Liste medici ginecologi/obstetricieni (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Vilma, merci ! Ai dreptate, mai bine cu cei mai tineri si care lucreaza in spital.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Este cineva care sa fi nascut cu dr. Iordache Mihaela din Bacau? Am gasit-o pe lista, dar nici un comentariu.
Intreba cineva de dr. Mihaila de la Cuza Voda din Iasi. E un dr. super, il recomand cu cea mai mare caldura, am fost de cateva ori la el pe cand stateam in Iasi.
Iar despre dr. Huszar din Bacau nu prea am cuvinte de lauda. Am gasit-o pe lista cu 3 stelute albastre. Nu ma mira ptr ca si eu am schimbat-o in primul trimestru!

Cristina si bebe DPN 06.03.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexNes spune:

Crisdarie,
Am si eu o rugaminte..
ai pomenit de Dr. Ion Ionut de la Giulesti si de cabinet medical..e ceva nou, pe unde e..mai exact.
Eu am nascut cu el in septembrie 2004 si mi-a urmarit si sarcina, am nr de telefon de acasa...dar de cabinet nu stiu nimic. Oricum la spital e super aglomerat..

Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

AlexNes,
Dr. Ion consulta la cabinetul dr. Moisa, vinerea dupa amiaza, 16-18. Cabinetul este vis-a-vis de Mall. Telefon: 3221983, se face programare in cursul saptamanii in care vrei sa mergi. Este mai putina lume si sunt conditii mai civilizate decat la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisinuca spune:

Nu stiu ce sa mai cred despre dr Laura Dracea. Eu sunt acum la ea si deocamdata totul e ok.Poate a fost o intamplare nefericita...
Poate sunt si fete care au avut mai mult noroc cu ea?
Incerc si eu sa imi fac curaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory spune:

Multumesc mult, dana33 si maria munteanu pentru info. Chiar ma gandeam si eu sa merg la dr.Leonte, dar nu stiu unde are cabinet, ca la nr. din Pagini aurii nu raspunde! Stie careva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Rory, nu stiu sa aiba cabinet privat si cred ca e de gasit la spital/policlinica. Ori scanezi mesajele lui de la forumul clinica virtuala despre copii (vezi arian) si afli sau mai bine ii trimiti un PM. Merita, cred eu.

am gasit o adresa de email daca o mai fi de actualitate leontet@gmb.ro

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

pai, io am doo pretene care sa n-auda de dracea (au nascut cu ea...au avut noroc ca era in spital atunci). Stiu ca e dragutzika, zambeshte...si cam atat. Ce sa iti zic....mult noroc si o sarcina usoara si fara probleme, plus o nastere si mai usoara si fara probleme :o), daca ai bafta...ai, daca n-ai....faptul ca esti la dracea nu te ajuta cu mai nimic.

http://www.babiesonline.com/babies/a/alexandrugijga/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyell spune:

stie cineva cum este dr. dumitrescu ruxandra? si spitalul unde profeseaza? va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Dr. Ciulcu Alexandru (maternitatea Cantacuzino - Bucuresti)
Mi-a urmarit sarcina din luna a 4-a sau a 5-a (nu mai stiu exact) si am nascut cu el. Eu am fost foarte multumita.

Elena

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput