Copilasi de iunie-iulie 2003 (32)
Raspunsuri - Pagina 2
Lya spune:
Sunt f stresata.Maine la 8:30 merg la spitalul de oftalmologie sa-i desfunde canalul lacrimal.O sa-i faca anestezie generala.Nu-mi mai gasesc locul si sunt f nelinistita.Sper sa fie totul bine si sa terminam odata cu ochisorul curgator si cu secretiile ca de 1 an si 4 luni ajunge.
Bychi,spune-mi si mie te rog cum ai procedat cu intarcatul sa stiu cand o fi s-o intarc pe Ruth.
Gio,sper sa supravietuiasca bb-ul nasilor.Stiu un caz asemanator care a supravietuit desi medicii nu-i dadeau prea multe sanse.
Ma tot gandesc si cu bb 2 si nu stiu inca ce sa fac,mai ales ca inc-o alaptez.Trebuie sa ma hotarasc si primul pas va fi intarcarea.Totusi, as mai vrea sa-i mai dau san pana la primavara si mi-e asa draga cand sta la san!
Sanatate la toti copilasii!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lya
Cornelia spune:
Lya, ii tinem pumnii maine lui Ruth. Sper sa se rezolve de data asta si sa nu o chinuie. Tot respectul pentru tine si pt. toate mamicile care au alaptat/alapteaza atat de mult.
Dana, eu ma gandesc sa o mut pe Maria in pat normal dupa ce vine bb2. Cu toate ca, asa se mai incurca in gratiile patutului. Dar se agita asa de mult noaptea ca si din patul mare/dublu cade. Nu stiu cand o sa fie pregatita.
Cornelia
pojogam spune:
Neata...
uite ca nu stiam toate vestile ca in w/end ati absentat!!!
Lya indraznesc sa ma bag la chestia cu intarcatul. eu una i-am dat din ce in ce mai putin si asa a fost mai usor si pt sanii mei, dar poti proceda si brusc numai ca sanii cateva zile vor fi "bomba". Oricum bravos, esti ultima laptareasa!!! Iti tin pumnii ca sa fie bine.
Dana legat de pat... Al meu copil in patul sau nu mai doarme de mult pt ca il escalada pur si simplu, desi e doar cu plasa iar noaptea nu-i ajungea spatiul de invarteala. Doarme in patul mare unde coboara fara probleme pe picioarele lui sau in somn... prin rotatie face cunostinta cu solul!!!
Bibi, Crisa, Romana ce faceti fetelor? ce fac copii?
Alina o sa ma repet dar stiu ca nu e rau... SUNTETI SUPERBE!!! Ma innebunesc ochii albastrii, doamne!
Ne auzim mai tarziu
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
madishor spune:
Legende din tara cu trei odai
_
Azi: "Barbarul".
---------------
E mic si indesat, cu par blond si rar si merge cracanat si leganat ca un batran lup de mare. Cand rade i se zguduie burta rotofeie, iar cand se supara nimic nu ii poate sta in cale. Si dragostea ii este la fel de apriga iar printesa Ana, preaiubita-i sora, se trezeste mereu pe jos cand vine barbarul sa o salute cu drag.
Manierele sale la masa ar fi fost foarte apreciate la curtea lui Harald Dinte Albastru, iar hainele sale stau intotdeauna marturie a ultimului meniu. Ca un cavaler ce se respecta obisnuieste sa arunce cu carafa de pamant dupa ce o foloseste. Si uneori si cu castronul.
Simtul sau artistic se manifesta prin pictura in iaurt si sos, sfasierea hartiilor cu pixul si minunatele desene din pete. De orice pe orice.
Multe castele a facut sa cada, si nici o poarta nu il mai poate opri. La distrus masinarii rivalizeaza deja cu industria hollywoodiana de filme de actiune. Cartile il fascineaza - sunetul acela de foi rupte il fac sa strige de fericire si sa bata din picioare.
Vocabularul sau este redus, dar stie toata lumea ca un erou nu are nevoie de multe cuvinte.
Doar cateva lucruri il mai despart pe barbarul nostru de titlul de erou desavarsit: bea doar lapte si se culca la 7 seara cu suzeta in gura. Si inca nu a salvat nici o printesa din ghearele vreunui balaur, dar asta se rezolva cat de curand.
crisotexa spune:
Of mai fetelor,
m-am intristat tare cand am citit despre nasa lui Gio. Nu cred ca in starea asta o poate consola ceva. Eu macar il aveam pe Tudor acasa si aveam la ce sa ma intorc. Ea, dupa atatea chinuri, ramane doar cu fericirea ca a simtit timp de 23 de saptamani ce inseamna sa ai un suflet mult iubit in burtica. Doamne ajuta, poate totusi face Dumnezeu un miracol si o sa-si tina si ea puiul in brate.
La sfarsitul asta de saptamana, m-am gandit serios daca mai fac sau nu un copil si intr-un final m-am hotarat ca "NU". Nu stiu cat ma va tine insa foarte multe inclina "pro" acestei decizii:
- sotul meu sta foarte putin cu noi (in timpul saptamanii il vede pe Tudor numai dimineata si in weekend de multe ori e plecat) si e foarte comod de fel
- mie mi-e destul de greu singura cu un copil si un catel (dragi desigur amandoi)
- fac in primavara 35 de ani
- parca nu ma mai simt in stare sa stau iar in emotii 9 luni de zile plus sa nu pot face nimic cu tudor in perioada aia
Daca n-a fost sa fie Mara.... Sotul meu inca nu s-a impacat cu ideea asta dar cred ca nu are incotro.
Bobi,Bibi, cum a fost la nunta?
Pojo, noi ne-am abonat la XXL (un program deocheat) ca am zis sa ne mai incinga altii daca noi.... Faza mai frumoasa este ca programul poate fi urmarit intre 1-5 dimineata cand io dorm mai mult decat tun. Tot facem misto ca sa punem ceasul sa sune dar io si daca ma scol sa ma duc la pipi, ma fac ca am uitat de TV.
Alinutza, tare frumoasa printesa ta. Sa-ti traiasca! Am vazut si "craiul" care ii face curte. Si parcul ala frumooooooooooos...
Cornelia, sanatate multa la burtica! Greu intr-adevar sa faci fata cu Maria, burticii cu griji si sotului uneori neintelegator. Sa-ti dea Dumnezeu multa putere sa treci peste toate. Noi suntem alaturi de tine, cu drag!
Lya, sanatate multa lui R
Ruth. tinem pumnii la operatie. O sa fie bine, sa vezi!
Kehleyr, eu il adorm pe Tudor in patul mare si apoi il pun in patul-tarc (la cel de lemn am renuntat ca se trezea mereu din pricina gratiilor).
Romana, ce mai faci?
Elena, mamica dubla, daca febra n-o fi de la vaccin? Faine tare fazele cu Mihaita.
Pupa Crisa
madishor spune:
Revenind la niste oi mai blande.
A incercat cineva sa-si treaca pruncul de la patut de bebelush la pat "adult"? Noi vroiam sa mai asteptam o vreme si pe urma sa-i trecem pe amandoi la pat suprapus. Intamplarea face ca la gradinita Anei sa prisoseasca un pat suprapus asa ca am zis ca il iau eu, patul ma asteapta, iar eu nu stiu cum sa fac sa tin "barbarul" departe de scara patului si nici macar cum sa-l conving sa stea in patul propriu si sa nu o ia la sanatoasa prin casa.
Tot la capitolul asta, vand patul Anei de "copil mare", daca e cineva interesat il gaseste la "mica publicitate".
Elena, unde face Oana teatru? Anul trecut Ana a "jucat" la gradinita, dar anul asta nu mai vine profesorul. Pentru don'soara artista asta era ora favorita, iar eu as fi la fel de fericita ca si ea sa gasesc o trupa de pitici actrici.
pe curand, madishor
amik spune:
crisa,esti MORTALA,SENZATIONALA!
"noi ne-am abonat la XXL (un program deocheat) ca am zis sa ne mai incinga altii daca noi.... Faza mai frumoasa este ca programul poate fi urmarit intre 1-5 dimineata cand io dorm mai mult decat tun. Tot facem misto ca sa punem ceasul sa sune dar io si daca ma scol sa ma duc la pipi, ma fac ca am uitat de TV. "
hai maaaaah,nu abandona ideea unui alt bebe...il lasi singur pe tudor?macar are veri,ceva?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
bibi spune:
Mor de ciuda ca n-am timp sa stau la taclale cu voi.
Zi aglomerata la serviciu si acum trebuie sa fug acasa.Noroc ca acolo ma asteapta David.
Vorbim maine.
Love U
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
Andra_ spune:
Buna fetele,
hai c-am luat si eu o gura de aer dupa ce-am lucrat din greu toata ziua la un proiect nasol.
M-am distrat copios citind-o pe Crisa cu XXL-ul ei, si pe Madishor cu barbatul fatal. De Alinuta ce sa mai zic: mi-a placut taaare printesa gargarita, dar daca de-acum ii pacaleste asa pe admiratori, va dati seama ce va fi peste 2-3-15-16 ani...
Lya - bafta cu operatia, sper sa se rezolve problemele macar acum.
Amik - draga mea, eu il duc pe Luca zilnic la bunici in timpul saptaminii si il iau seara, si tot plinge dupa mine, asa ca... nu-ti face griji. Noroc ca bunica-sa stie cum sa-l ia si ii da ceva de lucru, si uita. Eu imi aduc aminte cind eram copii si ne lasau vara la bunici, unde era raiul pe pamint, rasfat si o curta imensa, si tot asa plingeam de sarea camasa de pe noi, desi eram marisori daca imi amintesc eu, iar bunicii ne dadeau niste jucarii care doar atunci apareau, din alea care se umfla din plastic, jucariile banale de mare din ziua de azi, care atunci erau la mare cautare, si asa uitam c-au plecat. Iar dupa citeva saptamini cind se intorceau dupa noi, nu mai vroiam sa plecam
Gio - trista povestea ta, tinem pumnii sa se termine printr-o minune!
Dana - noi n-am trecut la pat normal, dar cred ca-l trec de la patul de lemn la cel de voiaj, ca de-acolo nu poate sa sara/ cada cind face crize, si am de gind sa-l educ nitelus ca nu mai pot sa-l iau in fiecare dimineata la noi si apoi sa nu mai dorm ca ma trage de par. Mersic ptr urare, nu sintem credinciosi dar profitam de orice ocazie sa mai serbam cite ceva Asa ca azi il serbam pe Luca, i-am luat 2 carticele si ma duc sa-i caut si o caciulita, ca sintem in pana totala la cit i-a crescut capatina din iarna trecuta. Cu ocazia asta sa va recomand carticele , sint din acele cu foi groase cartonate, e o serie cu Iepurasul Urechila, catelusul Labus, pisoiasul Pisu si Vitelusa Joitica, noi avem iepurasul si e fan, mereu il ia si mi-l aduce sa-i citesc sau se uita singur in ea (si uneori o tine chiar corect, desi mi se pare ca aceasta carte e cel putin la fel de interesanta si cu susu-n jos! ) Costa 98,000/buc. la Diverta. E un personaj tare acolo, cocosul Cucurigu, pe care i-l arat si ii zic cum face, si incearca sa zica si el. Iar in week-end a stat vreo 2 minute cu gura cascata cind i-am aratat cocosul vecinilor, iar cind l-a si auzit cum face "cucurigu"... a picat in admiratie totala.
fug dupa caciula,
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
bobi spune:
buna fetele,
la nunta nu a fost cine stie ce, a fost fain, m-am bucurat ptr cumnatii mei (de-acuma), insa nu cine stie ce distractie, taraful ala era cam facatura, nu erau aia de la mama lor, nu au bagat traditionale, incepusera si cu manele, noroc ca a existat calculator cu muzica...
altfel, suntem bine. bebe s-a prins cand am plecat si incepuse niste scheme de plangaceala, dar nu foarte dramatice. in schimb cand am venit, era la baita si ne-a auzit din baie, a inceput sa rada in hohotzele... si s-a jucat o gramada cu noi si radea, nu-i venea sa creada ca suntem acolo cu el, pui scump...
caciulite la victoria au gama larga pe la toate magazinutele si preturi rezonabile.
noi cu stam destul de bine, insa si la noi mai sunt momente de tensiune in care eu poate sunt obosita, etc, si in momentele alea pe barbata-miu il apuca o frica de genul "de ce nu ma doresti - eu te doresc tot timpul chiar daca am alte lucruri de facut, etc?" eu ii spun sa termine ce aceste lamentari telenovelistice, alteori ma las pe mana lui, trecem la fapte!
sjskdmgkggf,gm mesaj de la andi ri
bobi si bb andi