Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La multi ani Dan Cosmin!!!Sa crsti mare sanatos si frumos!!!

Ana super idee...eu mi-am luat din ro...."jurnalul copilului meu"....nu prea am apucat sa scriu in el...de lenea e cucuoana mare...
Andra mamica lui Robert... sanatate sotului tau!!!

Rachella iar a racit...ai curg mucii si tusete..ce ma fac eu cu fata asta?...ca nu mai stiu....la dr. nu ma mai duc ca sigur ai da antibiotice....si deja sistemu iei imunitar e scazut(cred eu..nu stiu) ...asa ca o sa incerc so fac bine cu frecitie, calpol, sirop de cepa...
Nu stiu cum naiba se imbolnaveste asa de usor...ca imbarcata e ..in curent nu o tin...pe jos nu sta...nimeni din casa nu e racit..sunt terminata chiar nu pot sa inteleg....de ce o fi asa de sensibila???????
Ma ziceti-m si mie va rog ce sai mai dau ptr raceala?????????????????

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Multumim ptr. urari!

Da, azi a implinit Strumful meu Cosmin, 9 luni si mami e tare fericita! Am un bebe mare, sanatos, cam neastamparat ca nu sta o secunda si nu ma lasa sa fac mai nimic, dar cine e iubitul nr. 1 al lui mami?! Cosminel, normal! LA MULTI ANI COSMIN! Dragul lui mama dar si al lui tata, care e topit dupa el!

Si ca de obicei, Cosmin ne face o surpriza de ziua lui, asa ca azi avem inca un dintisor deja iesit (la fix 4 luni distanta de ceilalti)a iesit incisivul din stanga sus si e aproape iesit si cel din dreapta! E jumatate iepuras si jumatate ce?..vampiras?????? De ieri a inceput sa pape mai cu pofta... de fapt a papat tot, la toate mesele si chiar cu placere! Dar cu dormitul tot asa, se trzeste noptea si e in picioare... ce sa ma fac? Oare o fi in regula sa fi tzop in picioare, inca nici treaz bine... el nici nu se mai ridica in fund ci direct in picioare...Ma gandeam ca daca avem tarc poate era mai bine dar ieri am fost in vizita la o prietena care are tarc si am testat, la fel de usor s-a ridicat... de pe burta, in genunchi si imediat in picioare! Nu stiu ce sa fac cu situatia asta...cum zicea si CataD... Deci face ce face si tot vine la noi in pat... ca e ora 2-3 noaptea sau 5-6 dimineata... somnul tot cu noi in pat si-l continua... si eu tot cu palme in cap ma trezesc si vad o mutritza tare zambareatza si multumita de ceea ce a facut...!

L-am masurat si cantarit: are 9.800 kg si 77.5 cm, a luat 300g in greutate si 1,5 cm in lungime!

Andra (Robert) imi pare sicer rau dar lasa ca o sa fie bine!

Anda, felicitari lui Albert! Cand nu vrea Cosmin sa manance cat de cat (macar 180g) la o masa, eu ii mai completez si cu altceva, de obicei cu iurt sau cu banana si mar... pana la urma ceva tot mananca (exceptand cazurile cand nu vrea chiar nimic dar noroc ca nu se mai intampla decat rar... mai des se intampla sa nu vrea sa manance prea mult din acelasi fel de mancare...)

Ane, Sanatate multa Rachellei...poate scapa fara antibiotic de data asta...saracuta, abia ii trecuse! Poate ar fi bine sa-i faci o cura mai lunga cu vit C!

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Hello! M-am intors de la Sofia.
Ioana - n-am cuvinte sa-ti mai laud puiutii. doamne cat de frumosi sunt!
Diana - esti o scumpa. Multumim!
Am pus-o pe Moti in premergator (nu m-a lasat sufletul sa nu-i iau, la cum dadea din piciorute). Aproape ca nu mai putem s-o scoatem din el! Daca il vede tipa ca vrea in premergator! Mi-e draga de nu mai pot.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Azi am fugit mai repede de la serviciu, am facut baie si am lasat bona sa plece. Asa ca sunt deja un parinte obosit. Dar ce bine e!

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

La Multi Ani! Cosmin
Helen, sa-ti traiasca baiatul si sa te bucuri de el! Daca gasesti solutie la somn sa-mi zici si mie!

Andra, sanatate multa sotului tau si recuperare grabnica.

Ana, si eu am inceput un "jurnal" pentru fetita, dar tot uit sa scriu in el, sunt cam puturoasa!

Fetelor cu bone, ziceti-mi si mie cam ce fac bonele voastre in casa. Mai fac si altele decat sa aiba grija de puiuti? Le gatesc ele?
Si inca ceva: au voie la calculator, televizor, etc?
Eu i-am zis ca poate sa se uite la tv si pe internet dar cand doarme Laura ziua. Numai ca acum tanti sta tot timpul cu tv-ul deschis si asta mica e cu ochii in el non-stop!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Cata, eu nu am bona inca , dar daca as avea nu as lasa-o sa gateasca pentru Albert nici daca s-ar oferi ea.Nu las pe nimeni sa faca mancare pentru Bubu, eu ii fac sa stiu eu ce pun acolo si sa fie curat. Eu asa zic sa-i faci tu ca stii cel mai bine , ai asa mare incredere ca e super constiincioasa si atenta??
Si eu am inceput jurnal pentru Albert, am scris 1 luna doua si uitam sa scriu si l-am lasat balta. Niciodata nu am avut rabdare sa scriu in jurnal, mai incepeam si pentru mine la inceput de an dar nu ma tinea mult.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Catalina, la noi ii gateste bona. Acum ca mai variem mancarica, i-am mai facut si eu,

Cat despre TV, aceeasi problema o am si eu. Desi initial nici nu deschidea TV-ul, acuma merge de dimineata pana seara. Dar oricum nu am cum sa controlez si pana la urma, recunosc ca si eu il tin deschis. Noroc ca pe Alex nu o prea pasioneaza. Se uita uneori curioasa, insa doar atata. Mai rau am viciat-o eu cu calculatorul. Uite acum sta la mine in brate si imi da peste maini.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

buna seara ..buna seara...

E liniste in casa si parca nu-mi vine sa cred...toata ziua Rachella a fost un pachet de nervi...tare greu ne-am inteles cu ea azi.....
La 8:30 i-am facut o baie super fierbinte ,frectie cu spirt iam dat calpol si un sfert de aspirina si-n 2 min a luato somnu.....acum astept sa se faca ora 10 sa ma duc so schimb ca deja e fleasca...

gata fug so schimb pupici si o nopate linistita

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Va multumesc pt urari dragelor,deja optimismul a inceput sa-mi revina mai ales ca l-am convins pe doctor sa-l externeze maine.Daca situatia nu ar fi evoluat bine,nu as fi insista,insa astazi se simtea deja mai bine ,insa are nevoie de repaus la pat pe care daca nu-l respecta il ofer eu cu.In seara asta dupa ce am ajuns acasa si m-am descaltat aveam degetele de la picioare pline de sange,va dati seama, si eu nici nu am simtit pana atunci,insa acum ma dor picioarele ingrozitor.Bine ca acum e liniste si pot si eu sa ma relaxez,copiii sunt deja in pat de cand am ajuns eu acasa.Noroc cu mama ca m-a ajutat,nu stiu ce m-as fi facut fara ea ,mai ales saptamana asta care a fost cumplita.Maria astazi s-a tinut de prostioare,am gasit-o la pranz in patut la ea demontand piesa cu piesa caruselul de pe patut,la desfacut bucati ca cel mai priceput mester,cred ca deja imi calca pe urme pt ca si eu sunt mare mestera la montat si demontat diverse.

Ioana mi-am descretit fruntea privindu-ti comorile,sunt atat de frumosi,sunt adorabili,sa-ti traiasca!Va doresc tuturor noapte buna si

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

tuturor sarbatoritilor din ultimele zile .

Pe mine m-a trezit Andrei ca ii este sete si nu mai pot adormi asa ca mi-am facut un to do list ptr maine la serviciu si m-am gandit sa intru sa vad ce mai faceti .

Ane cum se mai simte Rachella? Incearca sa ii dai vit C fiole- ii poti da si 2 pe zi pe timp destul de indelungat - 3 luni de ex. Oricum rau nu are ce sa ii faca, nu poti spune ca face hipervitaminizare ptr ca se elimina repede prin urina si uite asa poate protejezi fata mai bine.

Monica felicitari starului - l-am vazut pe prima pagina.

Ioana baietii tai sunt superbi - am reusit sa vad pozele . Cred ca esti tare mandra de ei...ii pup cu drag si dor pe amandoi .

Chiar fetelor, nu mai facem si noi nici o intalnire...asa tomnatica? Amuleta parca spunea ca vine in oct? S-a spus ceva si eu nu am citit? Ce spuneti de we dc este vreme frumoasa? Facem un Herastrau?

Andra sanatate multa sotului tau si tie putere si rabdare sa treci peste tot ce se intampla. Totul o sa fie bine ai sa vezi. Ai incredere .

Roxana ce face Alex? Strunful tau roscovan este o scumpete si mi-e dor de ea...asa ca ne mai vedem si noi sau...

Cata
eu personal nu i-as permite accesul la net, poate doar la TV si asta cat de cat limitat. Sunt atatea lucruri pe care le poti comunica unui bb de ce sa te uiti la TV si implicit sa se uite si el? Pe de alta parte nu prea ai control cat esti la serviciu .

Fetelor, voi ce le mai dati sa pape la copilasi? Le dati bucati mai mari? Felul 1 si felul 2?

Matei nu vrea sa bea nici un lichid in afara de suc si lapte si nu stiu daca este bine sau nu ?????

El este bine, vrea sa mearga, se ridica f repede pe patut si merge pe langa...spunem tatatatata si babababa si mamamama si dadadada , mergem de-a busilea si suntem destul de maraiti seara...cred eu de la dinti.

Diana felicitari lui Mircea pentru primii pasi si al 6lea element . Noi inca nu avem nici unul .

Mickyyy ce faci? Cum te simti?

Saphir ceva poze cu burtica si samburica? Tu cand ai DPN-ul?

Am fugit sa mai prind un pui de somn ca maine vreau sa ajung mai devreme la serviciu sa imi rezolv in liniste cateva probleme...

Pupici la toata lumea si dati de veste cu intalnirea

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput