Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!
Raspunsuri - Pagina 22
mirela68 spune:
For those about to rock, we salute you!
Roxana, sunteti fericiti pt. ca sunteti aproape de Kavarna, cum apare ceva una-doua sunteti acolo. Pentru noi e mai complicat , suntem prea departe. Urmatorul concert pe care-l vom bifa este Bucuresti-Rolling Stones.
Mirela
mirela68 spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Intr-adevar, foarte ...impresionate impresii, multumesc, o sa merg si eu la acelasi concert in iunie si abia astept, VIS asa e (bilete randul doi ).
Ultimul concert la care am fost: Eric Clapton; e ca si cand dumnezeu canta la chitara.
www.youtube.com/watch?v=0UaOHZJoLfA" target="_blank">solo chitara Eric Clapton
Tare mult as vrea sa fac si eu poze la concerte, din pacate singura data cand am avut camera mi-au luat-o la intrare, era din aia de unica folosinta, de atunci nu am mai incercat.
Intradevar securitatea la concertul Roger Waters a fost mai mare ca la alte concerte. Dar nu-ti face probleme , ce vei vedea iti va ramane in minte, in suflet pt. tot restul vietii. Imagini, din concert o sa gasesti destule pe internet...
Pe Eric Clapton l-am vazut si noi anul trecut , tot la Budapesta. Asa e: un chitarist desavarsit.
Mirela
Llaura spune:
quote:
Originally posted by mirela68
ce vei vedea iti va ramane in minte, in suflet pt. tot restul vietii
Mirela, din asta rezulta clar ca nu esti maritata cu barbatu-meu care daca nu pozeaza tot practic s-a dus degeaba undeva (aualeu si ce ma enerveaza cateodata )
Camera mi-au luat-o la Rolling Stones, in Washington DC, unde la cate concerte am fost ne-a trecut prin detector de metale si ne-a cautat in poshete. In Canada se schimba treaba, nici o cautare nimic; sa vedem cum va fi la Roger Waters. Partea interesanta la canadienii astia e ca tot felul de cetateni cu figuri si varste absolut respectabile trag si ei cate un joint la concertele rock, prima data m-a cam shocat ce sa zic.
El barbatu-meu a mai fost la un www.youtube.com/watch?v=X8Ifi3SodZE" target="_blank"> show , recent, cu Roger Hodgson, tipul de la Supertramp, mie mi-a placut tare (a scos si dvd si l-am vazut), barbatu-meu zice ca e rock pt femei, in fine gusturi si gusturi.
roxanaz spune:
Mirela, ai dreptate, dar pe mosii de la H&H nu i-as fi pierdut chiar daca era singurul concert la Atena! nu am vazut niciodata Black Sabbath live si asta e "as close as I can get". am citit niste review-uri despre deschiderea turneului lor si cica este superb. oricum in state au cantat cu Megadeth in deschidere....ala da regal!
Llaura hahahahaha "rock pentru femei" .
am vazut (in "Elle"!!!!) la cronica lui Tom Wilson recenzia pentru o compilatie noua de blues pe format DVD/CD prezentata de Kenny Wayne Shepperd, cred ca merita luata! aici aveti ceva detalii, plus un review: www.artistdirect.com/nad/store/artist/album/0,,3785752,00.html" target="_blank">10 days out
Roxana
gabi_j spune:
Roxana, am mai citit despre 10 days out. Cred ca trebuie sa fie misto. La noi oare de unde se poate cumpara/comanda?
Ma bucur pentru cei/cele care au ajuns la concerte faine. Vara asta suntem in dilema mare: B'Estival sau Sziget?? Manson sau Nine Inch Nails?? Alice Cooper sau Chris Cornell? Morcheeba sau the Chemical Brothers?? Offf...
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
Roxana, am mai citit despre 10 days out. Cred ca trebuie sa fie misto. La noi oare de unde se poate cumpara/comanda?
aaah asta e un vis frumos cu cumparatul/comandatul. ca de, la noi se vinde alta muzica . se poate cauta pe anumite site-uri....stii tu care. acolo am gasit doar varianta audio. si se mai poate comanda de pe amazon daca aveti vreo adresa de trimitere prin alte tari.
Roxana
gabi_j spune:
Roxana, am inteles!
Vedeti ca abonatii clicknet pot castiga bilete la B'estival (1000 buc). Eu nu-s abonata la ei, dar din greseala m-am inscris, si mi-au confirmat inscrierea....
Gabici
DarkBendis spune:
La Sibiu la Artmania merge careva? Within Temptation, Tarot(trupa lui Marco din Nightwish), Anathema, My Dying Bride, The Gathering,Haggard, plus Iris, Cargo, Altar, Celelalte Cuvinte, Luna Amara si Vita de Vie. Eu daca as fi in tara... asa m-as duce...
Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
gabi_j spune:
quote:
Originally posted by DarkBendis
La Sibiu la Artmania merge careva? Within Temptation, Tarot(trupa lui Marco din Nightwish), Anathema, My Dying Bride, The Gathering,Haggard, plus Iris, Cargo, Altar, Celelalte Cuvinte, Luna Amara si Vita de Vie. Eu daca as fi in tara... asa m-as duce...
Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Ce misto!! Si ce rau imi pare ca atunci voi fi in plina sesiune...
Tocmai mi-am comandat albumul nou de la Vita de Vie. Sunt curioasa cum suna. Si de ceva vreme ma tot pregatesc sa comand Overdose-ul lui Daniel Silvian Petre, cred ca am s-o fac tocmai acum!
Am mai cumparat albumul nou de la Desperado. Cand vreau sa ma inveselesc bag cd-ul lor, si rad una buna. Sunt haiosi baietii, si canta foarte bine.
Gabici
Tzuni spune:
www.youtube.com/watch?v=oRUmjphVqFk" target="_blank">YES, Changes
URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos