filme indiene-va plac?
butonam aseara tv-ul si am dat pe tvr1 peste un film indian. un film plin de culoare si muzica (ccc ca toate filmele indiene de altfel)si stop, ma opresc pe el. era o floare si doi gradinari. il mai vazusem cand eram mai mica dar nu mai mi-aduceam aminte care era subectu. am mai si bocit putin, dar mi-a facut placere sa aud melodiile pe care le am si eu pe placi (epoca naarghita ati prins-o?) voua va plac sau v-au placut filmele si muzica indiana?
gen, o mamica de marius
Raspunsuri
DianaP spune:
Cand eram mica eram inebunita dupa filmele indiene. Cum aparea unul nou la cinema eram prima. Daca stai si te gandesti erau pe primul loc in epoca lui raposatul.
Acum nu cred ca as mai avea rabdare sa urmaresc unul de la cap la coada.
Si eu fredonam melodiile lui Narghita(in cichi dana, in cichi dana, dani u pardana...in cichi dana). Sunt convisa ca nu am scris corect,dar de auzit asa se auzea...
Diana29sapt&Alexa
AYUMI spune:
Mie mi-au placut mereu filmele indiene.Si acum parintii mei imi mai trimit casete inregistrate cu filme indiene.
Andrada spune:
Mai imprumut de la colegii indieni (ei le stiu p-alea bune!!). De altfel nu refuz nici o natie (in departamentul meu am colegi din vreo 15 tari)
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
alibaba spune:
mie filmele nu prea imi plac ...mi se par nitel cam telenovele.... in schimb imi plac mult de tot muzica si dansurile lor ( mai ales cantece interpretate de fete) .... sunt extrem de melodioase si dansurile sunt foarte feminine .... dar am observat in ultima vreme aparitia unor pseudoartisti indieni pe la atomic, mtv ... care impletesc muzica lor traditionala cu tot felul de influente ultramoderne si iese o cacao ...
aniela23 spune:
le adoram cand eram copila, dar de curand mi-am cumparat un film indian si mi-am dat seama ca nu mai am rabdare sa le urmaresc, ca mi se par plictisitoare si prea siropoase.Dar totusi,sunt atat de diferite, e impresionant sa vezi cum,chiar daca numai in filme,indragostitii sunt marcati de o pasiune atat de mistuitoare.Si mai ales melodiile lor sunt minunate.Inainte credeam ca modul lor de a dansa nu are nici o semnificatie, ca dau si ei din buric in ritmul muzicii, dar am aflat ca de fapt fiecare gest inseamna ceva, e un mod de comunicare fara cuvinte cu Budha.Uimitor.
Am vazut de curand DEVDAS.Mey oameni buni, actrita principala e atat de frumoasa ca ma obsedeaza,nu ma pot abtine sa nu ma uit zilnic la cate vreo secventa din film, este absolut perfecta, as da 10 ani din viata sa arat ca ea.
lilib72 spune:
Si eu ma uitam la filme indiene cand eram pustoaica imi placeau mult, acum sincera sa fiu nu mai imi plac le vad cu alti ochi, asa cum a spus o colega, seamana cu telenovelele, pe care eu le detest.
liliB
smillaraaq spune:
"Prietenii mei elefantii" - l-am vazut la cinema cand eram mica de tot. Nu-mi mai aminteam nimic decat un cantec, care se asocia natural cu titlul asta si pe care, desigur, afona fiind, nu-l puteam reproduce.
Ei bine, am revazut filmul la Antena 1 in uichend, am stat lipita de televizor pana a venit cantecul ... era asa cum mi-l aminteam!!!!
In general din filmele indiene retin doar muzica ... acuma ca ma gandesc.