salvarea paginilor!
nu stiu daca mi se intampla numai mie acest dezastru, dar nu mai pot salva paginile forumului, ceea ce ma necajeste... nespus
e ceva temporar?
sper ca da!
pliz pliz pliz nu ne luati aceastra minuscula bucurie, singura care ne-a mai ramas in ziua asta fara soare!
Raspunsuri
Oana_B spune:
Cum adica nu le mai poti salva? Ca favorites sau la tine in computer?
Daca e vorba de favorites incearca sa mai stergi din biscuiti:))(cookies):
tools/internet explorer options/temporary internet files/delete cookies
sau
tools/internet explorer options/programs/reset web settings
sau
tools/internet explorer options/advanced/restore defaults.
Daca e vorba de salvare in comp mai usor e sa clicai pe optiunea "versiunea pentru imprimanta" ca sa nu mai apara toata forma tabelara si il salvezi in word sau ce alt tip folosesti tu.
Oana_B
Oana_B spune:
Aha, ok ia incearca faza cu varianta pentru imprimanta vezi daca merge.
Merge sa-i dai "save as" tot din "versiune pentru imprimanta".
Oana_B
gandacelu spune:
merge! e chiar mai misto!
dar cealalata de ce nu mai merge? asa, de curiozitate... e ceva legat de copyright?
Oana_B spune:
La asta numai Admin ar sti sa raspunda.
Sau poate o fi doar vreo eroare prin sistem.
Oana_B
desprecopii spune:
gandacel - eu cred ca e computerul tau de vina - poate nu mai are memorie libera.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
gandacelu spune:
multumesc de raspuns, o sa verific, deci daca nu e "de la voi" inseamna ca e de la mine;)
scuze de deranj!
Veve spune:
Nici la mine nu merge;cand termina de-ncarcat imi da mesaj ca nu poate fi salvata.Si io am memoria "odihnita"! Adica vreo 60% libera.
Irina,veve & croko
pozici
gandacelu spune:
veve... eu credeam ca e de la mine, ca am suit niste filme pe hard... dar am vazut ca la alte site-uri pot sa salvez...
imi placea sa le salvez asa ca apoi faceam direct click si intram pe pagina, nu o mai cautam in tot forumul... dar am vazut ca se poate si cu varianta pt imprimanta...
daca nu s-au bagat restrictii... de la ce-o fi?;(