Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Salutare,
Ma bucur ca este activitate si la subiectul asta. Eu acum ma distrez ascultand emisiunea 'Hot City' pe City FM, acum cu un Deep Purple dupa Dire Straits. Misto emisiune.
Recent mi-am deschis un cont pe www.pandora.com care este un sit cu o baza de date imensa cu muzica pe care o poti asculta online, si e gratis. Trebuie sa iti alegi o trupa/un artist sau o melodie care iti place, si ei dau drumul la tot felul de muzici asemanatoare. Poti sa votezi ca iti place sau ca nu iti place piesa curenta. Daca nu-ti place, schimba automat pe alta. Am gasit chestii interesante...
Eu sunt in faza Chris Cornell si Audioslave... ce barbat frumos...

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">MUZICA PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

am luat si eu cunostinta de pandora..prea tare site-ul. recomand cu cea mai mare caldura! :D Audioslave rocks indeed, si mine imi plac. Iar din melodic death, cred ca dragostele mele mari sunt Amon Amarth si In Flames...am eu asa o atractie pentru astea doua...
Hey!! nu poti fi niciodata prea batran pentru grunge!! :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

super subiectul acum l-am descoperit

guns'n'roses si metallica is cei mai tari pentru mine...axl rose a fost idolul meu in liceutot dormitorul era acoperit cu postere cu el si cu toata formatiacei mai tari si eu ii astept sa revina in forta

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by nushulica
axl rose a fost idolul meu in liceutot dormitorul era acoperit cu postere cu el si cu toata formatiacei mai tari si eu ii astept sa revina in forta

pacat de instabilitatea lui mintala totala. omu ala nu o sa isi mai revina niciodata.... in schimb iti recomand sa asculti alte trupe formate dupa dezmembrarea GNR de Slash&co, adica Slash's snakepit si Velvet revolver, mie imi plac mult de tot!

interesant de tot site-l pandora, mersi Gabi!
deci incep sa ma simt din ce in ce mai batrana - who's audioslave?
keep on rocking in a free world.....

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Audioslave e trupa lui Chris Cornell care a fost solist la Soundgarden.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">MUZICA PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Uauu ce subiect.Acum l-am descoperit.
In tinerete am fost fan Metallica , postere pe toti peretii, tricouri cu formatia, bocanci blugi rupti in genunchi.he he ce vremuri....
Acum ca am imbatranit si am si copil ascult Eric Clapton , Santana , Vama Veche.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

si eu am fost fan Metallica...acum m-am mai departat de ei, nu pentru ca sa fi crescut eu, si acum ascult chestii zbuciumate, ci pentru ca s-au cam distantat ei de sunetul ala care m-a atras pe mine, gen Fade to Black si Unforgiven si...everything else old and good!
Da...stiu...imi pare rau de Axl, super muzica faceau si ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aha, mersic Gabi de update, imi placea mie Soundgarden da' nu intr-atat incat sa ii urmaresc evolutia.
hai sa va zic teoria mea despre G'NR: in trupa aia muzica o facea Slash. punct. Axl aducea exact nota de nebunie/psihoza si sex-appeal de care e nevoie intr-o formatie rock pentru a avea un enorm succes. daca ascultati ce a scris Slash in continuare cu celelalte trupe ale lui vedeti clar despre ce e vorba. nu mai suna la fel...ca nu mai suntem in anii '90 si nu mai e vocea lui Axl care rupea totul - dar ritmul, melodicitatea, sunt la fel.
Laina de acord cu tine in legatura cu Metallica....heheheee, alte timpuri.
multzamesc inca o data pentru pontul cu pandora, ascult de ieri. nu prea au ei unele chestii dar imi place!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Salut!
Din liceu am fost fan Rammstein, Metallica, Guns'Roses si Nirvana.
Inca ii ascult destul de des!
Rammstein rock!!
http://www.rammstein.de/

Mergi la inceput

hehe...vremurile bune...GnR si Nirvana...Oameni buni, voiam sa va intreb, ati avut vreunul norocul sa-i vedeti in concert live?...

Mergi la inceput