Liste medici ginecologi/obstetricieni (4)
Raspunsuri - Pagina 13
sos spune:
Daca ajuta, "io" merg la dr. Francois Desire. E bun si rezolva si chestii complicate, eu am fost multumita dar nu am avut decat o intrerupere de sarcina la el fara pb. nici de durere nici altele... si analize acum nici nu stii cand "lucreaza", te tine de vorba si habar nu ai cand s-a terminat. Dar stiu ca face super cezariene, pe mama a trata-o de rana pe col si pe cine am mai trimis la el dintre prietena au fost multumite. E dragut, atent si poti vorbi orice cu el, da sfaturi, nu te sperie daca nu e cazul, si momentan eu nu am auzit ceva rau despre el. Acum ma pregatesc de un bebe si vreau sa fie doctorul meu curant.
E mulatru si a lucrat la polizu, cred ca mai e si acum acolo, dar eu m-am dus la cabinet la el. Are unul pe lacul tei si unul pe la trafic greu sau asa ceva. Tel cabinet in lacul tei 687.52.52 e marti si joi de la 16 - 19, 20(depinde de cati pacienti are in ziua respectiva)
mamacita spune:
veve,dat fiind ca lucrez ca anestezist la Spitalul Jud.Constanta exact la Obstetrica-Ginecologie,si intrand intamplator pe acest subiect(de obicei particip la mamici de martie-aprilie 2005),am zis sa te ajut sa facem putina lumina si ordine in lista cu medicii din Constanta,ca e cam varza.
- in primul rand,Spit.Clinic de Urgenta e totuna cu Spit.Judetean
- la acest spital activeaza si sotii Lutescu,a caror pacienta si sunt acum,si dr.Dehelean Ioan,iar dr.Dantes face numai garzi la noi,cand isi opereaza si pacientele programate,altfel nu opereaza
- dr.Gucci nu mai lucreaza demult
- pe dr.Daduianau o cheama Ioana
- alte nume de dr. de la Spit.Jud.Clinic de Urgenta alaturi de cele mentionate pe lista:
dr.Popescu Albota
dr.Moise Luminita,actualmente tot Popescu
dr.Boteanu
sotii Peteanu Valentin si Mihaela
dr.Raica Dan
dr.Stoica
dr.Tomescu Aneta
dr.Chisu Corina(actualmente si ea viitoare mamica)
dr.Zaher Mohamed
dr.Savu Cornelia
dr.Manolache
dr.Chirila Veronica
-i-am mentionat pe cei care sunt mai in varsta si au cabinete de mai mult timp sau sunt tineri si foarte activi,urmeaza ca fiecare,functie de experienta pe care a trait-o cu vreunul din ei,sa dea referinte (pozitive sau negative)ptr.un fel de clasament
Apropo de referinte,Veve,cum ne orientam?am vazut ca ai trecut o pagina la fiecare,dar ce semnifica cifrele romane si arabe trecute in paranteza?
Sper ca am putut sa ajut si daca mai e nevoie de adausuri si explicatii,voi fi bucuroasa,in masura posibilitatilor(acolo unde pot exprima o parere competenta)sa va ajut,astfel incat experienta nasterii(ori altele)sa ramana memorabile in cel mai bun sens al cuvantului,pentru ca nu toti dr.suntem niste monstri.
daii spune:
Sos, iti multumesc pentru recomandare.
Nu, nu e neaparat sa fie doctorita, dar mie mi-e foarte greu sa prind incredere pana si in coafeza, d-apai intr-un doctor. De aceea am apelat la ajutorul vostru. Va multumesc si pupici
pupici multi de la o viitoare mamica
lidiadanaila spune:
Va recomand cu caldura pe DR CRISTINA VASILIU, lucreaza la Municipal, are cabinet particular pe Mihai- Bravu, are si preturi bune [ adica mici], vine de acasa daca se intimpla sa nasti simbata sau duminica spre deosebire de alti medici care nu fac asta, eu am nascut cu d-ei, face cezariana,sau anestezie, dupa cum prefera fiecare, se poate discuta orice, are in jur de 40 si ceva de ani, este fata renumitului PRof.Dimitriu- anatomie [ a fost profu meu in facultate].Are program la cabinet: luni, miercuri , vineri, 15.30- 18.30.tel: 3212993-cab.
Veve spune:
quote:
Originally posted by mamacita
veve,dat fiind ca lucrez ca anestezist la Spitalul Jud.Constanta exact la Obstetrica-Ginecologie,am zis sa te ajut sa facem putina lumina si ordine in lista cu medicii din Constanta,ca e cam varza.
.....Apropo de referinte,Veve,cum ne orientam?am vazut ca ai trecut o pagina la fiecare,dar ce semnifica cifrele romane si arabe trecute in paranteza?
Multumesc pentru ajutor si lamuriri!Lista este completata strict dupa referintele pacientelor,membre ale acestui forum;daca e varza...asta e..Insiruirea de doctori de mai sus nu ma ajuta cu nimic,pentru ca,dupa cum am spus,n-am trecut decat medicii recomandati/nerecomandati de persoane de pe forum care le-au fost paciente.
Dupa cum spuneam fiecare medic a fost trecut in lista la recomandarea cuiva de pe forum;cine este interesat sa citeasca acea recomandare se poate orienta dupa datele din paranteza,cifra romana reprezentand capitolul subiectului si cifra araba numarul paginii.Dealtfel am mai explicat asta cu cateva pagini in urma.
Irina,veve & croko
pozici
mamacita spune:
Draga Veve,m-ai inteles gresit si imi pare rau,dar asta se intampla de obicei in scris,unde lipseste tonul care face muzica:am adus lamuririle cu pricina nu ca sa-ti critic listuta ca e varza,ci pentru a indruma doritoarele de informatii corecte catre medici care le pot trata la inaltimea asteptarilor.De aceea am si mentionat ca daca a avut cineva altfel de experiente(neplacute) cu acesti dr.,e libera sa atraga atentia.Am observat ca multe fete intrebau de medici si,banuiesc,consulta listele ca punct de referinta.Dar daca nu ajuta,asta e,nimeni nu pierde nimic...
Inca o data scuze ca te-am lasat sa crezi ca te critic,de fapt doream doar imbunatatirea calitatii informatiei in sine,eu personal chiar n-am nici un interes de a face reclama cuiva sau altcuiva...
mamacita spune:
lidiadanaila,dr.Vasiliu ce este,ginecolog sau anestezist;ca ai zis ca face la cerere cezariana sau anestezie!?
brianamica spune:
Dr Oana Toader. A intrebat cineva aici e Dr Oana Toader. Eu am nascut cu ea acum ceva timp la Polizu. SUPER DOCTORITA. Cel putin eu nu am de ce sa ma plang. Foarte atenta si calda, in acelasi timp autoritara la modul cel mai placut si am o cezariana foarte reusita care acum nici nu se mai vede. M-am simtit foarte bine dupa operatie iar in 3 zile am plecat acasa. Nu stiu daca cineva a avut experiente neplacute cu ea, la momentul respectiv insa nu am auzit nimic rau. Siner, O recomand cu multa caldura.
Succes
ticka spune:
pot si eu sa-mi spun parerea? . Cand am ramas insarcinata, din recomandari am ajuns la Dl doctor Urleteanu Emilian de la Medsana (am vazut ca e pe listutza la PANTELIMON). Tipa care mi l-a recomandat a fost extrem de multzumita si a nascut prin cezariana. Eu n-am fost decat de 3 ori la doctorul in cauza. F. atent si dragutz. Dar la a 2-a consultatzie mi-a zis ca am polipi, care se vor resoarbe si la a 3-a consultatzie mi-a zis ca am fibrom uterin si trebuie neaparat sa fac cezariana. Eu m-am programat la alt medic si apoi am facut si eco tot la altul decat cel pe care mi l-a recomnadat Dl doctor. A rezultat ca n-am nici polipi si nici fibrom uterin si am nascut natural fara probleme. Recunosc ca n-am mai fost la Dr. Urleteanu si nu stiu cum ar fi evoluat lucrurile.
Dar mi-am bagat si eu repede coditza sa-mi exprim parerea.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
verzica spune:
Brianamica, multumesc pt. raspuns! Eu, am programare maine la d-na dr. Toader, La Medlife. Nu am mai fost niciodata la dansa dar am auzit numai lucruri bune. Sper sa fie totul OK.