Haine de gravida
Raspunsuri - Pagina 2
tuti spune:
Luminita, draga mea,
Ti-e usor sa vorbesti (ca nu traiesti aici) si poti trimite 1000 de site-uri, dar nu stii cat e de greu in Romania. Este ingrozitor ce se gaseste in magazinele din Bucuresti. au niste materiale si niste culori ca o iei la fuga. Zici ca perioada de graviditate a unei femei este cea mai nenorocita perioada din viata ei.
Eu, una, nu m-am putut imbraca cu nimic din ce am vazut in oras.
O tinuta sport este ok. Iti gasesti un trening, niste pantaloni cu tricouri, dar pentru o tinuta mai eleganta - "nada".
In sfarsit, acum vreo 2 saptamani, s-a deschis in Bucuresti, la piata Dorobanti, deasupra magazinului "Nic" un magazin pentru copii si are un raion si pt. mamici. Magazinul se numeste "MOTHERCARE" - este o firma englezeasca cu lucruri frumoasa, dar scumpe.
Oricum, si afara sunt tot scumpe. Eu mi-am cumparat 2 perechi de pantaloni, foarte frumosi, iar preturile sint de aprox. 2.500.000 - 3.300.000 lei. Cam piperat, dar asta este. Chiar aveau lucruri frumoase.
Pentru mamicile cu venituri peste medie, recomand acest magazin.
Am mai gasit un magazin (italienesc), dar urma sa primeasca marfa "ML": Mosilor, langa rest. "Burebista"
Multa bafta,
Turi si
25 sapt.
PS Rici, merci pentru subiect. Ce faci?
at andreea spune:
Ferice de voi care aveti macar unde sa va scaldati ochii cu lucruri frumoase. Aici la Cluj sunt niste uratanii ca mi se face rau.
Parca in modelele astea se vede atitudinea de ev mediu a batrinilor care considera femeia insarcinata un animal care nu trebuie atins.
Urate-numai roz, mov, cu flori, cu prostii. Nu m-as imbraca asa nici pe gratis.
Problema este ca eu sunt solida de felul meu si deja nu mai am pantaloni sa ma incapa. Solutia aleasa de mine este sa-mi fac la comanda. Scump, dar cel putin arata bine.
an-k spune:
spic de grau merci pt adrese, eu ma apucasem sa bag in cos
, dar m-am oprit si am zis ca poate dau o fuga sa-mi clatesc ochii daca nu sunt f departe.
sti cumva vreounul mai aproape de granita cu belgia? aici sunt 3 mari si late dar gasesti aceleasi lucruri
tuti am vazut ca ai scris de magazinul de pe mosilor, acolo stau ai mei, si m-a cuprins nostalgia copilariei
anca DNP21martie
spic de grau spune:
An-k - vezi pe site-urile respective harta cu magazinele (fiind vorba de Belgia - "sora" Frantei, e posibil sa gasesti magazinele astea si la tine). Toate site-urile au in general rubrica asta. Si daca ai un magazin C&A vezi ca si acolo gasesti lucruri simpatice.
Tuti trebuie sa fie materiale frumoase prin Bucuresti..Doar sa ai o croitoreasa priceputa. In privinta hainelor de gravidutza - eu nu vazusem decat salopete de blugi
.. Deci (dupa mine), tot croitoria poate salva gravidutzele din impas.
Pupici multi dragi gravidutze!
Sper ca nu v-am facut sange rau cu linkurile trimise
.
Luminita
si
DAVID - 11.03.2004
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
rachel owen spune:
Fetelor, urate cum or fi materialele, macar puteti fura modelul, ca la noi nu sunt deloc, asta e dilema mea. O sa intru si eu pe adresele alea, iti multumesc pt ele din suflet.
Tuti, ai mai aparut, draga? Deja disperam. Tu de unde esti?
Rici
25 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
an-k spune:
spic de grau, multumesc sa stii ca m-am intolit de la C&A, au preturi bune si marfa frumoasa, mi-am luat niste blugi sub burta, asa moderni si f frumosi si de la talie pana peste burta(cu tot cu spate au material supraelastic- 38euro, si restul era cam aproape orice bluze pantaloni la 20euro
am intrat si la FoRMES dar pe langa ca nu te lipesti, e genul de magazin in care intra doar 2-3persoane, si mai au si marimi de fotomodele cea mai mare e 40 doar ca are burta, pai eu mi-am luat blugii46 sa stea ei largi ca e mai comod si plus ca e acum moda comoda, multumesc inca o data
anca DNP21martie
shini spune:
eu am cumparat revista BURDA din luna august, unde sunt cateva tipare pentru viitoare mamici.tiparul de pantaloni e foarte bun si mi-am facut cativa ; din tiparul pentru rochie mi-am facut un fel de tunica ce o port cu pantaloni. mai am o revista burda foarte veche cu tipar de salopeta, si vreau sa zic ca sunt mai mult decat fericita. in oradea exista un magazin special dar hainele sunt foarte scumpe si mai uratele.
andutzy spune:
Buna fetelor!
Eu sunt in 12 sapt de la UM si deja nu ma mai incap hainele vechi! Dresurile le port doar taiate, pantalonii ii prind cu elastic intre gaica si nasture...Jalnic.
Si eu m-am speriat de preturile la hainutele de gravide,dar am gasit in Bucur Obor (pt cele dein Bucuresti) salopete de reiat si blug la 930.000 lei (in cocor sunt 2milioane....) si pantaloni de reiat cu 550.000 (mi s-au parut rezonabili). Pantalonii ii gasiti mai exact in magazinul Siliana, din BUcur.
Spor la cumparaturi si multa sanatate!
andutzy
simonaeus spune:
Dragelor,
Eu am fost ieri la Roccoco pe Dorobanti, iar acolo pantalonii erau 790 mii, dar mie nu mi-au placut. Aveau si sarafane, bluze, salopete, dar destul de uratele.
Ceva mai multe modele am gasit in Titan la et. 3 (pt. cine sta in zona), dar preturile erau mai mari decat la Rococo.
Eu nu mi-am luat nimic, fiindca burtica mea e destul de mica (13 sapt.) si mai am haine pe care le pot imbraca
Simona
elean75 spune:
Drage tovarase de bortosenie, nici eu nu mai am cu se ma imbrac - sunt in sptamana 34 - deci un burtoi destul de barosan - dar nu prea imi vine sa arunc banii pe haine de gravide.
Iar in ce priveste chilotii - va sfatuiesc cu caldura sa va luati din piata chiloti barbatesti, nr XL sau XXL - sunt minunati, foarte comozi si costa cam 60.000 - 75.000 lei trei perechi, si la fel si pentru spital cand o sa nastem, ne trebuie chiloti, pe care ii vom mozoli si pata! Asa ca ar fi pacat sa cumparam chiloti de gravida - au la Help Net cu 100.000 perechea si sa ii umplem de albastru de metil sau sange sau alte chestiuni asemanatoare!
elena