de profesori. Partea proasta, ca trebuie sa fie si una mai putin placuta, este ca in general cursurile sunt doar o data pe saptamana. In sensul ca, daca tu vrei ceva intensiv, tre sa o duci in alta parte sau sa-i pui profesor acasa. Eu asa cred ca voi face cu orga peste vreun an.
Cat despre "barbar"... sa o tina tot asa!
Gio, ma bucur ca iti pui cablu, asta inseamna ca o sa scrii mai des. La fel si pentru Ioana. Bibi, tu ce ai de gand????
Imi pare nespus de rau pentru nasii tai, Gio.
Nicol, mercic de info. Pana la urma m-am prins si le-am fier cu foi cu tot, daruleios nu-mi iese nicicum. Si nu prea am reusit sa i-l dau sa bea, dar insist.
Carmenutzaaaaa! Bine ai revenit! Maya e mortala, mortala! Ma bucur ca v-ati linistit cu greutatea ei si ma bucur ca in sfarsit ai reaparut.
Cornelia, chiar daca nu inteleg ei chiar tot, sa stii ca si eu ii cer lui Mihai "da-mi cubul rosu". Mi-l da pe ala galben, dar nu conteaza, in timp le invata el. Cel putin asa a fost la Oana, habar n-am cand le-a invatat ca m-am trezit ca le stia. E posibil ca Mariuca sa stie ea ceva deja, desi citeam ca vor distinge culorile cu adevarat mai tarziu un pic, habar n-am, dar cred ca e posibil sa invete culorile primare.

Fetelor, ma bucur ca am ajuns impreuna si la varsta asta a copilutilor, mai ales ca incep poznele si perlele. O tin tot intr-un amuzament citindu-va.

Mihai are inca febra, cam de 2 ori in 24 de ore. Toata lumea imi zice ca e de la vaccin, dar prea mult il tine. O sa merg la medic. Si e scartait si plangacios de mor. Plus ca e groaznic de gelos. Cand s-a nascut, toata lumea se astepta ca Oana sa fie geloasa, bla, bla, cand colo, domnul e posesivitatea intruchipata. Si se cearta nonstop cu Oana pe jucarii, mancare, poala mamii, dansat etc. Daca e dupa el, numai Mihai si mami sa fie pe planeta, in rest, dupa noi potopul. Exgerez, o adora pe Oana si pe taica-su, dar la o adica, tot la mami se consoleaza.
Va pup

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele.

Am zis ca mor in ultima saptamana, m-au asasinat cu treaba la birou, de-abia azi am spus "stop, iau o pauza de 10 min" - ca sa va scriu voua.

Ca sa incep cu vacanta cea lunga (de o saptamana) am fost la Moeciu, dar nu unde ne-a trimis Andra, ci la Moeciu de Sus, unde se terminau casele. A fost superb, prin fata vilei trecea un paraias si era o liniste incredibila. Vremea a tinut cu noi, e drept ca dimineata si seara era rece, dar la pranz ramaneam numai in pulovere.
Mariuca a mancat de nu-mi venea sa cred, ciorba + felul doi la pranz (pastrav, copanel de pui la gratar cu piure), a dormit f. bine si s-a jucat prin iarba pana n-a mai putut.
Faza cea mai dura a fost la sosire, cand am oprit intr-o poienita si peste drum erau o gramada de oi, si fie-mea mandra tare mi le arata si zicea "ham".
La intoarcere ne-am oprit cateva zile si la mama mea la Ploiesti, unde a continuat seria rasfaturilor, asa ca ne-am intors acasa cu o Mariuca legata de mine si cu o mie de toane.

Saptamana ce a trecut a fost de cosmar la mine la birou, am avut de munca pana n-am mai putut si, colac peste pupaza, Mariuca a racit, astfel incat dupa doua zile cu febra 39 ne-am dus la doctor si i-a dat antibiotic, ca n-o mai scoteam la capat. Acum e mai bine, ii mai curge nasucul, dar incepe sa-si revina (a se traduce : sa faca toate traznaile care-i trec prin cap) si sper sa fie OK intr-o zi, doua.
Am intrebat-o pe dr. ei de vaccin antigripal, si mi-a zis sa nu-i fac nimic, daca o sa vedem ca raceste des, mai bine sa-i dau OSCILOCOCCINUM, deci ne intoarecm la homeopate, in rest fructe cat cuprinde.

Din seria ce mai facem/zicem noi :
- danseaza cu mainile in sus, se invarteste si zice "ticale, ticale" (nu stiu ce-ar putea insemna)
- vine si ne iubeste cand o chemam, mai nou ne si pupa, e mortala la faza asta
- stie unde sint ochii, gura, nasul, urechile, mai incurca gura cu nasul, dar urechile le stie bine, ca are un soricel pe care-l "trage" de urechi
- "bau" - cu accent pe "a" = bau, cu accent pe "u" = bravo si aplauda
- "tichi-tichi" = tic-tac la ceas
- "cac" = tac, dar si mac, de la mac-mac
- "apa" - dar zice cu "ã", si de cate ori vede reclame la apa minerala sau oarece rau, balta, orice, zice "apã, apã"
- in rest, cele vechi : pis-pis, ham, chi-chi (chit-chit), mama, tata

Am vazut ca se discuta trecerea in patul mare, noi ramanem la patut, ca la cat se frichine ea noaptea, sigur cade din pat.
A, si ultima veste buna, de doua nopti dormim tun, ca in vremurile bune, cand o culcam seara si se trezea dimineata, nu tu ceai, nu tu luli, o punem in patut, stingem lumina, bb e cuminte si doarme frumusel pana dimineata - ptiu, sa n-o deochi.

V-am pupat ca am ramas deja in urma cu treburili.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogao spune:

Madishor m-am amuzat teribil la descrierea printului, super mesajul. Flaviu doarme oricum in patul mare de vreo 6 luni . Pe la 1 an a escaladat patul lui de copil ca are plasa pe laterale, asa ca nu pare sigur. Nici cei 4 mp ai patului nu par suficienti uneori mai auzim cite un buf. Dar vad ca de cind doarme Flaviu cu nevasta-mea, aceasta a inceput sa deschida discutii XXX. ....
Am mai pus 2 poze la Flaviu ce harnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Buna mamici,

Elena, sa nu te superi, te rog. Abia acum am citit postarea mea anterioara si am vazut oaresce multe greseli (deh, mesaj scris in graba si fara a fi citit). In loc de "nu mai dumirit" trebuia sa fie "nu m-am dumirit" si sper sa nu fi inteles ca avem pretentia sa-mi clarifici mie nelamuririle. Uff, imi pare rau. Ce mai face Mihaita? Imi dau si eu cu parerea desi nu-s mai cu experienta, poate face febra de la dinti sau maselute. Nu cred ca e reactie la Priorix; Tibi a facut febra 40 dupa 7 zile de la vaccin. Si felicitari pentru vorbaretz!
Eu tot stau de capul lui Tibi sa-l fac sa spuna lucruri noi si incep: Tibi cum face... sau Tibi spune... El se uita la mine cu o privire super inteligenta, timp in care eu tot sper sa scoata perla, si zice: "pa, ma-ma" si-si vede de ale lui.

Dimineata m-am apucat sa fac curat (ca in week-end fuseram plecati) si Tibi m-a ajutat. Am scos aspiratorul, el a luat stecherul si l-a pus in priza! Nu i-am aratat asta niciodata! E drept, s-a chinuit un pic, dar a reusit. Apoi mi-a adus mopul din balcon si cand l-am rugat sa-si duca jucariile in camera la el si le-a dus una cate una foarte mandru de responsabilitatea primita. La fel e prima data cand face asa ceva. In bucatarie am 2 sertare cu plastice unde i-am dat voie sa umble numai sa ma lase sa-mi fac treaba. In timp ce spalam vase, se apuca domnul si scoate cand dintr-unul, cand din celelalt. Ma apucasera pandaliile si ii spun sa se duca la jucariile lui. S-a ridicat tacut, a pus castroanele si polonicele la locul lor (! sertare diferite !!)si a plecat.
E asa de faina perioada asta din viata lor, cand invata multe lucruri, si imi pare ca trece prea repede si nu apuc sa savurez fiecare moment...

Lya, cum a decurs operatia? Sper din toata inima sa fie bine.
Despre intarcat. Am inceput treptat si a durat cam 1 luna si o saptamana. Avea 2 mese, dimineata si seara si vreo 2-3 gustari. La inceput, masa de seara am inlocuit-o cu biberon, dupa cam o sapt si pe cea de dimineata.... pana cand nu i-am mai dat deloc. Dar tentatia e mare si acum pt. ca lactatia nu m-i s-a oprit si ma mai apuca nostalgiile. El a acceptat destul de bine schimbarile dar mai are reminescente. De exemplu, la biberonul de seara cu o mana isi tine laptele si pe cealalta o tine in decolteul meu... O sa schimbam si asta dar treptat. Oricum nu mai trage toata ziua de bluza mea sa mai suga cate putin cand e amarat.

Gio, imi pare tare rau de copilasul nasilor. Nici nu-mi pot imagina ce simti cand trebuie sa treci prin asa ceva. E tare dureros.

Kehleyr si Madishor Pentru Tibi patutul pliant (cu plasa)nu mai era sigur pt. ca o data s-a aruncat din el. Si in plus dimineata cand se trezea se punea pe urlat sa-l scoti din el. Dar de cand e in patul mare e mult, mult mai bine. Dimineata, se da jos din pat si se duce la jucarii si numai dupa vreo 30 min. incepe sa dea cu jucariile in usa sa-i deschizi. Dar, de cele mai multe ori merg cum s-a trezit ca trebuie schimbat de urgenta pampersul ca explodeaza de atat pisi care se aduna peste noapte. Are un somn destul de linistit in patul mare (fata de tarc), dar, ca sa nu cada din el, ii pun niste paturi facute sul la margine si ii las doar o portiune mica libera la picioare pt. a se da jos din pat. Si mai exista langa pat, tarcul, pentru orice eventualitate. Camera lui e destul de safe asa ca nu imi fac griji ca i se poate intampla ceva daca se apuca de somnambulism. Si oricum il auzim....
Din ciclul incapatanarii de a dormi la pranz, azi, l-am lasat singur in camera si dupa 15 min. m-am dus sa vad ce face si daca nu cumva a adormit. Dragul de el, era in pat si dormea cu 2 masinute pe care le strangea la piept.

Alinuta, ce sa mai zic, sunteti superbe!

Cornelia, nu cred ca se poate sta permanent cu ochii pe copil sa nu faca nu stiu ce tampenii. Tibi a cazut de multe ori si de pe canapea si de pe scaun... Am incercat, atat cat se putea, sa indepartam lucrurile care ar fi putut constitui o tentatie pt. el.
Si i-am mai pus baricade, un fel de garduletze, in fata ghivecelor si a raftului cu flori, in fata mesei de tv... dar nu-i de ajuns, dar mai inventam si cu timpul sper sa inceapa sa inteleaga ce pericol il paste.

Madic deci ati fost si cu Maria in vacanta? Eu parca intelesesem ca mergeti numai voi. Ma bucur pt. voi.

Mi-e asa un dor de haladuit pe munti pe vremea asta. Toamna e anotimpul meu preferat, pesaje, aer curat... Am foat la Brasov in weekend, dar am stat sa-mi pun muraturi in loc sa plec pe coclauri. Si ma uitat pe geam si vedeam muntii... of, of ce mai probleme am si eu.

Vremea asta buna ma face sa imi doresc alte intalniri cu bb-ii astia minunati ai nostri. Poate si concretizam candva.

Mai voiam sa raspund cuiva, dar am uitat pe moment. Revin.

Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Carmenutza multa sanatate si fericire pentru aniversarea voastra si sa aveti copilasi tot asa de frumosi si haiosi ca Maya!

Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)

Mergi la inceput