Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!
Raspunsuri - Pagina 21
mirela68 spune:
1st part:
In The Flash
Mother
Set The Controls For The Heart Of The Sun
Shine On You Crazy Diamond
Have A Cigar
Wish You Were Here
Southampton Dock
Fletcher Memorial Home
Perfect Sense Parts 1 & 2
Leaving Beirut
Sheep
Dark side of the moon:
Speak To Me
Breathe
On The Run
Time
The Great Gig In The Sky
Money
Us And Them
Any Colour You Like
Brain Damage
Eclipse
Encores:
The Happiest Days of Our Lives
Another Brick In The Wall Pt. 2
Vera
Bring The Boys Back Home
Comfortably Numb
moniboni spune:
mirela pt tine si sar'mana de info!
si...cum fu cand a cantat shine on u crazy diamond? pt. mine asta e no. 1 in top 10...Restul se mai schimba, dar asta ramane
mamica de rockerash
mirela68 spune:
SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND
...sub milioanele de balonase din sapun care cadeau peste noi...
eram inmarmuriti, carnea incepea sa ne tremure, lacrimi ne-au aparut in ochi... toate astea, vegheati de imaginea lui Syd Barret, de pe ecranul imens, din spatele lui Waters....
roxanaz spune:
Maine plecam spre Kavarna, duminica va fi deschiderea sezonului de concerte, cu ceremonia in care Glenn Hughes va deveni cetatean de onoare al orasului. dupa aceea concert, iar dupa-miaza Gamma Ray. abia astept!!!
Roxana
roxanaz spune:
ne-am intors...a fost extraordinar.....ne-am intalnit cu Glenn in persoana, am stat de vorba, a promis ca vine si in Romania . este o persoana extrem de calda si de prietenoasa, fara fite de vedeta si fara protocoale de maxima securitate. mai aveam nitel si beam o bere impreuna daca avea timp. aveti mai jos cateva dintre poze....din pacate spun prea putin despre feeling-ul zilei trecute http://community.webshots.com/album/558953892rPVxcI
Roxana
roxanaz spune:
hm, ce liniste pe aici...ce se intampla?
eu am intrat sa va aduc aminte de asta: Heaven&Hell pe 28 iunie, Kavarna.
Roxana
Llaura spune:
quote:
Visul nostru s-a implinit. L-am vazut pe Roger Waters
Intr-adevar, foarte ...impresionate impresii, multumesc, o sa merg si eu la acelasi concert in iunie si abia astept, VIS asa e (bilete randul doi ).
Ultimul concert la care am fost: Eric Clapton; e ca si cand dumnezeu canta la chitara.
www.youtube.com/watch?v=0UaOHZJoLfA" target="_blank">solo chitara Eric Clapton
Tare mult as vrea sa fac si eu poze la concerte, din pacate singura data cand am avut camera mi-au luat-o la intrare, era din aia de unica folosinta, de atunci nu am mai incercat.