Haine de gravida

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikimi spune:

buna mamicutelor,
haideti sa va spun eu ce-am facut. am bantuit prin magazine de m-a durut burtica si mi-am clatit ochii cu "urateniile" destinate femeilor insarcinate si mi-am zis: stop !!! improvizezceva repede ca nu pot sta asa urata si prost imbracata!!!

chilotei noi? nu!!!! ca dau 1.000.000 pe 2 perechi cu care apoi ma spal pe cap: si mi-am luat body-uri de bbc pe care am sa le port si dupa aceea, nu?...

pantalonasi noi? nu!!! am complotat cu croitoreasa mea si imi taie pantalonii pe laterale, nu mult, si-n unghi ca sa nu se vada urat daca ridic cumva bratele, si adauga tricot elastic din ala super asortat la culoarea pantalonului, acolo unde nu am bata. la cei la care am bata mi-o desface, si-mi insereaza o banda de tricot care sa se muleze pe burtica. cat credeti ca ma costa operatiunea de fiecare pantalon? 50.000 lei. si pastrez bata cand termin cu sarcina sa ma duc inapoi la croitoreasa si sa mi-i faca la loc, asta daca or mai fi la moda pana ne revenim cu kg.

camasute am sa cumpar mai mari si am sa le fac cadou mamei mele dupa ce termin cu sarcina si asa o bucur si pe draga de ea. si uite asa incerc sa minimezez bugetul fara sa sufere imaginea mea, caci eu sunt "bolnava" cu hainele si incaltamintea, dar parca sa arunc asa banii pe fereastra pentru cateva luni doar....trebuie sa fac o precizare: nu intra in calcul pantalonii mulati pe picior, nu stiu la voi cum e dar la mine s-au ingrosat picioarele.

daca am gresit cu ceva, sau am uitat cumva ceva spuneti-mi, ca ne gandim impreuna la solutii sau poate aveti si voi idei mai bune ca ale mele pe care sa le dam croitoreselor noastre, sa fim si noi sic.
croitorese care sa va faca mici retusuri le gasiti la atelierele de croitorie foste de stat si or sa va ajute cu siguranta si cred ca sunt si mai ieftine decat a mea.

bafta multa si poate in viitor fac mamicile care au nascut deja,( si care au hainute cumparate si oricum nu mai au ce face cu ele) un mic site sau deschid un subiect nou cu vanzare-cumparare de hainute pentru gravidute pe net unde pot incarca si o poza.
pana atunci va urez spor la cautari.si va astept si pe voi cu idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Buna fetelor!
Eu sunt in 12 sapt de la UM si deja nu ma mai incap hainele vechi! Dresurile le port doar taiate, pantalonii ii prind cu elastic intre gaica si nasture...Jalnic.
Si eu m-am speriat de preturile la hainutele de gravide,dar am gasit in Bucur Obor (pt cele dein Bucuresti) salopete de reiat si blug la 930.000 lei (in cocor sunt 2milioane....) si pantaloni de reiat cu 550.000 (mi s-au parut rezonabili). Pantalonii ii gasiti mai exact in magazinul Siliana, din BUcur.
Spor la cumparaturi si multa sanatate!

andutzy

Am fost aseara in Obor si am probat 3 perechi de pantaloni. Prima pereche avea o croiala de iti venea sa te sui pe pereti (deci, Rici, nici macar modelul nu il puteam fura), erau cu burta dar croiti prost ca ti se aduna tot materialul ala intre picioare, iar la spate erau cu talie nu joasa ci suuuuuuuper joasa de parca o gravida asta are nevoie cand are burta la gura sa i se vada chilotii cand sta jos sau sa umble cu mijlocul gol. Celelalte doua perechi de pantaloni erau de raiat si intre masura L si XXL nu exista nici o diferenta decat la lungimea piciorului Pai io stiu ca XXL este pentru oameni care au depasit suta de kilograme conform stasurilor in vigoare. Aiurea astia nu stiu altceva decat sa nu aiba ei consumuri mari la materiale. In schimb eticheteaza cu masurile pe care le viseaza ei nicidecum cele reale!
Deocamdata ma chinui cu o salopeta de blugi si cu o pereche de pantaloni de la Rococo care a fost destul de scumputa, este si cam uritzica (da n-am avut ce face ca atunci cand i-am luat nici macar salopeta n-o aveam si nu ma mai incapea nimic.) Dar ma gandesc ca in curand o sa-mi creasca burta si n-o sa mai am in ce incapea. Si m-as duce la croitoreasa dar nu cred sa fie capabila sa-mi faca ceva fara tipar.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Androix, eu inca nu am probleme de astea (ca stii ca discutam ca nici nu am burta inca si 3 kg in minus), dar la sarcina trecuta m-am dus la croitoreasa pe la 20 de sapt si i-am explicat cam ce vreau, adica pantaloni si fuste cu burta. Adica pantaloni normali care in fata sa aiba in loc de material normal, fermoar etc o bucata de lycra de culoarea stofei respective, croit rotund sub burta, cu un elastic bagat pe banda. Si pantalonul se inchidea pe lateral cu fermoar si avea deasupra fermoarului un nasture in care se prindea elasticul. Elasticul avea mai multe butoniere la intervale de vreo 2-3 cm ca sa ii dai drumul pe masura ce creste burta. La fel cu fusta. Si am umblat cu hainele astea toata sarcina, a umblat si sora-mea si acum le voi purta din nou si probabil si sora-mea la a 2-a sarcina. Si uite asa si-au scos banii.

Nu stiu daca am fost f coerenta in descriere, dar cred ca intelegi ce am vrut sa spun. Si tiparele le-a facut croitoreasa singura si a mai imbracat apoi si alte gravide cu ele.

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Anca, si eu in principal tot de la C&A m-am imbracat la amandoua sarcinile, si am fost multumita si de calitate si de preturi.
toate cele bune
narcisa

quote:
Originally posted by an-k

spic de grau, multumesc sa stii ca m-am intolit de la C&A, au preturi bune si marfa frumoasa, mi-am luat niste blugi sub burta, asa moderni si f frumosi si de la talie pana peste burta(cu tot cu spate au material supraelastic- 38euro, si restul era cam aproape orice bluze pantaloni la 20euro
am intrat si la FoRMES dar pe langa ca nu te lipesti, e genul de magazin in care intra doar 2-3persoane, si mai au si marimi de fotomodele cea mai mare e 40 doar ca are burta, pai eu mi-am luat blugii46 sa stea ei largi ca e mai comod si plus ca e acum moda comoda, multumesc inca o data

anca DNP21martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikimi spune:

draga androix, am fost si eu la obor si ai dreptate BRRRRRRRRRR. or poate nu am nimerit, dar mi-a fost rusine sa le iau de pe umeras sa le probez... BRRRRRR. am fost la croitoreasa mea. au iesit 2 costume de office super elegante. si care nu afiseaza ostentativ burtica asa ca sper cand vor fi gata sa ma simt minunat in ele. m-am amuzat mai mult ca la unul din ele nu ma mai incheiam chiar, dar o sa-i de-a drumul de prin laterale si pantalonii mi i-a facut drepti si cu talia peste burtica ajustati la spate cu un elastic usor cat sa nu faca cumva cute la fund iar pe laterale nasturei ca sa pot sa-i mut cand am nevoie adica in cealalta saptamana. conditia e sa nu deschei sacoul. sau sa port o vestuta incheiata pe dedesubt. deci fetelor din romania, recomand cu caldura sa va gasiti croitoreasa.
carolina eu am inteles modelul care l-ai spus si probabil am sa povestesc cu croitoreasa mea la urmatoarea vizita, caci eu am 18 saptamani si ma gandesc ca pe la 22 de saptamani am sa schimb hainele din nou.
eu vreau sa-mi vopsesc parul oare pot? a mai incercat cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, eu nu sunt graviduta, dar am fost. Si pot sa va spun ca pe vremea aia (am nascut de 7 luni) nu am gasit haine de ravide si tare rau m-am descurcat. Acum, cand nu mai am nevoie au aparut vreo 2-3 magazine cu asa ceva si tare ma oftic. Asa ca pt viitoarele mamici din Cluj, vreau sa va spun ca in piata M. Viteazul sunt haine pt. voi, in statie la 31 si langa Flip.
Sarcina usoara!

mariana tache, mamica lui Stefan.
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUNA 0103 spune:

Este trist ce se intampla.....Cauti si tu o hainuta frumoasa, vesele, care sa corespunda cu starea ta de graviduta fericita, ceva viu ...intelegeti voi...si nu gasesti decat culori pamantii, inchise, care exprima numai tristete, materiale jalnice....samd
In Romania nu exista nici un interes sa se investeasca in astfel de industrie(pt. ca este o industrie), si nu stiu de ce.
Asta e...

Mergi la inceput