Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mersi gabi, pe 9.12 deci in constanta. sper sa nu ratam.
moama ce scumpe is biletele la roger waters.....:(
sa inteleg ca nu vine nimeni de revelion la kavarna?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

m-am mai linistit cu preturile la Waters;
pe siturile unguresti de bilete online se vind la 17000 forinti
asa da, vine cam 63 de euro, asa mai merge , dar 150E era cam mult!
de curiozitate , Roxana, cit ati platit la Glenn Hughes, la A38 ?
voi cum va procurati biletele?

Sigur ca mi-ar placea la R.J.Dio si ce bine de voi ca sunteti la doi pasi de Kavarna.
Pt. noi e cam departe, de fapt e aceiasi distanta cit si pina la Budapesta... Chiar, voi la Budapesta cum ajungeti ca e cam departe de Constanta?
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

A fost atat de misto la concert la Celelalte Cuvinte, ca mai mergem o data la Timisoara. A fost... o experienta aproape metafizica pentru mine, si pentru majoritatea celor care au fost prezenti in sala teatrului. Aici biletul a costat doar 10 RON.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mirela68
Roxana, cit ati platit la Glenn Hughes, la A38 ?
voi cum va procurati biletele?

am platit 5800ft pentru un bilet, adica 26 de euro. de la a38 le poti lua online daca ai card de credit sau de acolo direct. mie mi l-ea luat o prietena din oradea.

quote:
Originally posted by mirela68Chiar, voi la Budapesta cum ajungeti ca e cam departe de Constanta?

cu avionul din bucuresti se face o ora, pana la bucuresti 2 ore.

Gabi abia astept sa merg si eu la celelalt cuvinte pe 9.12!!!!!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Rockeri si rockerite s-aveti noroc in noul an!
La cit mai multa muzica BUNA si concerte din belsug!

Roxana, ai ajuns la Kavarna? L-ai vazut pe Dio?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Va urez si eu un an bun!

Ieri am vazut DVD-ul dublu 'ANOUK IS ALIVE'... si am ramas cu gura cascata. Tipa asta are o voce extraordinara si live. Pot sa spun ca nu am mai vazut un concert atat de reusit din toate punctele de vedere: si ca sunet, si ca imagine, cu instrumentisti profesionisti, iar de Anouk nu mai zic nimic... Gorgeous!
V-il recomand cu caldura. (concertul)

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">MUZICA PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

sunt complet de acord cu Gabi, Anouk este criminala! are o voceeeeeee!!!! mega voce. albumul ei de debut, urban solitude, este unul dintre cd-urile care nu parasesc niciodata masina
Mirela din pacate nu am ajuns de revelion la Dio ptr ca nu am avut cu cine sa il lasam pe Patrick. nu e bai....data viitoare.
a propos de kavarna, Glenn Hughes va fi facut cetatean de onoare al orasului pe 6 mai. http://kavarna.pro-rock.net/?page=news/shNews.php&id=44 aci stirea, dni pacate site-ul e doar in bulgareste. pe ghpg.net gasiti stirea in engleza. asa ca precis nu lipsim de la faza asta!
Gabi, am fost la celelalte cuvinte la constanta, a fost fff frumos!
caut acum concerte din primavara asta, din pacate nu se afiseaza inca. nu as vrea sa pierd reuniunea marilor sub numele de Heaven&Hell (Dio, Iommi, Geezer Butler si Vinnie Apice) care vor avea si turneu anul asta. ei nu pot folosi numele de Black Sabbath (ca e proprietatea lui Ozzy - baiat destept ) asa ca au ales numele Heaven&Hell.
va tin la curent.

R

PS: eu sunt in perioada "remember", ascult numai rock din '80.....cred ca de vina e vremea asta care seamana a primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

:)) eu sunt prinsa in the 90's de o mare bucata de vreme...am crescut cu Nirvana si Alice in Chains si tot ce insemna grunge. Si-acum folderul meu Nirvana din comp are o marime impresionanta...m-am ocupat (si-au avut si altii bunavointa) sa strang cam toate piesele lor...
Eh...bineinteles ca ascult o tona de alte chestii, si metal, mergand pana la melodic death cand ma apuca dorul de salbaticie :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

..nu ma intrerupeti! Jethro Tull...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laina

:)) eu sunt prinsa in the 90's de o mare bucata de vreme...am crescut cu Nirvana si Alice in Chains si tot ce insemna grunge. Si-acum folderul meu Nirvana din comp are o marime impresionanta...m-am ocupat (si-au avut si altii bunavointa) sa strang cam toate piesele lor...

io ma simt prea batrana de obicei pentru grunge....dar cred ca e doar chestie de environment
quote:
Originally posted by LainaEh...bineinteles ca ascult o tona de alte chestii, si metal, mergand pana la melodic death cand ma apuca dorul de salbaticie :))

Crematory, Laina?
Tzuni doamne fereste cum sa te intrerupem!
a propos de hair rock din '80, isi mai aduce aminte cineva de TNT? "ten thousand looovers "

Roxana

Mergi la inceput