Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!
Raspunsuri - Pagina 24
carola spune:
aseara la Sepultura a fost cineva?
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
herra spune:
unde la Sepultura?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
carola spune:
in Bucuresti.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
gologanii spune:
Hi!
Stiti cumva ce piese sunt in program la Rolling Stones?
Sper si la altceva in afara de Bigger Bang...
mirela68 spune:
Dimineata plecam si noi spre Bucuresti, pt. Rolling Stones.
Sper sa merite drumul si oboseala...
Nici nu ma gandesc ca nu o sa aud Satisfaction si Angie...
For those about to rock, we salute you!
Mirela
sanziana72 spune:
Are cineva nevoie de 3 bilete la Rolling Stones (din cele la 80 RON pe gazon) ? Din pacate noi le mai putem folosi pentru ca marti o inmormantam pe matusa mea .
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
psj spune:
Groaznica organizarea la concertul Rolling Stones, ca sa nu spun criminala de-a binelea. Nu stiu a cui a fost vina, pentru ca acum isi arunca vina de la unii la altii, Events ca e vina Tuborg si Coca-cola, Tuborg ca e vina Events, Vodafone ca ei au fost doar sponsori.
Cert e ca dupa ce au obligat pe toata lumea sa arunce sticlele cu apa, inauntru nu s-a putut cumpara apa, se statea la cozi de cate 2 ore pentru un pahar cu apa calduta.
La temperaturile care au fost saptamana asta a fost aproape tentativa de omor. Erau multe persoane peste 50 de ani, poate cardiaci, ce ar fi trebuit sa faca? Dupa 21.30 nu se mai gasea apa DELOC. Niste smecheri vindeau cu 10RON sticla de 0,5l.
Nu mai spun ca bonuri fiscale nu a dat nimeni.
E strigator la cer mai ales ca ieri la unguri i-au lasat sa intre cu apa, au avut si niste tunuri cu vapori de apa, plus apa gratis pentru persoanele care aveau nevoie urgent.
RUSINE organizatorilor de la noi! Doamne Ajuta ca nu s-a intamplat nimic grav si doar 300 de cazuri care au fost preluate de salvare si oamenii nu au patit nimic.
gabi_j spune:
Ca veni vorba de Vodafone, eu nu inteleg ce anume au sponsorizat ei. Preturile biletelor de la concertul din Budapesta erau similare cu cele din Bucuresti, dar acolo nu a fost nici un sponso... Nu inteleg care e faza. Poate eu sunt mai grea de cap...
Ieri am fost la concert Vita de Vie. Despot!!!
Soundul a fost f ok. Au cantat piese noi si vechi, toate misto. Au un site pe cinste. Pacat ca blogul nu e tinut la zi...
Cine merge la www.stufstock.com/?p=53" target="_blank">Stufstock? Sunt curioasa cum suna Survolaj? Blazaj* merita vazuti live. Mai sunt o gramada de nume tari pe lista.
*My mistake... Blazzaj!
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE
aidaciolac spune:
I love Despot , too.
Nu stiam ca avem rockerite pe aici.
Si eu eram fan Iron Maiden inainte , Scunk Anansie , iar acum ma cam dau dupa pustime , a fost perioada Linkin Park (care inca imi mai plac) , Him , sunt prea multi care imi plac si ii ascult cu placere.
De concerte pot doar sa visez , iar aici in Timisoara tot vin si presteaza , aud reclamele la radio .
Hei! Ficamea tot la muzica rock reactioneaza si ... la populara(de unde chestia asta cu populara ...)
Salutare!
Aida - mama de pisica mica.