Interviu

Interviu | Autor: Andrucutza

Link direct la acest mesaj

Fetele, sunt f bucuroasa ,astazi am fost la interviu si ne-am luat vizele.
Interviul este de fapt o formalitate atunci cand ai dosarul complet.
Astazi am fost 10 pers si toti au luat vize.
Consulul a fost f de treaba, nu trebuie sa va faceti griji, cu toate ca si noi eram f stresati inainte de interviu.
Am tradus un munte de documente ,dintre care multe nu mi-au fost cerute.
Sotului meu nu i-a cerut decat certificatul de nastere si copie certif casatorie,pe care il aveam intr-un singur exemplar si l-am facut la ei cu 1$. A fost f important AOS-ul si evaluarea locuintei.
Va doresc succes! Magda

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Felicitari si... drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

felicitari andrucutza! pe cand plecarea si unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

In primul rind, FELICITARI!!!!!

Asteptam povestirea interviului si stiri despre plecare!
Succes!

Home, wherever you are...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Laura, Andrucutza, fetele care ati fost deja la interviu: copiile actelor nu trebuiesc legalizate?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Andrucutza, povesteste-ne si noua interviul mai amanuntit, cu date despre ce suport material ati avut (daca vrei, bineinteles), asta este marele "morcov" al nostru.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

FELICITARI SI BAFTA PE NOUL DRUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

quote:
, Andrucutza, fetele care ati fost deja la interviu: copiile actelor nu trebuiesc legalizate?!

Simina nu iti trebuie copiile legalizate ci numai traducerile. Sotului meu i-au cerut numai bacul si licenta. A zis el sa le dea si diploma de master dar au zis ca nu-i intereseaza. Din actele mele nu au cerut nimic. Doar copia de certificat de casatorie. Asa ca sa aveti certificatul de casatorie in doua exemplare. In privinta banilor, nu a fost nevoie (in cazul nostru) decat de extrasul de cont bancar.

Bafta la toata lumea.

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns, Laura. Inca o intrebare: extrasul de cont este cel in care se specifica doar valoarea contului, sau si data deschiderii contului, ca si toate "miscarile" de bani in/din cont?

Mergi la inceput

Da, Simina, si dupa cum am mai spus nu aveam in el cinci mii de dolari de persoana.( noi fiind trei aspiranti)
Bafta si mai intreba daca mai ai nelamuriri..
PS.Inca ceva ..desi ne-a chemat la interviu la ora opt, ne-au bagat inauntru la 7.30.

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca la medicale sotului meu i-au facut antitetanos.Mie nu, deoarece am nascut recent si se presupune ca sunt deja vaccinata(eu zau de imi amintesc sa imi fi zis careva ca m-a vaccinat).

Mergi la inceput