Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!
Raspunsuri - Pagina 23
gabi_j spune:
In 30 iunie este concert Brian Adams gratuit la Budapesta... si eu am examen!!!
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE
roxanaz spune:
maine plecam la Kavarna pentur Heaven&Hell iar sambata la acelasi festival canta Manowar.
abia asteeeeeeeept!!
Roxana
roxanaz spune:
desi vad ca e tare liniste pe aici eu tot va povestesc cum a fost in week end-ul de concerte.
Joi - Heaven&Hell
cam 2000-2500 de participanti, de la 18 la 70 de ani. concertul a inceput la 21.45 si am scapat ca prin urechile acului de niste ploi nemaipomenite (Probabil norii plini de fulgere au fost sparti de sunetul puternic). line-up:
Ronnie James Dio - voce
Toni Iommi - chitara
Geezer Butler - bass
Vinnie Apice - tobe
oamenii canta inca ca in anii'70. Dio este in mare forma cu vocea, in orice caz nu isi arata cei 60 si de ani. Iommi e magistral iar Apice a fost si el tot in mare forma.
au cantat multe piese de pe MOb Rules si, surprinzator, si de pe "Dehumanizer". audienta a fost teribil de conectata iar la "Children of the Sea" si "Heaven&Hel".....delir! in play list a fost si una dintre alte favorite ale mele, "I". din pacate sonorizarea a lasat mult de dorit, vocea nu era in ton cu celelalte canale dar....sentimentul de a ii vedea pe cea mai mare trupa de rock existenta inca.....a depasit orice inconvenient. am plecat nauci pe la 12.30. de fericire singurul regret e ca nu au cantat si "TV Crime"
play list-ul complet (sau aproape ca am senzatia ca imi scapa o piesa ):
E5150
I
Children of the Sea
Die Young
Voodoo
Computer God
Slipping Away
Neon Knights
Heaven and Hell
Falling from the Edge of the World
revin cu review-ul de sambata, Manowar.
Roxana
carola spune:
Am fost aseara la Marilyn Manson si Alice Cooper! Super showul!
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
gabi_j spune:
Carola... taaare!!! La Manson a fost ceva de pe albumul nou?
Noi s-ar putea sa mergem la Sziget la Budapesta. Trebuie sa gasesc cazare, musai! Ia uitati-va www.szigetfestival.ro/program.html" target="_blank">ce o sa vad (daca ajung totusi...)
Am comandat albumul nou de la Vita de Vie "Egon" - este fff fain. Am vazut in magazine cu 25 ron, iar de pe siteul lor se poate cumpara cu doar 15. A meritat din plin. E un album cu un sound sanatos si piese cu un stil rock modern.
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by carola
Am fost aseara la Marilyn Manson si Alice Cooper! Super showul!
cool, ce mai face bosorogul de Alice Cooper? imi doream sa il vad si pe el. ce a cantat?
Roxana
carola spune:
A bisat cu "Poison" :)
poze aici :
http://www.curatmurdar.ro/photo/displayimage.php?album=12&pos=73
a cantat cu Manson pe scena. 1 piesa
http://www.youtube.com/watch?v=qrJK4jel-5Q
Nu sunt fan Alice Cooper si Manson, dar mi-au placut. si showrile au fost reusite.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
gabi_j spune:
Carola, merci pt linkuri. Imi pare rau ca nu am ajuns la B'estival.
Ieri noapte am ascultat Manson in timp ce invatam pentru un examen, si a iesit asta din mine.
herra spune:
quote:
Originally posted by roxanazquote:
Originally posted by herra
hello, la Bucuresti nu stiu inca, dar sper sa ajung www.venezia.net/musicfestival/index.php" target="_blank">aici!
(daca da Domnul si suntem sanatosi cu totii)
asta da super festival!!!! ce pacat ca nu voi putea ajunge....
Roxana
din pacate nici eu nu am mai ajuns; si nici nu s-a mai tinut - a avut loc o furtuna, s-a rasturnat instalatia de sunet si au fost ceva raniti...
gabi_j spune:
Azi vor veni Evergrey si maine Manticora la zilele cetatii Oradea. Eu inca nu i-am auzit (de fapt nu am auzit de ei) niciodata. Sunt curioasa totusi pentru ca am citit pe net ca is misto.
Vor mai canta si Sarmalele Reci, Timpuri Noi si Vama.