Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza mamici si pitici!

Cata, bona mea cea noua se ocupa doar de fata (cea dinainte facea si menajul). Si ii pregateste si maruntisuri de mancare (de exemplu piureul de fructe sau cerealele). Dar mancarurile "gatite" sunt in grija mea, eventual ii mai paseaza legumele din supa atunci cand nu am eu timp sa o termin pana vine ea.
Are voie sa stea la televizor daca vrea, dar nu cred ca i-a dat vreodata drumul, tot timpul o gasesc cu moatza in dormitor, chiar si atunci cand doarme, sta langa ea si citeste un ziar, o carte.

Andruska, nu prea sunt in apele mele. Deja m-au apucat greturile, durerile de burta si insomniile, iar moatza mica nu ma menajeaza deloc cand ajung acasa.
Abia astept week-endul, mergem la munte . Chit ca o sa fie o iesire organizata de cei de la firma, dar tot e ceva. Plus ca o sa o iau si pe galusca cu mine , sunt tare curioasa cum si daca ii va place la munte.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Cosmin

Ne cerem scuze ca aparem tarziu cu urarile, dar eu sunt tare prinsa cu mutatul.
Andra, sanatate maxima sotului tau
Andruska , samburica e bine, dar eu nu am pus inca poze ca astept sa instalez scaner-ul...si cum nu vrea sa se instaleze singur, trebuie sa imi fac timp si pentru asta DPN este pe 18 martie 05.
Mickyyy, sarcina usoara

Eu am ditamai burtoiul, BB misca intr-o veselie. Chiar vorbeam cu al meu barbat, ca pentru cele ~ 5 luni ale mele, am burta mare si i se vad piciorusele samburicei cand impinge, nu gluma Pe 7 am US morfologic si sper de data asta sa imi spuna si daca e fitiza
In rest, Amos e un nazdravan, nu ma lasa nici sa respir, fara sa fie calare pe mine, ma musca de unde apuca si daca ii zic " nu, mama, doare", el rade in hohote si iar ma apuca. Pe 9.11 avem control la ochi, cu el.

Eu astazi si maine sunt in mare balamuc, ma mut Nici nu aveti idee cat sunt de fericita. Numa` treaba am avut zilele astea, de strans, de spalat tot, dincolo, in noul apartament de spalat ... dar maine seara cel tarziu, sper sa fie totul pus la punct
Internetul cred ca tot maine am sa il am, sper...asa ca daca nu ma vedeti la "raport", sa nu va ingrijorati

Va pup si sanatate maxima la toata lumea

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna si de la noi si La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care nu i-am felicitat zilele trecute

Noi suntem groaznic de miriita si plingacioasa, mereu sa fiu linga ea si cum ma indepartez 2 metri incepe circul cu plinsete de zici ca cine stie ce i s-a intimplat.Chiar ma pune pe ginduri fata mea, bb-i vostri s-au manifestat vre-odata asa?
Sigur dintii sunt de vina,...mama lor de dinti ca nu mai ies odata...

Andruska eu am incercat sa-i dau bucati mai mari de papa dar se ineaca si ii vine sa vomite.Ilinca papa cam tot ce trebuia sa-i introduc pina la virsta asta, chiar am sa mai studiez hirtiile ce mi le-au dat data trecuta la control sa vad daca am sarit ceva.

Mickyyy nasol cu greturile, nu le gasesti nici un remediu sa-ti fie mai bine?poate aerul de munte o sa te ajute.

Saphir am o curiozitate...cum te descurci cu Amos cind vrea in brate, adica nu ti-e teama sa-l ridici cind stii ca samburica mica e acolo.Eu m-am ferit sa ridic in timpul sarcinii si ma gindesc ca in cazul tau nu ai incotro.
Spor la mutat si la asezat!

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Ce liniste astazi la subiectul nostru ...

Saphir - spor la mutat si ai grija de tine .

Mickyy sanatate si distractie placuta la munte .

Matei este mucios insa sper sa ii treaca....

Am fugit ca sunt cu el in brate si nu preea pot scrie

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna seara si de la noi

Saphir spor la mutat
Emilly stai linistita ca asa mai face si Rachella ...resfatatu e de vina
Andriana merci chiar nu stiam cai pot da fiole de vitamina C

Rachella e bine ....nu mai tuseste si nu mai lacrimeaza ..febra nu a mai facut in schimb cu nasu e jale...am repetat figura si-n seara asta cu frectie,un sfert de aspirina,calpol etc...sper ca maine sa-si revina complet....deci se poate si fara antibiotice
Cu maraitu si plansu suntem la zi...si dintii tot nu ne-au iesitdar ne facem noi mari

Pupici si o nopate linistita.....

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La noi "circul" (vorba Anitei) e in floare, mancarea este refuzata sistematic, dintii sunt pe drum, eritemul fesier este deja carne vie desi am incercat tot ce mi s-a recomandat. Si eu cica sunt in weekend!

Ajutooooooor! Ce fac cu eritemul? Este rosu aprins, fara bubite, pare ca e si o pata alba, pielea in jurul anusulu ie uscata si cutata. Ce ma fac? Am sunat doctorita de cateva ori. Acum mi s-a recomandat Mercurocrom, insa nu se gaseste in farmacii. In plus, nu stiu ce este, a mai incercat cineva?

Anita, te rog mult sa imi mai pove despre otita, simptome si cum a fost la voi. Am mai uitat si acum am o prietena care se confrunta cu asa problema la bebelus.

Emilly, la noi e mereu circ.

Imelda, daca te intorci mai devreme si vrei sa iesim da un semn. Vad ca Alex a dormit pana acum si nu cred ca mai doarme la pranz. Asadar poate iesim mai devreme afara.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La multi ani Nikolas!!!!

Bineinteles ca asera am facut iar noapte alba..dar deja m-am obijnuit...din 5 in 5 min se trezea urland...or fi dintii?..habar nu am ca tot nu se vede nimic...pe la 8 dim am cedat si i-am dat viraju la mama si uite asa am mai dormit si eu pana la 11:30
Raceala ia trecut complet in schimb e super extra mega maraita...m-am chinuit 2 ore so adorm si nimic..acum incearac mama poate poate o reusi ea.....
De mancat a mancat foarte bine dim 200ml de lapte si la pranz o farfurie de ciorbita de vita....iar cand so trezi(daca o vrea sa doarma)am sai dau fasole vrede cu usturoi...sper sai placa...

Roxi pai Rachella a facut de 2 ori otita si de fiecare data sa manifestat diferit..prima oara isi baga degetu in ureche dar daca o apasam nu plangea deci no durea cu toate astea a fost otita..iar a doua oara la fel isi baga degetu in ureche dar de data asta cand am apasato a duruto si a inceput sa planga ..febra nu a facut dar maraila era la ordinea zilei...noua ne-a dat picaturi de urechi si atibiotic bineinteles ...Sanatate bebeului....
In legatura cu eritemul fesier vezi poate o fi de la pampers...ai incercat sai schimbi marca?...Rachella de la asta facuse ..cum iam schimbat marca si am cremuito la greu in 2 zile ia trecut...

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34475" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (44)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput